Şimdi Ara

CRİSTİANO RONALDO GERÇEKLERİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
24.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• gece kulüplerinde simit yiyip ayran içiyor du zaten
  • Bunların hiçbiri konusunda aksini iddia etmedik zaten biz. Bizim görüşümüz Ronaldo'nun kendini beğenmiş ve şımarık olduğu yönünde ki bu da yanlış bir şey değil bence.
  • futbol sahasında bencil ve kendisini beğenmiş olduğu gerçeğini değiştirmiyor bunlar. yaptıkları çok iyi şeyler, iyi bir insan olabilir tabii

ekleme: son el classico'da o bencil ve kendini beğenmiş kimliğinden sıyrılmış gibi gördüm, böyle oynarsa Ronaldo'yu da severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 12 Eylül 2012; 22:16:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam messi'nin daha iyi oldugunu düsünüyorum. hatta iniestaya herkesten ayrı bi sempati duymama ragmen; su iniesta'ya verilen ödül bu sene bu adamın hakkıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

tamam messi'nin daha iyi oldugunu düsünüyorum. hatta iniestaya herkesten ayrı bi sempati duymama ragmen; su iniesta'ya verilen ödül bu sene bu adamın hakkıydı.

Ben de öyle düşünüyorum. La Liga'da şampiyonluk + goller+ asistler. Adam daha ne yapsın? Sanırım kendini begenmisliginin cezasını çekiyor.

• Hani Türkiyede futbolcular için deriz ya takıma faydalı olsun gol atsın dışarıda veya saha içinde istediğini yapabilir(takıma zarar vermemek şartı ile) e bu adam tam bu tarife uyuyor.adamın egosundan kendini beğenmişliğinden size neki ? kaldıki o egoistliğini manuda bıraktı öyle geldi reale. yani bunlarda olmasa gözünün üstünde kaş var diye eleştirecekler var adamı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Hani Türkiyede futbolcular için deriz ya takıma faydalı olsun gol atsın dışarıda veya saha içinde istediğini yapabilir(takıma zarar vermemek şartı ile) e bu adam tam bu tarife uyuyor.adamın egosundan kendini beğenmişliğinden size neki ? kaldıki o egoistliğini manuda bıraktı öyle geldi reale. yani bunlarda olmasa gözünün üstünde kaş var diye eleştirecekler var adamı

Lafın banaysa benim eleştirdiğim felan yok zaten. Ben aksam cerezimi cipsimi alır Real Madrid bilmem ne halt takımının macını izlerim ve sonra kaparım televizyonu.
    O Messiye ana avrat sovmüş , Messi Ronaldo'ya arkadan hareket çekmiş , Hic umurumda degil. Ne halt yerlerse yesinler. Parçalasinlar birbirlerini.Zerre umurumda degil.
    Sadece Ronaldo'nun bu tavırlarının BANA GORE hakettiği ödülü alamamasına sebep olmuş olabilir dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

gece kulüplerinde simit yiyip ayran içiyor du zaten

Ronaldo'nun gece hayatının olmadığını bilmeyen bi sen varsın heralde.

• Kişilik Meselesi açıkcası zerre umrumda değil. Adam dünyanın en iyi oyuncusu ve Tipide gayet başarılı. Kendisiylede Son Apaçi diye çok dalga geçmişimdir ama bırakında bu adamın EGO su sağlam oluversin. Ronaldo çok iyilik yapmış bir adam çevresine ve dünyaya. Bazı yazılar var üşenmeden okuyuverin özünde zaten bazı şeyleri aşmış bir adam olduğunu göreceksiniz.

Hem Ronaldo kadar yakışıklı hemde bu kadar iyi futbolcu olupta biraz Ego sahibi bir adam olmasa ben asıl ona sorunlu derdim.

Mehdi ciler damlamasın hemen konuya Yakışıklılığın yakınından dahi geçmediği için Sadece futbolu ile ön planda.

Ronaldo'nun ayrıca hakkı ciddi anlamda yeniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Eylül 2012; 10:06:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Hani Türkiyede futbolcular için deriz ya takıma faydalı olsun gol atsın dışarıda veya saha içinde istediğini yapabilir(takıma zarar vermemek şartı ile) e bu adam tam bu tarife uyuyor.adamın egosundan kendini beğenmişliğinden size neki ? kaldıki o egoistliğini manuda bıraktı öyle geldi reale. yani bunlarda olmasa gözünün üstünde kaş var diye eleştirecekler var adamı

Lafın banaysa benim eleştirdiğim felan yok zaten. Ben aksam cerezimi cipsimi alır Real Madrid bilmem ne halt takımının macını izlerim ve sonra kaparım televizyonu.
    O Messiye ana avrat sovmüş , Messi Ronaldo'ya arkadan hareket çekmiş , Hic umurumda degil. Ne halt yerlerse yesinler. Parçalasinlar birbirlerini.Zerre umurumda degil.
    Sadece Ronaldo'nun bu tavırlarının BANA GORE hakettiği ödülü alamamasına sebep olmuş olabilir dedim.

