Şimdi Ara

Cross-realm SoO normal/HC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/12091049604

    Dur ya mobil olanlara acıdım ilk mesajı yazayım:

    We’ve recently implemented an often requested feature to enable cross-realm raiding for Siege of Orgrimmar. Cross-realm BattleTag™ and Real ID friends can now raid together and take the fight to Garrosh on Normal or Heroic difficulty. Players will be able to earn greater rewards such as Reins of the Kor'kron War Wolf or the title of Conqueror/Liberator of Orgrimmar; both of which aren’t available to be earned within Flexible or Raid Finder difficulty.

    This change is currently live.

    Edit:http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/10100940060

    Cross-realm SoO NM/HM açıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 20 Mart 2014; 17:37:08 >



  • Ünvan mı filan alıcaz kestiğimiz boss için ben bişi anlamadım?
  • Artık Garrosh fightına normal ve heroic modda cross-realm olarak girebilecekmişiz. Düşen mount, title falan herkese gidecekmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: For the Horde

    Artık Garrosh fightına normal ve heroic modda cross-realm olarak girebilecekmişiz. Düşen mount, title falan herkese gidecekmiş.


    O kısmı anladım, anlamadığım kısım ödül kısmı?
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Garoshu kestigin zaman drop olmayan iki tane odul var.
    biri title: liberator of orgrimar
    digeri de mount korkron wolf.

    onlardan bahsetmis odul olarak.
    ayrica bu haberin haber degeri tasiyan kismi, real id ve cross realm olarak normal raide girilebiliyor olmasi artik :)
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Odul kisminda bir degisiklik yok sanki varmis gibi yazmislar. Ayrica neden Flex icin gecerli degil anlamadim sadece Normal yada Heroic diyor garip geldi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 19 Mart 2014; 9:04:21 >
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    flex cross realm e acik. ama mount ve title vermiyor. normal degil mi oyle yazmasi?
  • henüz sadece amerika serverlarında var bu.https://twitter.com/WatcherDev/status/446012817129226240



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightley -- 19 Mart 2014; 11:11:48 >
  • ilk mesaj değişmiş ve ekleme yapılmış. Amerika serverı dışında oynayan oyuncular için realm restart gerekiyor diye belirtmişler sonradan. Tabi bu ekleme ne zaman yapıldı dikkat etmedim o yüzden bu hafta geldi mı yoksa önümüzdeki haftaya mı kaldı bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flex ve LFR'de alınamayan title ve mount ödüllerinin, cross-realm normal ve hc raidlerinde DE alınabileceğini anladım. Yani cross-realm olması bu ödülleri almaya engel teşkil etmiyormuş, bunu demek istemişler sanırım. Yoksa ekstra bi' ödül yok ortada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laiyaaa

    flex cross realm e acik. ama mount ve title vermiyor. normal degil mi oyle yazmasi?

    Cross realm olabilen hic bir raid de odul yada title zaten kaybolmuyor ki ayrica belirtmesine ne gerek oldugunu hala anlamadim. Sadece content bitince yapiyorlardi bunu simdi erkene almislar. Amac nedir bos realmde oynayan adamlardan raid yapmak isteyen zaten karakterini uygun bir realm e aliyordur.

    Bunun cok buyuk bir kitle tarafindan beklenen birsey oldugunu dusunmuyorum sahsen.
  • Bu warlords of draenor için teknik altyapı hazırlığı büyük ihtimal. Sonuçta yeni zorluk gelince realm first için yine yüzde 80 şartı var. Ancak buradan ne çıkıyor,sen mythic yaparken 16 kişi guildden 4 kişi başka realm dan olabiliyor. Bu da konunun içinde konuşuluyor. Yani şu var sonuçta ölü realmda oynayıp pve yapmak isteyen insanlar var. Ben mesela kaç sene oynadım burada herkesi tanıyorum kim nedir ne değildir. Ama kalabalık yere geçmek sıkıntı bana göre. Kimseyi tanımıyorum,transfer yaptım diyelim çok fazla insan arasından doğru yeri bulmak da uğraş. Olay sadece progress değil sonuçta ortama ısınmadığın zaman ne olursa olsun bayar. Hali hazırda bildiğin ortamda en iyi bildiğin tanıdığın adamları topla ve yap paşa paşa raid. Ben mesela çok rahat hc organize edebilirim bu sayede sonuçta 3 farklı realmda tanıdığm insanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu andan itibaren yapılabiliyor olması lazım.

