Şimdi Ara

Cronos: The New Dawn | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
7
Favori
4.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum ona bakarsan sende mindseye denen leş oyuna para veriyorsun. Üstüne para verseler oynamayacağım oyunu platinlemişsin bir de. Seni eleştirenlere para, keyif benim kimse karışmasın diyordun şimdi adama niye laf atıyorsun?

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Yok esteğfirullah, bilmeyenler vardır illaki ama Azerbaycan halkı da türktür. Yani türk tekçe Türkiyede yaşayan halka denmiyor, dünyada sayısız türk devletleri var, onlardan biri de Azerbaycandır 😌

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DIABLOAZ kullanıcısına yanıt

Oyun değil bu, küçük çaplı bir yatırım portföyü gibi olmuş. Yakında borsada GameStock diye hisse çıkarsa, ilk yatırımcı sizsiniz zaten :D

Şaka bir yana herkesin harcama önceliği, alışkanlığı ve keyif anlayışı farklı. Kim nereden nasıl alışveriş yapıyorsa saygı göstermek gerekir, sonuçta kimse kimsenin cebinden harcamıyor.

Keyifli oyunlar :)

• MisterX06 kullanıcısına yanıt

EyvAllah hocam, iyi dileklerinize teşekkür ederim. Saygılar.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

kısmen doğru olsada 😅 durum şöyle aslında aldığım sevdiğim oyunu överim ama alıp sevmediğim 15-20 dk sonra sildiğimde çok oyun var. Sadece başka alanlara saygısızlık olmasın diye konularına girip oyun kötü yazmam benim beğenmediğimi başkası beğenir oynar yani..

aklıma ilk gelenlerden mesala bunları aldım ama sevmedim oynamadım ama konusuna girip olumsuz bişey yazmam.

Deliver At All Coast

Banishers Ghost New Eden

Blades Of Fire

Robocop içinde herkesin beklentisi farklı demekki zaten dlc olarak çıktı ana oyunun devamı hiçbir değişiklik yok ana oyunu seven dlcyide oynar ben kolay plat gözüyle baktım oynadım pat pat sıktım ilerledim 😁 bazı arkadaşlar 90+ meta bekliyordu heralde onlar için hayal kırıklığı oldu

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış bakış açısı hocam. Bir oyun kötüyse ve eksileri varsa eleştirmeni yapacaksın. Ben beğenmediğim oyunu ham sosyal medya da, hem forumda hemde oyunun marketinde yerden yere vuruyorum. Kötüye kötü iyiye iyi denmesi lazım. Her oyunu översek eğer almayı düşünenide yanıltmış oluruz ve eğer beğenmezse yanlış yönlendirmiş olursun sonrada arkandan sövebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

Türk psn den al al diyorsun Azeri Türklerinin Türk olduğunu bilmiyorsun hocam.

• nier kullanıcısına yanıt

Bizim burda apartman sorumlusu Azeri bir abimiz var. Ona da laf arasında Azeri Türkü demiştim, hayır ben Azerbaycanlıyım demişti. Sanırım bu kişiden kişiye değişiyor çok deşmemek lazım.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Sen merak etme volkan, ben burda kimseyi tanımam etmem vede kimseyle hesap paylaşmam, tek takılan single biriyim, sizleri de burda tanıdım, saygılınız da var saygısızınız da. Vede kimsenin gazıyla değil ben ezelden TR PSN den satın alıyorum.

• Ben artık sadece Türkçe oyunları alıyorum. Onun için de hint psn ile falan uğraşamam. Hem TR den aldığım da belli olsun, destek olmuş olayım.

• DIABLOAZ kullanıcısına yanıt

hocam sana bir şey diyen yok zaten sabah kendi kendine daldın konuya bir sürü şey yazdın çizdin paylaştın bana kalırsa yazdıkçada batırdın nerden alırsan al kimsenin bişey dediği yok. Hatta şöyle söyleyim konu hiç senle alakalı değildi sen üstüne aldın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.