Bildirim
CRİSTİANO RONALDO GERÇEKLERİ ! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Zidane reyiz coco da cekse laf yok
Sigara olayi bambaska. Hic icmeyip keyif icin kullananlarda var yeri geldiginde, ronaldoda icebilir messide disardaki hayati kimseyi ilgilendirmez elemanlarin cunku sahada canavar gibi top oynuyorlar bizim kizdiginiz nokta bu kadar iyi top oynarlarken isin icine tiyatroyuda dahil etmeleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ronaldo her turlu suanki en iyi futbolcudur en iyi adamdir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jamez
sporcu adamın zaten alkol sigara kullanmaması gerekir.
Diğer arkadaşlara ek olarak Cruyff'un sözünü buraya yazayım:
"Doktorlar sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler, ben de futbolu bıraktım"
Doğru olduğuna dair çok sağlam kaynaklar yok ama Cruyff'tan beklenir. Zamanında Ntvspor'da da yayınlanan bir belgeselinde anlatıyordu; antrenmanda ormanda koşu yapıyorlarmış yanlış hatırlamıyorsam o da bir takım arkadaşıyla kaçıp sigara içiyormuş. -
tek tük içilir de en efsanesi faruk sanırım
düzenli sigara kullananan birisinin ciğerleri %30 daha az oksijen depolar.
demek ki george best ciğersiz bir şekilde futbol onuyordu. bir de içmese ne olurdu acaba -
hadi oradan sende GECE külüplernden çıkmıyor adam alkölün alasını içiyor o ünlü manken senin bu ünlü manken benim takılıyor
adam siz hala bunlardan bahsediyorsunuz
karaktersiz ve bencildir bu kadar basit +kendini beğenmiş ve şımarıktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnception77 -- 15 Eylül 2012; 10:50:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
tamam messi'nin daha iyi oldugunu düsünüyorum. hatta iniestaya herkesten ayrı bi sempati duymama ragmen; su iniesta'ya verilen ödül bu sene bu adamın hakkıydı.
nasıl bu adamın hakkıydı ya
iniesta ispanyayı şampiyon yaptı
messi ise 100 yıllık futbolda gol rekorunu kırdı paramparça etti asistleri+sı -
quote:
Orijinalden alıntı: WithinTemptation
quote:
tamam messi'nin daha iyi oldugunu düsünüyorum. hatta iniestaya herkesten ayrı bi sempati duymama ragmen; su iniesta'ya verilen ödül bu sene bu adamın hakkıydı.
Ben de öyle düşünüyorum. La Liga'da şampiyonluk + goller+ asistler. Adam daha ne yapsın? Sanırım kendini begenmisliginin cezasını çekiyor.
en iyi olmak istiyorsa 1e 1 de messiyi geçecek bu kadar basit
ve messi geçen yıl dünya futbol tariinde 1 sezonda en fazla gol atan oyuncu oldu+asistleride c.ronaldo dan fazla -
quote:
Orijinalden alıntı: İnception77
quote:
messi ise 100 yıllık futbolda gol rekorunu kırdı paramparça etti asistleri+sı
Hahaha golü asisti yok Iniesta İspanya'yı şampiyon yaptı diyorlar hahahahaha.
Dünya Kupası'nın olduğu sene nerdeydiler? Sneijder niye alamadı bu ödülü?
Ağzı olan konuşuyor arkadaş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vaudeville
quote:
quote:
Ağzı olan konuşuyor arkadaş.
o dünya kupasını kim kazandırdı yine iniesta
peki o sene messinin neler yaptığını izledin mi ?
uzatmayalım c.ronaldoyu messiyi geçsin ondan sonra istediği ödülü alsın hakkıdır sonuna kadar haketti derim
isteğine arzusuna inançına hırsına son derece saygı duyuyorum c.ronaldonun ancak bazen bunlarda yetmiyor
-
Messi'yi geçti zaten kafanı yorma sen. Sanki Iniesta, ödülü Messi ve Ronaldo'nun önünde değil sırf Messi'nin önünde almış gibi garip garip konuşuyorsun.
