Cronos: The New Dawn - Release Date Trailer | PS5 Games ![]() https://store.playstation.com/concept/10011556/
Cronos: The New Dawn will be released at September 5th 2025. See brand new Story Trailer and dive deep in twisted time-travel story set both in post apocalytic future and 1980. Poland.
#ps5 #ps5games #chronosodegames
Rated Mature https://www.youtube.com/watch?si=XWSO74l-LtZW3jNI&v=-2A3EuCnilI&feature=youtu.be |
Cronos: The New Dawn | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (4. sayfa)

-
-
2579 TL'den ön siparişe açılmış.
-
-
-
valla çok iyi oldu hatalı fiyat,şu 2-3 ay güzel oyunlar çıkıyor hangi birine para veririm diye düşünüyordum,bunu uyguna kapattık,ghost of yotei ve dying light'ıda hint psn'den aldım mı olay tamamdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Süpersin dostum kaptım 197 liraya hemde deluxe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulen! bu nasıl fiyat.. Ben millet maytap geçiyor sanmıştım, hakikaten 197 TL Deluxe sürüm Standart 170 TL Xbox sahipleri kadir gecesi doğmuş
-
Bu hatalar niye hep Xbox tarafında oluyor bize de olsa keşke :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aslında hata değil hocamda bir nevi reklam çalışması gibi düşünebiliriz xbox sahipleri için güzel bir durum tabi
Bi ara yapıyordu psn'de ama son zamanlarda olmuyor malesef en son assassins mirage ve alan wake 2 ucuz fiyata açılıp fiyatları yükselmişti 2-3 gün içinde,bu nesil yaptığım en mantıklı hamle ps5'in yanına series X almak oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müthiş bir reklam çalışması o zaman hocam bedavaya yeni ip sahibi oldu kullanıcıları, darısı biz ps kullanıcılarına sonraki oyunlar için.
@fatihsar mantıklı bir hareket olmuş hocam neresi daha ucuzsa oradan akarsın ;) bir ara ben de çok düşünmüştüm ama oynamaya vakit olmaz diye 2 konsol birden ( olmuyor da eskisi gibi oynayamaz oldum) gerek yok dedim fuzuli masrafa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu oyunu PC de oynucaz mecbur
-
hocam tabi kendi kararın ama niye 1100 lirayı çöpe atıyorsunki ?? 1900 liraya hint den almak varken 3000 lira para vermek garip. Bu fiyatlara oyun alanları gördükçe yeni zamları yapıştırır sony acımaz..
Tabi çok haklısınız, nedeni ise benim tek hesabım var çünkü, kolekaiyonumu hep bir arada tutmayı severim ve bu senelerdir hep böyle, tabi bunda bütçe de rol oynuyor, şuana kadar bütçe sıkıntım olmadı çok şükür Allaha, ama yarın ne olur Allah bilir 🙂
-
TR PSN den aldığın için teşekkür hocam 👏🇦🇿🇹🇷
bütçe ile ne alakası var hocam ? aynı oyun 1100 lira daha ucuza satılıyor siz pahalısını almışsınız bunun adı başka bişey..
ben buraya yazmaya utanırdım siz gurulanmışsınız 😅 iyi oyunlar 🙋🏻♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X