Şimdi Ara

Crossfire (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
17.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efeemmi

Warrock, rezalet bir oyun. Sürekli küfür, sürekli hackli bebeler ve yetmiyormuş gibi bolca iftira. Bugün bütün gece fps özürlülerinin, headshot yiyip beni oyundan atmak için yırtınmalarıyla uğraştım. Adam 1metre yakınımda duruyor sırtım dönük ve şarjörünü boşaltıyor (Nereye ateş ediyorsa!) dönüp headshot yapıyorum vay efendim hackmiş başlıyor küfür etmeye. Şimdi bu tek hücreliye insan bile denmez ama genede öyle diyeyim. Bu insanla muhattap olmazsan diğerlerini kışkırtıp seni oyundan attırmaya uğraşıyor. Oturup o yaratıkla uğraşıncada sen sinirleniyorsun. Oyunun keyfi kalmıyor.

Bu crossfireda da böyle kişiliksiz, seviyesiz, düşünce özürlü oyuncu kitlesi fazla mı? Küfürleşme durumları ne alemde? Adam gibi headshot'ını yiyip sus pus oturacak gençler lazım bana. Oynamayı beceremiyorsa haddini bilecek Yada fareyi kendi faresi gibi tutmayan, oturup adam gibi oyun oynayan becerikli elemanlar lazım ki adam akıllı oyun oynayalım. Yordular bir gecede sümüklü bebelerin bütün gece ego tatminiyle uğraştım.

Crossfireda durum nasıl?

Alt tarafa yazı yazan insan sayısı çok az oyunda. Küfür hiç yok.

• Bir bakayım şu oyuna eğer dediğin gibiyse lag dışında hiç bir problemi yok demektir.
  • aslında oynanış bakımından warrock daha hoş geldi (shift tuşuyla yuvarlanması çok gerçek dışı ama dipdibe çatışmalarda çok işe yarıyordu) ama bunda zerre küfür yok ve yabancı oyuncuların olması güzel kesinlikte daha iyi. Birde şu menüdeki gürültü-zırıltı olmasa tamamdır. (ayarlardan bakıcam kapatılabiliyordur herhalde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 18 Şubat 2010; 21:48:53 >
  • O kapatılır büyük ihtimalle.
  • Ben de mi başlasam diyorum da alışmak lazım şimdi
  • Yav aç bi char oyna 1 ay alışınca aç yenisini fakat şu sıralar önermiyorum pingler yüksek.
  • Ben de tekrar başlayayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 20 Şubat 2010; 10:14:03 >
  • Küfür falan yok zaten oyun warrock gibi yavaş olmadığı için yazmaya pek fırsat olmuyor oyun baya bi akıcı
  • Bir ara indireceğim bakalım ne zaman kısmet olursa
  • clana alın bizi türkler birleşelim orda
  • güzel oyundur Türkiyeden girdiğimiz için bazen lag var ama olsun
  • Lag düzeldi 3-4 gündür yok.
  • LAG sıkıntısı, genellikle yoğun saatlerde olur.
    UK server 5'te hemen hemen hiçbir zaman LAG olmaz.
    Escape Mode ve Mutant Mode haritalarında daha sık LAG olur,
    Search & Destroy haritalarında nispeten daha azdır.
  • Up
    Şuan bilgisayarım yapım aşamasında yakın zamanda bir çok oyunla birlikte devamını getireceğim bununda baştan. Ah QBZ-95 ne silahtın İlk geldiğinde çok düşüktü rütbesi şimdi staff sergeant sanırım. Eğer özelliklerinde bir oynama olmadıysa herkese tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: erJan
    metrelerce uzaktan golden headshot için ideal silah QBZ, sürekli kullandığım silah.

Kesinlikle egypt de 150 kill in en az70 i benimdi her seferinde şimdi hamalladık
  • egypt için m12s, thompson, rpk, m60 gibi silahlar daha da avantajlı, mermi sayısı ve serilik açısından özellikle.
    m12 hafif de olduğu için hareket özelliğin yüksek kalıyor.
    ama diğer deathmach'ler için qbz daha iyi.
  • Söylediğin silahlar otomatikler. Ben egypt gibi bir map de bile yakın mesafe oynamayamam. QbZ iyi gidiyor öyle olunca o pusma yerlerinde de hani yaşlı kurtum
  • scry light a cok alısmıstım bır ara.

orjınal oyun almaya baslayınca bıraktım.
  • O zaman için qbz-95 düşük rütbe istiyordu harikaydı bide scar light. genelde para harcamayan oyuncuların klasiği
  • Adım ViewSonic_Tr denk gelirseniz konuşur,maç yaparız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.