Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ulan yazık oldu ya. Düşene bir tekme daha vurmak istemiyorum ama çok pis bir şekilde fanlarıyla alay etme isteğim de var. Durduramıyorum bu güdüyü. En iyisi güleyim. PUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA. Gecem şenlendi yemin ediyorum. Para köpeği tecavüzcü doncu. Şunu idol alanlar vardı bir de bir ara. Azalarak bitiyorlar neyseki. ZOOOOOORT. AHAHAHAH.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 31 Aralık 2022; 1:41:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımını Al nassr olarak değiştirecek var mı forumda? Hani ronaldo hangi takımda olursa onu desteklerim diyenler Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo real madrid sonrası challenge için en zorlu liglerden italyaya gitti ardından premier lig messi ne yaptı farmer ligi fransa ligine gitti ama böyle olunca yine suçlu ronaldo oluyor ve istatistiğe bakın bunlar kolay mı şimdi

    Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu
  • mamo44 M kullanıcısına yanıt

    Ronaldo çok büyük topçu zaten ama yıllardır aralıksız şampiyon olan ve şampiyonlar liginde başarılı sayılabilecek bir takıma yani juventusa gitti. Sonra epl'ye gitti ve orda da yedek kaldı. Sen sanıyor musun şuan messi city'ye gitse yedek kalacağını? Messi 1.5 senedir psg'de sadece. Ondan önce çöküşte olan barcadaydı. Ondan önce de 2 sinin takımı da çok iyiydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messinin dünya kupası aldığı ay Ronaldo Araplara kaçtı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

    evet juventus buyuk takim ama ronaldo'nun oraya gitmesi is bilmezlikti. ronaldo takima geldigindeki kadronun yarısından çoğu 2 yil sonra abd'de katar'da oynamaya basladi. bitmeye yuz tutmus bir takimin son demleriydi o katildiginda ki bunu sadece ronaldo fanlari soylemiyor, doğma büyüme juventus taraftari adamlar da agnelli'nin senelerdir kotu yonettigini soyluyor. zaten 2015 finalisti takimi soylemedim bile, o kadrodan ronaldo geldiginde 2 kisi kalmisti. ama 2017 finalisti icin de soyledigim durum yukardaki gibi. ronaldo 2018'de geldi, yil 2020 oldugunda khedira emekli, mandzukic katar, higuain abd, bernardeschi abd, d.alves zaten yok, buffon dede, matuidi abd, dybala sakatliktan oynamaz haldeydi. pjanic besiktasa falan geldi. juventus kotu yonetimin acisini hala cekiyor. juventusun ihalesinin ronaldoya birakilmasindan daha kotu bi sey olamaz derken, 5 yildir kupa sapi gormemis unitedin ihalesi de ronaldo'ya birakildi. ronaldo avrupa'da cok bile kaldi, bu kadar cadi avina donduyse is, arabistana gitmesi en iyisi oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mamo44 M kullanıcısına yanıt

    En zor liglerden İtalya'ya Verona'ya gitti değil mi kardeşim. 7 sene üst üste şampiyon olmuş takıma gitmedi sonuçta değil mi hemşehrim. Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu Challenge be. Messi Dünya Kupası kazanmıştı en son. Hani ne yaptı diye soruyorsun diye diyorum. :) Ulan az utanın da. Hala savunmaya çabalıyorlar. Yazık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamo44 M kullanıcısına yanıt
    Tamam da Messinin dünya kupası aldığı ayda da Arap ligine kaçmazsın ya
    Ronaldo bitti maalesef

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 500 milyon dolar beyler


    neyi tartışıyorsunuz ?

  • Messiciyim de gayet normal bir şey. Messi zaten Goattır.
    Ronaldo'yu da severim, ama Goata yaklaşamaz. Adam bu saatten sonra doğru olanı yapmış. Messiyi Goat olarak kabul edip en azından iyi para kazanayım demiş. Ne yapacak 38 yaşındaki adam?

    2000Tl fazla para alsa iş değiştirecek, 5000 alsa şehir değiştirecek adamlar 500 milyonun farkında değil galiba. 500 milyonun fotoğrafını göremeyecek tipler, para köpeği demişler bir de adama. Ne yapacaktı, donanımhaberde bana laf etmesinler diye başka yol mu izleyecekti?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervezasever -- 31 Aralık 2022; 3:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi para. şu anki durumuna göre en uygun olanını yaptı.

  • Jübile loading

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    burda Ronaldo'yu sürekli eleştirenler ağzıyla kuş tutsa yine eleştiriyolardı. Ronaldo 36 yaşında Manu'da da ilk maçında iki gol atarken de eleştirdiler, ilk 11 maçında 9 gol atarken de eleştirdiler. Ronaldo en doğru kararı verdi. gitsin kafasını dinlesin bu meczuplara sakız olacağına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cristiano dolardo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıllık rekabet iki haftada bitti gerçekten. Ronaldo kaybetti. Ama dünya kupası yüzünden değil, 40'ıma kadar oynarım Avrupa zart zurt diyip Arabistan'a gittiği için. Yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt

    en çok gol atma rekorunu elinde tutmak için Arabistan'a kaçtı. tarih bunu unutmaz. ama ne olursa olsun Messi 15 gol farkını yürüye yürüye kapatacak. elindeki son şeyi de gelip Messi alacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu futbol forumlarında seviye gerçekten çok düşük. Hayatlarında 5000 TL parayı bir arada görmeyen ergen tayfa yazık filan demiş. Bahsi geçen para 500 milyon dolar, TR'de bu parayı bir şehre ver şehir kalkınır, bir futbol kulübüne ver, yıllarca kupalara ambargo koyar. Bu arada Ronaldo veya Messi'ci değilim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyisten yeni bir meydan okuma Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu  Bu Ronaldocuları malum partililere benzetiyorum. Adam ne yapsa ölümüne destek olup hiçbir hatasını kabul etmiyorlar. Sen emperyalizmi kola kutusuyla itekle, emperyalist uşakları arapların takımına para için git. Kimse çıkıp goat moat demesin o mesela çoktan kapandı. Lionel Messi futbol tarihinin en büyüğüdür nokta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş boş konuşma Dünya Kupası gibi bi organizasyonda kendi bayrağını değilde çölbedevisi kıyafeti giyen Messi yi eleştir önce gerçi konu Messi değil ama sizin gibi Messi fanboyları böyle gereksiz şekilde yorum yazar işte.


    Olay şu meydan okuyan gittiği her yerde zirve yapan bi oyuncunun işi ne burda bu ortamlarda ?? Dünyanın en iyi bitiricisi halen çölbedevilerinin liginde ne işi var bunu tartışın 1 ay da itibarsızlaştırma çabası yapıldı ve başarıya ulaşıldı.


    Jordan basketbolu bırakıp Beyzbol a başlamıştı sonra tekrar geri dönüp şampiyon olmuştu Ronaldo dan böyle bi son bekliyoruz yoksa çölbedevilerinin liginde jubile yapmak kimsenin istemeyeceği bi son.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.