Hayır sana değil ama türkiyede böyle denir avrupadaki oyuncular için öyle olmaz.kaldıki eleştirdikleri adam c.ronaldo.uefa barcelonayı çok sağlam kolluyor bunu zaten bilmeyen yok herkes kabul ediyor.messi biraz arkalarda kaldı diye ortaya milli takım mevzusunu attılar koskoca turnuva boyunca 1 asist yapmış iniestaya verildi ödül.o zaman bende diyorumki 2010da neden messiye verildi ? yada madem milli takım performansları çok önemli torres gol kralı oldu ona verilseydi.sana yazmıyorum bunları ama uefa hakiaktten acaip barça yanlısı ronaldonun yapabileceği birşey yok.(gerçi oylamayı gazeteciler yapıyor ama çoğu uefaya yakın.zaten futbolun oldugu her yerde pislik şaibe vardır)

• Dövme ve fakir aile babası konusu doğru gece hayatı var mi bilmem orasını ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

gece kulüplerinde simit yiyip ayran içiyor du zaten

+1
  • Geçmişi umrumda değil ben şu ana bakarım ve Ronaldo'nun alçakgönüllü mütevazi bir insan oldugunu ben değil kimse söyleyemez heralde.
  • dövmenin ne alakası var onu anlamadım? dwayne wade süper star ama vücudunda hiç dövme yoktur. messi'nin sırtında annesinni dövmesi var sadece.

dövmeli adam daha mı efendi oluyor yani.

sporcu adamın zaten alkol sigara kullanmaması gerekir.

ronaldo profesyonel bir adamdır ona lafım yok ama yukarıdaki resimde yazanlar sanki çok inanılmaz özellikler gibi anlatılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

dövmenin ne alakası var onu anlamadım? dwayne wade süper star ama vücudunda hiç dövme yoktur. messi'nin sırtında annesinni dövmesi var sadece.

ronaldo profesyonel bir adamdır ona lafım yok ama yukarıdaki resimde yazanlar sanki çok inanılmaz özellikler gibi anlatılmış

Orada tam olarak belirtilmemiş ama düzenli olarak kan bağışı yaptığı için Dövme kullanmıyor.
  • quote:

dövmenin ne alakası var onu anlamadım? dwayne wade süper star ama vücudunda hiç dövme yoktur. messi'nin sırtında annesinni dövmesi var sadece.

carlos
    bilic
    balotelli
    cruyf, hatta cruyf un bir sözü var sigara ile alakalı
    guiza
    adriano
    MESSİ
    buffon
    ...

adını sayamayacağım nice ünlü futbolcular, ve adını sayfalara sığdıamayacağım tanımadığınız futbolcular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

carlos
    bilic
    balotelli
    guiza
    adriano
    MESSİ
    buffon
    ...

adını sayamayacağım nice ünlü futbolcular, ve adını sayfalara sığdıamayacağım tanımadığınız futbolcular.

messi mi içiyormuş sigara

• quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Haklısın kardeş, Ronaldo hariç tüm futbolcular kafaları bi' dünya sahaya çıkıyor, vücudunun her yerini kazıtıyor, altın madeninde yetişiyor, yardıma muhtaç insanları umursamıyor. Ronaldo çok enfes adam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

carlos
    bilic
    balotelli
    guiza
    adriano
    MESSİ
    buffon
    ...

messi mi içiyormuş sigara

futbolcuların %90ı içer sigara fazla kafaya takmamak lazım.

Ayrıca bunlar tabiki her insanın yapması gereken şeyler ama paylaşılma amacı o yüzden değil.

soru sorayım o zaman şu ronaldıyu mütevazi bulmayan arkadaşlara.

Ronaldo neye göre mütevazi değil egoist kendini beğenmiş ? kafasına jöle süren kendine bakan her insan kendini beğenmişmi oluyor ? pahalı arabalar pahalı evler satın alan herkes mütevazi olamıyormu ? hangi iyi oyuncunun pahalı arabası evi yokki ? adam çalmamış çırpmamış sahada ter akıtıyo ona göre istediği gibide harcar sizeneki onu anlamadım ? siz kazandıgınız parayı sağa sola harcarken yada ara sıra kaçamaklar yaparken biri size eleştirse ne cevap verirsiniz ? tutturmuşsunuz bi saha içinde arkadaşlarına pas atmıyo yeaaa diye şehir efsanesi 2008den beridir aynı şey.temcit pilavı gibi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.