    http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/10100940060
  • donanım haber olarak bir grup kursak . normal cossrealm raid için?
    benim gibi daha önce normal raidegirmemiş . ve guildinde pek raid aktivitesiolmayanlar için güzel olur diye düşünüyorum .

    open raidde falan hep ilev 560+ ve achi istiyorlar . ayrıcatam yemek saatine denk geliyor , bu yuzden yer bulabilceğimi hic zannettimiyorun bunlarda

    eger bir grup kurulabilirse aksamları yemekten sonra kesinlikle katılırım , gün farketmez

    555 frost dk , 557 BM hunter , 557 ele shaman var ,


    ilgilenen olursa bir konu açıp oradan battle tag paylaşarak devam edebilriz

    nedersiniz?
  • xrealm oyuncuları birbirlerini tanıyorlar ve sesli iletişim programları var ise uygulanabilir. aksi halde şu an ki heroic zorluk seviyesini pug raidlerin kaldırabileceğini düşünmüyorum. zira oyuncu ne zaman cd açacak nerde duracak bunların fight başında anlatılması ve uygularken de aynı titizliğin gösterilmesi şart. yoksa wipefest'ten öteye gidemez belki immersius belki norushen kesilir ama sha of pride olsun fallen protector olsun baya uğraştırır her bünye kaldırmaz o kadar wipe'ı. örnek olması açısından söyledim, çok daha zor fight'lar var.
  • Daha önce ilgilenmeye çalışmıştım,cata zamanı yanılmıyorsam. Yok abi yürümüyor tekrar denemem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Will

    donanım haber olarak bir grup kursak . normal cossrealm raid için?
    benim gibi daha önce normal raidegirmemiş . ve guildinde pek raid aktivitesiolmayanlar için güzel olur diye düşünüyorum .

    open raidde falan hep ilev 560+ ve achi istiyorlar . ayrıcatam yemek saatine denk geliyor , bu yuzden yer bulabilceğimi hic zannettimiyorun bunlarda

    eger bir grup kurulabilirse aksamları yemekten sonra kesinlikle katılırım , gün farketmez

    555 frost dk , 557 BM hunter , 557 ele shaman var ,


    ilgilenen olursa bir konu açıp oradan battle tag paylaşarak devam edebilriz

    nedersiniz?


    Eskiden Silvermoonda vardı ama dağıldı.Bundan sonrada öyle bir oluşum geleceğini düşünmüyorum.Ama Silvermoonda türk arkadaşlar var ise bizim guild alım yapıyor.Eğer yeterince fazla sayıya ulaşırsak 25 man Hc'de yapılabilir yada 2 veya 3 tane 10m hc kurulabilir.Şuan hali hazırda 10m hc main kadro var birde benim içinde bulunduğum Gear tamamlamak ve herkesin birbirine alışım sürecini hızlandırmak için 10m Normal bir takım var.

    Gm eğer karakterine hakim ve ilvli belli bir seviyeye gelmiş kişiler gelirse 25 man hc yapabileceğini söylüyor.2 Ay önce 25 m normal başlamıştı guild, hem kişi hem gear sıkıntısı yüzünden iptal edildi.Tabi kesin olarak 25 man hc yapacaz diye kimseye garanti veremem.25 man herkes için yorucu ve hatayı kabul etmeyen bir kısım, en küçük hatada sinirler geriliyor ve raid kurucusu için oldukça uğraştırıcı 25 kişinin sorumluluğu.Gelicek arkadaşlar varsa gelsinler en azından ortama bakar belki main takıma giremeyenler 2. bir hc kadrosu kurabilir.

    http://eu.battle.net/wow/en/guild/silvermoon/The_Forgotten_Souls/roster?sort=rank&dir=a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.