Şimdi Ara

CRİSTİANO RONALDO GERÇEKLERİ ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
24.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam adam adamın dibi hatta !dünyanın tartışmasız en iyisi
  • Bu da ilginç ve bence çok duygusal bir bilgidir;

C.Ronaldo : "Başarılarım için arkadaşım Albert Fantrau'ya teşekkür etmeliyim. Beraber 18 yaş altı şampiyonasında oynadık. Bizi izlemeye gelen Sporting Lisbon menajeri kim daha fazla gol atarsa takıma onu alacağını söylemişti.
    C.Ronaldo : Maçı 3-0 kazandık ben ilk golü attım Albert ise ikinci golü attı üçüncü golde ise ben dahil herkesi etkileyen bir olay yaşandı. Albert kaleciyi geçmişti ben de yanında koşuyordum Albert'in tek yapması gereken topu boş kaleye göndermekti ama o topu bana pas attı. Maçtan sonra neden yaptığını sorduğumda ise Sen benden daha iyisin demişti.
    Gazeteciler Albert Fantrau'ya hikayenin gerçek olup olmadığını sorduğunda Albert Evet hikaye gerçek Ronaldo o maçtan sonra Sporting altyapısına girdi ben ise futbolu bıraktım ve şu an işsizim cevabını verdi. Gazetecilerin İşsiz biri olarak bu kadar büyük bir eve, böyle güzel bir arabaya ve ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak parayı nereden buldun? sorusuna Albert Fantrau'nun verdiği cevap ise her şeyi açıklıyordu. Bunların hepsi Cristiano Ronaldo 'dan.

Vikipedi - Albert Fantrau

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 18 Eylül 2012; 2:34:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

gece kulüplerinde simit yiyip ayran içiyor du zaten

ancak bunlardan beklenir zaten bu tür şeyler. 2 yılda bir kan veriyomuş. ne alaka sorarlar adama. sağlıklı bi insan 3-4 ayda da verebilir kan. 2 senede 1 kan veriyo diye adama kızılay plaketi verecekler nerdeyse. yazmışlar birde hangi mantıkla, ne imâ etmek için yazdılar anlamak zor. bunu okuyan Türkler kızılaya koşacaklar sanki.. vücudunda dövme bulunmazmış, aferin adam haram işlemiyo demek ki mi diyecez müslüman olmayan adama. nabacak futbol izleyen adam dövme yapsa yapmasa. saçma sapan ilkokullu klişeleri. ufak çocuklar aralarında konuşurya böyle şeyleri; ama ronaldo varya şöyleymiş aga falan diye. onlardan olmuş

• Baya Ronaldo fobisi olan arkadas var forumda bu kadar cekinilecek bir futbolcu oldugunu ispatlamasi güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazılarına ronaldo niye batıyor anlamak çook güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

Bu da ilginç ve bence çok duygusal bir bilgidir;

C.Ronaldo : "Başarılarım için arkadaşım Albert Fantrau'ya teşekkür etmeliyim. Beraber 18 yaş altı şampiyonasında oynadık. Bizi izlemeye gelen Sporting Lisbon menajeri kim daha fazla gol atarsa takıma onu alacağını söylemişti.
    C.Ronaldo : Maçı 3-0 kazandık ben ilk golü attım Albert ise ikinci golü attı üçüncü golde ise ben dahil herkesi etkileyen bir olay yaşandı. Albert kaleciyi geçmişti ben de yanında koşuyordum Albert'in tek yapması gereken topu boş kaleye göndermekti ama o topu bana pas attı. Maçtan sonra neden yaptığını sorduğumda ise Sen benden daha iyisin demişti.
    Gazeteciler Albert Fantrau'ya hikayenin gerçek olup olmadığını sorduğunda Albert Evet hikaye gerçek Ronaldo o maçtan sonra Sporting altyapısına girdi ben ise futbolu bıraktım ve şu an işsizim cevabını verdi. Gazetecilerin İşsiz biri olarak bu kadar büyük bir eve, böyle güzel bir arabaya ve ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak parayı nereden buldun? sorusuna Albert Fantrau'nun verdiği cevap ise her şeyi açıklıyordu. Bunların hepsi Cristiano Ronaldo 'dan.

bu bilgiyi paylaşan var mı diye girmiştim yoksa paylaşçaktım

• Ronaldoya kötü diyen kişiler tipini ve fiziğini kıskanan kişilerdir benim gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

Bu da ilginç ve bence çok duygusal bir bilgidir;

bide hayatını kaybeden kucuk bi cocuk vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

Bazılarına ronaldo niye batıyor anlamak çook güç

Ben egoist olduğu için sevmiyorum. Ayrıca Messi'nin altında bir futbolcu. İkisinin karşılaştırılmasını yanlış buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

tamam messi'nin daha iyi oldugunu düsünüyorum. hatta iniestaya herkesten ayrı bi sempati duymama ragmen; su iniesta'ya verilen ödül bu sene bu adamın hakkıydı.

nasıl bu adamın hakkıydı ya
    iniesta ispanyayı şampiyon yaptı
    messi ise 100 yıllık futbolda gol rekorunu kırdı paramparça etti asistleri+sı

