Şimdi Ara

Cronos: The New Dawn | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
18
Favori
11.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Callistodan net daha iyi kanka bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Eylül 2025; 13:32:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yılın boş beleş oyunu gözüyle bakılıyor, yılın en iyi korku gerilim oyunu oldu. Helal olsun bloober team :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Callisto ile karıştırmayın harbi oyunu, aldık çıkışını bekledik şimdide pro yamasını bekleyecez   bu ay içinde yayınlamaları lazım ayıptır.

• Hastane bölümü ne kadar kanser olmuş ya. Kaynak yok, duba yok bi s…. yok. Zaten karakter hantal silah geçişleri delirtiyor. Bu kadar kaynak sıkıntısı çektirmesi saçma olmuş. Düşmanlar hayvan gibi cüsselerine rağmen daha seri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3,5 saati geride bıraktım.Dead Space, onun klonu olan Callisto Protocol ve Resident Evil karışımı bir oyun olmuş.Kendine has bir kaç özelliği var. Düşmanlar baya zorluyor ve oyundaki en büyük zorluk mermi yönetimi :). Mermilerin hesabını iyi yapmadığınız zaman düşmanlar ağır şekilde cezalandırıyor. Ben beğendim şimdilik.Sevdiğim türdeki oyunların karışımı olmuş :)

Performans sorunları mevcut.PC üzerinden oynuyorum. Dodge mekaniği olmalıydı. Atmosfer yine başarılı. Bakalım daha neler olacak  

• Bu arada oyun tam bir ortaya karışık çorba tadında ama güzel oyun. Ölülerin duvarlardan sarkan kısımları Evil Within 1'e benziyor. Ayrıca o kısımlar TLOU part II'deki Abby ile hastanenin en alt kısmına çok benziyor. Envanter kısımları ve puzzleları aynı Resident Evil. Karakter desen Dead Space, Callisto Protocol çakması bir karakter. Ortamdaki sisli, puslu hava Silent Hill esintisi veriyor. Oyunun bir yerinde mekan full kırmızı kan tadında oluyor ve orası da tam bir Alan Wake II'yi anımsatıyor. Oyundaki karakterin yine hantallığı ve oyunun kabız yapısı Daymare havası da veriyor. Yani daha da kafa patlatmadım ama daha da düşünsem çok şeyler çıkar korku oyunlarına dair. Her oyundan bir kuple alıp oyunu, little little into the middle yani ortaya karışık tadında güzel bir korku oyunu yapmışlar. Ben sevdim. Bloober Team devam devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty Dog -- 6 Eylül 2025; 1:28:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.