Sneijder konusuna da cevap gelmedi zaten. Iniesta, bu ödülü alacaktıysa 2010 yılında alacaktı, bu sene değil. -
quote:
quote:
quote:
quote:
uzatmayalım c.ronaldoyu messiyi geçsin ondan sonra istediği ödülü alsın hakkıdır sonuna kadar haketti derim
isteğine arzusuna inançına hırsına son derece saygı duyuyorum c.ronaldonun ancak bazen bunlarda yetmiyor
Yahu neler yapmış arkadaş o sene messi.madem gol rekoruna veriliyor 2011 ronaldo niye almadı diye sorarlar adama kupalara bakılmıyor madem. hadi onu geçtim 2010da koskoca dünya kupası varken milli takım performansı önemli değildide 2012demi önemli oldu onu merak ediyorum.ayrıca madem çok önemli torrese verselerdi gol kralı oldu adam + şampiyonlar ligin aldı.yani o kadar çok çelişki varki şu 3 sene içinde hiç bir barçalının laf etmeye hakkı bile yok.
quote:
hadi oradan sende GECE külüplernden çıkmıyor adam alkölün alasını içiyor o ünlü manken senin bu ünlü manken benim takılıyor
neye göre karaktersiz bencil kendini beğenmiş ve şımarık ? bana 3-4 tane neden yazsana çok merak ettim.içki içiyor diye (ki içmiyodur) karaktersizmi oluyor ? kafasına jöle sürünce kendini beğenmiş şımarıkmı oluyor ? ayrıca bunlardan sanane ? saha içindeki performansına baksana sen.senin saydıklarına göre zaten yeryüzünde karakterli oyuncu yok.sanki her bara giden içki içmek zorunda yaw allahım ne insanlar var ronaldonun saçı var diye eleştirecek insanlar var. ronaldo insanlar beni kıskanıyor deyince harbiden hak veriyorum adamayazık vallahi yazık
-
quote:
Aslında cevap verilecek adam değilsin de sırf millete yalan yanlış bilgi verme diye uyarıyorum.
Öyle bir yazmışsın ki görende seni Marcelo, Coentrao ,Pepe falan sanacak 7/24 berabermisin arkadaşım sen Ronaldo ile.
İnsan önce bi yazılanları okur az yukarıda Mehmet DEMİRKOL'un yazısını paylaştım onu bi oku bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Real Madrid
quote:
Aslında cevap verilecek adam değilsin de sırf millete yalan yanlış bilgi verme diye uyarıyorum.
Öyle bir yazmışsın ki görende seni Marcelo, Coentrao ,Pepe falan sanacak 7/24 berabermisin arkadaşım sen Ronaldo ile.
İnsan önce bi yazılanları okur az yukarıda Mehmet DEMİRKOL'un yazısını paylaştım onu bi oku bakalım.
cevap verilecek adam olmadığımı nereden çıkarttın hayırdır bir ahbaplığımız falan mı var
hem diyorsun marcelo coentra pepe misin diyorsun yazılanları okumamak ile itham ediyorsun beni (ki hepsini okudum )
hemde bana karşı verdiğin tepkiye bak çelişkiye bak...
o yüzden cevap verme lüzümü bile duymuyorum
-
quote:
Messi'yi geçti zaten kafanı yorma sen. Sanki Iniesta, ödülü Messi ve Ronaldo'nun önünde değil sırf Messi'nin önünde almış gibi garip garip konuşuyorsun.
Sneijder konusuna da cevap gelmedi zaten. Iniesta, bu ödülü alacaktıysa 2010 yılında alacaktı, bu sene değil.
rakamlar öyle söylemiyor
onuda geçtim sahada görülen yetenek farkı apaçık messinin lehine
uzatmaya da gerek yok sizinle çoçuk gibi o iyi bu kötü klavye dalaşı yapacağımı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz
ben sadece düşüncemi yazdım o kadar uzatmaya gerek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7
quote:
quote:
quote:
quote:
Yahu neler yapmış arkadaş o sene messi.madem gol rekoruna veriliyor 2011 ronaldo niye almadı diye sorarlar adama kupalara bakılmıyor madem. hadi onu geçtim 2010da koskoca dünya kupası varken milli takım performansı önemli değildide 2012demi önemli oldu onu merak ediyorum.ayrıca madem çok önemli torrese verselerdi gol kralı oldu adam + şampiyonlar ligin aldı.yani o kadar çok çelişki varki şu 3 sene içinde hiç bir barçalının laf etmeye hakkı bile yok.
