Şimdi Ara

Cronos: The New Dawn | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
6
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön sipariş için incelemeleri bekliyicem, pro enhanced yazmaması kötü çıkışa yetişir umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bloober Team PS5 Pro'dan sabıkalı, aylarca SH2'yi bozuk oynattılar millete. Cronos'da detay vermeye zahmet bile etmemişler. Duruma göre PC ya da Pro'dan devam.

Diğer platformdaki hatalı fiyat düzeldi bu arada, hayır kurumu gibi algı kasıyorlardı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Bloober Team maalesef bu konuda yetersiz kalıyor. Farklı bir yerden destek almaları şart. SH2 Remake için uzun zamandır PS5 Pro için güncelleme üzerinde çalıştıklarını söylemişlerdi. İlk güncellemede PSSR'ı düzgün kullanamadıklarını, daha doğrusu adapte olmakta zorluk yaşadıklarını biliyoruz. Ek olarak başka oyunlar üzerinde de çalışırken sen önce ki oyunlarına destek, yama, düzenlemeleri nasıl yetiştireceksin ki.

Hatalı fiyat giren hangi store ise kaybı oradan temin edeceklerdir. Binlerce yada yüzbinlerce kişi hatalı fiyattan aldı. adamların emekleri birden çöp olmasını istemem.

• Bloober Team Pro nun ne kadar gereksiz bir konsol olduğunu biliyor olsa gerek oyunlarına destek verme gereği duymuyor.

Xbox da ve PC de yüzlerce kişi hatalı fiyattan alan aldı zaten alamayan kendi haline yansın. İşin ilginç yanı şuan normale dönen fiyat bile ps5 fiyatından 800₺ daha ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

3-5 bilinçsiz kullanıcı dışında tr psnden oyun alan yok 1650 liraya hint psn den aldı herkes. Ps tarafınında böyle bir güzelliği var hangi psnde ucuzsa ordan alabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Tr psni euroya da vursan yine kazik sacma sapan bir yer haline geldi, hint psn fiyati iyiymis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam o elemanları boşver bırak param var istersem çöpe atarım diyor işte. Sen cebini düşünen uygun oynamaya çalışan insanlara yardımcı oluyorsun zaten değmez o tarz kişilere.

Alternatif ülkeden almanız bir nebze iyi ama herkesin üşenmeyip hint store dan oyun aldığını pek sanmıyorum.

Hint store dan hesap aç
    Kod satın al
    Kodu aktif et
    Oyunu satın al
    Sec hesabı sat

Gerçekten her oyun için üşenmeden bunları yapan varsa tebrik ederim.

• Enteresan insanlarsınız kardeşim, TR den oyun alanlardan biri de benim. Para benim keyif benim, bundan kime ne? Bırakın da kendi paramız için biraz da kendimiz endişelenelim.

TR den oyun alan yok diyorsunuz da ama o beğenmediğiniz FC serisi şuan TR store'da ön siparişlerde ilk sırada, hemen ardından BF6, Mafia ve Cronos, Ghost of Yotei geliyor. Tabii bunu benim gibi 3-5 kişi aldığı için ilk sıralara girmiş diyorsunuz, sizler bilinçlisiniz de bizler mal mıyız? siz şimdi bilinçli mi konuşuyorsunuz? 1998 den beri oyun oynuyorum, çıkan her oyunu da pre-order alıyorum, kusura bakmayın benim veya benim gibilerin parasının çöpe gitmesinin sizi üzdüğünü bilmiyordum. Mesela ben hint PSN'den neden alayım? Ucuz diye mi? Eee benim para sorunum yok çok şükür, olmaz da inşAllah, basıp parasın alıyorum. Peki başka bir neden? Ben TR PSN'den oyun aldığım için TR PSN fiyatları yükseltiyormuş, öyle mi? Güldürmeyin lütfen. Siz bilinçlisiniz tabii ki, napalım bizler sizin gibi zeki değiliz. Böyle konuşmalar hoş değil. Siz dilediğiniz yerden alınca ben gelip neden ordan burdan şurdan aldın diyor muyum? Nerden isterseniz alın saygım var, ama bi zahmet siz de saygı gösterin, gösterin ki karşınızdakinin kim olduğu ve ne söyleyeceği belli değil, az çok saygımız var onu da kaybetmeyelim lütfen. Aşağıya da şuan TR PSN den 20K ödeyip de yolunu gözlediğim pre-order listeni bırakıyorum. Hadi esen kalın.

Cronos: The New Dawn | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIABLOAZ -- 1 Ağustos 2025; 12:13:2 >

Ben al sat yapmıyorum hocam. İkinci hint hesabı açtım Tr ana hesabın yanına artık oyunları oradan alıyordum, ana hesabımda oynuyorum. 1 yıl kadar hint psnde troy discover destekli banka kartlarıyla alıyorduk oyunları ama kapattılar. Amazondan gift kart almak 10 saniyelik iş.

bu yazdıkların toplam 2-3 dk sürüyor uğraşacak bir şey yok aslında tam tersi tr psn den kart ekleyip oyun almak zahmetli 😅 ama bazı arkadaşlar bayılıyor her oyuna 800-1000 lira daha fazla para vermeye sorsan destek için derler ortada sony tr diye bişey kalmamış özel fiyatlandırma kalkmış bunlar hala destekliyor bende sony yerinde olsam devamlı zam basarım tr psn için nasıl olsa satılıyor diye.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

aynen özel fiyatlandırma kalktı tr psnde aaa oyunlar direk 80€ olarak yansıyor kur son güncellemesi ile 43 lira olarak hesaplanıyor euro. Bu oyun mesala 60€ x43 = 2580 lira tr psn fiyatı.

• TR PSN den oyun alanlar için bir benzetme yapayım.

Türkiyenin eski zengin iş adamlarından biri olan Faruk Yalçın öldükten sonra kızı Süreyya Yalçına 1.6 milyar dolar miras bırakmıştı. Bodrum da en pahalı otellerdeki lahmacun fiyatlarını gören Süreyya Yalçın şöyle açıklama yapmıştı: ‘Zengin olabiliriz ama enayi değiliz.’

Yani çok parası olmasına rağmen satın almıyordu.

Burada Hint store dan oyun alanlar bence en doğrusunu yapıyor. PS TR fiyatları İngiltere ye bağlı olduğu sürece bunlarda 1gr ilerleme olmaz.

• Cok zengin de olsam Trden almam ama alana da mani olmam, 1000tl fark var arada 1000tlye 1 kilo et alirim

• Türkçe oyunları almaya çalışıyorum TR'den ama ortak olduğu için tam fiyat vermem muhtemelen hele cross platform çıkıyorsa hiç vermem hatalı fiyattan alamadım ama steamda da yarı yarı fiyatına geliyor bu oyunu oradan alırım artık

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.