Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Sizin tayfa inanarak ciddi ciddi kolayı galdırmayacağdın hemşerim derken sıkıntı yok ama nedense. Biz dalga geçince ooooooooooooooooooo :D Bu sene süper oynuyor ya Ronaldo hiç sorma. Hele Dünya Kupası'nda o kadar iyi oynadı ki bu kadar iyi oyun yüzünden herkesi etkilemesin diye hocası yedeğe çekti kendisini grup maçlarından sonra. O kadar iyiydi yani. Hele o Kore maçı offf. Müthişti. Hep siyonizm bunlar hep işte. Yoksa Ronaldo geçen sene süperdi.  

  • "bizim tayfa" bu ne demek şimdi? Biraz mantıklı olun,gerçekten embesillik bu yazı şeklin, para kazanmayacaksın bir menfaati yok bu işin. Messi'yi de sevebilirsin Ronaldo'yu da.


    Siyonizm falan kendiniz yazıyosunuz kendiniz oynuyosunuz. Alıntı yaptığın adamın savunduğu şeyi anlamadan o kadar boş muhabbet çeviriyosun ki mesajlarda sıfır kalite var arkadaş.


    15 yaşında bebelerle mi muhattap oluyoruz artık forumda yoksa.

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Lan gir az Twitter'da, Ekşi'de falan Ronaldo destekçisi tayfanın yazılarını bir oku. Düz dünyacıların bir üstü elemanlar resmen. Burada toplam 5 kişiyiz zaten. Burayı referans alma dostum. Gerçi Dünya Kupası Ana Konu başlığında az gezsen anlayacaksın demek istediğimi.   

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Tükürdüğünü yalayan birini savunanları ciddiye alamam üzgünüm. Karaktersiz egoist narsist elemanın teki bu. Bunu savunanlar da bunun gibidir muhtemelen. Dalga geçmekten en haz aldığım tayfa bu.  



    Daniel Khiariyoutube
    Cristiano Ronaldo - "It's not about the money, it's about the passion"
    https://www.youtube.com/shorts/AwO23g-8cYo


    Soccer Bugyoutube
    Ronaldo insults Xavi for playing in Qatar and joins Saudi club Al Nassr FC ⚡️ If you enjoyed the video please leave a LIKE, write a COMMENT down below and Subscribe to my channel. Don't forget to click the 🔔 icon for notifications when I post a new video! #alnassr #ronaldo #transfers2022
    https://www.youtube.com/watch?v=EZlkeUXJRmg&ab_channel=SoccerBug



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 3 Ocak 2023; 12:57:37 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.