quote:
neye göre karaktersiz bencil kendini beğenmiş ve şımarık ? bana 3-4 tane neden yazsana çok merak ettim.içki içiyor diye (ki içmiyodur) karaktersizmi oluyor ? kafasına jöle sürünce kendini beğenmiş şımarıkmı oluyor ? ayrıca bunlardan sanane ? saha içindeki performansına baksana sen.senin saydıklarına göre zaten yeryüzünde karakterli oyuncu yok.sanki her bara giden içki içmek zorunda yaw allahım ne insanlar var ronaldonun saçı var diye eleştirecek insanlar var. ronaldo insanlar beni kıskanıyor deyince harbiden hak veriyorum adamayazık vallahi yazık
saha içindeki porformansına tek kelime etmedim etmem hatta hırsından dolayı da beğeniriim
saha içinde çok üst seviye futbolcu olması (bana göre dünyanın en iyi 3üncü oyuncusu) onun karaktersiz olmadığı anlamına gelmez
saç jolesi içki içmemesi ile de hiç alakası yok
nereden bakarsan bak c.ronaldoda kişilik zaafı vardır ve bu portekizli ve ingiliz bir çok futbolcu da vardır malesef
babasız büyümesininde etkisi olabilir saygı duyarım
mesela balotellinin hayat hikayesini okuyan bir insan onun o karakter zaaflarna kızamıyor çünkü adamın başına öyle şeyler gelmiş ki en karakterli insan bile o durumda
zaaf gösterebilir...
-
Ronaldodan istenilenler messiden istenilenden daha fazladir. Messi zatenmuthis isleyen bir takimin harika futbolcusu Ronaldo isr yeni kurulan bir sistemin harika futolcusu ve buna tahmrn mukemmel bir rekabet icindeler. Yet yer barcelonanin kadrosu daha guclu olsadada ronaldo hic bunun eksikligini hissetmeden mucadele ediyor arti olarak takim lideri tartismasiz xavi dir barcelonada maestro adam realde takimin lideri ronaldodur. Messide muhtesem oyuncu ama ronaldonun yaptiklari cok daha takdir edilesi. Benim icin tartismasiz 1 numara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnception77 ; arkadaş kişilik zaafiyeti var diyorsun.neye göre diyorum cevap yok içkisi yok bilmemnesi yok diyorsun sonra kişilik zaafiyeti var diyorsun. işinize gelince veri meri maşallah alikıran başkesen oluyorsunuz sonra bi kanıt bi durum bi olay olmadan ronaldoya kişilik zaafiyeti var diyorsunuz ama neden diye soruldugunda cevap yok sadece kişilik zaafiyeti var.ah ulan şu ronaldoyu ne kadar çok kıskanan çekemeyen var yazık vallahi ya keşke futbolcu olmasaymış şuadam.millet klavye başından egosunu tatmin etmeye ronaldoyu bi şekilde kötülemeye bayılıyor.ronaldo messi tartışmasına girmeye gerek bende görmüyorum ronaldo her zaman messiden 1 değil 4-5 adım öndedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chelsea FC
Ronaldodan istenilenler messiden istenilenden daha fazladir. Messi zatenmuthis isleyen bir takimin harika futbolcusu Ronaldo isr yeni kurulan bir sistemin harika futolcusu ve buna tahmrn mukemmel bir rekabet icindeler. Yet yer barcelonanin kadrosu daha guclu olsadada ronaldo hic bunun eksikligini hissetmeden mucadele ediyor arti olarak takim lideri tartismasiz xavi dir barcelonada maestro adam realde takimin lideri ronaldodur. Messide muhtesem oyuncu ama ronaldonun yaptiklari cok daha takdir edilesi. Benim icin tartismasiz 1 numara.
Aynen katılıyorum ,ayrıca bu sene adamın hakkı yenildi resmen ıniestanın alması nedir abi ya yuh haksızlıgın bu kadarı -
Ronaldo gibi bir adamı neredeyse peygamber ilan edeceksiniz
iyi topçu ama iyi bir insan değil bence
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X