Hahaha golü asisti yok Iniesta İspanya'yı şampiyon yaptı diyorlar hahahahaha.
    Dünya Kupası'nın olduğu sene nerdeydiler? Sneijder niye alamadı bu ödülü?
    Ağzı olan konuşuyor arkadaş.

o dünya kupasını kim kazandırdı yine iniesta
    peki o sene messinin neler yaptığını izledin mi ?

uzatmayalım c.ronaldoyu messiyi geçsin ondan sonra istediği ödülü alsın hakkıdır sonuna kadar haketti derim
    isteğine arzusuna inançına hırsına son derece saygı duyuyorum c.ronaldonun ancak bazen bunlarda yetmiyor

ne kadar boş konuştuğunun farkında mısın?
    ilk olarak 2010 dünya kupasında senin mantığınla ödülü casillas a versinler. eğer robben le karşı karşıya pozisyonda golü kurtarmasa kupa gitmişti belki de öyle mi? o yıl sneijder ligi aldı, şampiyonlar ligini aldı, dünya kupasında final oynadı ve kulüpte de, milli takımda da baya katkılıydı yan gelip yatmadı. kupayı aldıkları yıl da belki unutmuşsundur sen, barcelonayı elemişlerdi. messi nin takımı 4 yiyip elendi, şampiyonlar ligini alamadı, sadece ligle yetinmek zorunda kaldı. ödülü kaptı, illa barcelonadan birine vericeksen ver iniestaya, ver xavi ye messiye niye verildi o sene çıkıp da hiç kimse mantıklı bi açıklama yapamaz o sene niye messiye verildiğine dair. eğer o sene messi ödül alıyor iniesta ödül alamıyorsa bu sene de messiye ver bari ödülü niye iniestaya veriyorsun, eğer messi dışında birine verelim diye de düşünmüşseler ronaldo ya niye vermiyorlar? her sene ronaldo-messi kıyaslamasında messi ödülü alınca messi yi savunanlar takım daha başarılı o yüzden messi ödülü alıyor, ronaldo ilk ligi alsın, kupa falan kazansın diyorlardı. bu sene ronaldo ligi alıyor messi kral kupasıyla yetiniyor, bu sefer olay bireyselliğe vuruluyor:D yok neymiş rekor kırmış. eğer mesele rekor kırmaksa geçen sene ronaldo lig gol rekorunu kırdı versinler o zaman geçen seneyi de ronaldoya. ve de hangisinin daha iyi futbolcu olduğu kişiden kişiye değişir. herkesin kendi futbol zevkine göre messi veya ronaldo daha iyi olur. ben ronaldonun oynayışını seviyorum, o yüzden bana göre ronaldo en iyidir belli ki sen messiyi seviyorsun sana göre messi en iyisidir orası ayrı bi konu zaten. ama ödül konusunda ronaldonun hakkı fazlasıyla yeniliyor, üstüne de messi haketmediği ödüller kazanıyor.

edit: ayrıca sen ronaldoya sadece televizyondan gördüğün kadarıyla bencil-egoist diyebilirsun sorun yok ama bi yorumda sana birisi cevap vermeye değmezsin diyince hemen tersleniyorsun :) senin yaptığından ne farkı var sana yapılanın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 25 Eylül 2012; 19:51:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Ronaldoya kötü diyen kişiler tipini ve fiziğini kıskanan kişilerdir benim gözümde

valla mesele fizik yani fiziksel yapı, güç ise kimse laf söyleyemez ama ronaldo nun fiziği yakışıklı olsa da karizma olarak asla bi beckham olamaz hatta yanından bile geçemez. şöyle daha karizma bir surat + uzun saçın yakışacağı bi kafa yapısı ile beckham gibi futbol dışı bir star olma yolunda ilerleyebilirdi ama bu tiple imkansız gibi.

ki zaten bunun kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum. özellikle de ronaldo nun umrunda değildir. o zaten işine odaklanmış ve profesyonelce futbol için çalışıyor. olması gereken de bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Ronaldoya kötü diyen kişiler tipini ve fiziğini kıskanan kişilerdir benim gözümde

valla mesele fizik yani fiziksel yapı, güç ise kimse laf söyleyemez ama ronaldo nun fiziği yakışıklı olsa da karizma olarak asla bi beckham olamaz hatta yanından bile geçemez. şöyle daha karizma bir surat + uzun saçın yakışacağı bi kafa yapısı ile beckham gibi futbol dışı bir star olma yolunda ilerleyebilirdi ama bu tiple imkansız gibi.

ki zaten bunun kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum. özellikle de ronaldo nun umrunda değildir. o zaten işine odaklanmış ve profesyonelce futbol için çalışıyor. olması gereken de bu.

Aynen, adam aldığı paranın hakkınıda veriyor oynadığı her takımda başarılı oldu, bir kanat oyuncusu olarak bir sezonda 46 gol attı, kanat oyuncusunun bu kadar gol attığı nerde görülmüş ? çok haksızlık yapılıyor bu adama eğer dünyanın en iyisi ödülünüde vermezlerse cidden yazık olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.