Valla bende LOGITECH Z-680 VE ABIT NFORCE2 DOLBY DIGITAL OPTIC SES KARTI VAR. SU ANDA Dolby Digital kullanıyorum. Ses analog a oranla 2 katı güçlendi. ÇOK ÇOK DAHA TEMIZ TIZLER VE BASSLAR... Ayrıca digital filimlerde her kanaldan farklı efekt seslerı gelebılıyor. SAYGILAR...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Heinrich Kemmler</i> <br />peki beyler bende au2 plat-ex war benim 5700 lamam gereksiz olur dimi ? yani 5700 un tek farki djital we tek basina dolby cozebilmesi dimi ? banim icin en mantikli, olan mega weya giga olmasi gerek bu mantikla cuknu ses karti gerekli cozumleri yapiyor ?... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ewt arkadas senin ses kartın ve suandaki bircok ses kartı(sb live 5.1digital dahil) dolby digitali cozuyor.(yani dolby cozuculu bi hoparlor almaya gerek kalmıyor). Benim tavsiyem fiyatı ve kalitesiyle megaworks 550 dir.
:))
hımm ses kartın digital çözmesi. dijital çıkış alabilceğin anlamına gelmez. çünkü speakerında dijital decoderi olması gerekir. MEGAWORKS 550 de öyle bir olay yok. O tamamen ANALOG.. KALITEYE BIRSEY DIYEMEM IYIDIR.
Amigaman nerden aldin Z-680? Bir de en ucuz nerde var biliyor musun?
Saygilar.
hmm ozaman en iyisi mega weya giga alip dijital dekoder almak boyle baya tuzlu olacak ama sanirim cok saglam bir olay cikar ortaya
Heinrich Kemmler dediğin şekildede olur. Hazır haldede kendi decoderi ve kumandası ile bir sistemde alabilirsin. Bu arada MEGAWORKS 550 gerçek 500w değildir. Haberiniz olsun. Ama fiyata değer bir üründür. LOGITECH ALMASAYDIM ONU ALACAKTIM.SAYGILAR LOGITECH KARIZMA BILGISYAR dan alındı (hızlısıstem bayisi)pazarlıkla en ıyı ordan alınabılır.
Megaworks kesinlikle gercek 500watt, resmi sitesinde de yaziyor Creative'in.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Marauder1905</i> <br />Megaworks kesinlikle gercek 500watt, resmi sitesinde de yaziyor Creative'in. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+1
heheh bence biraz daha araştır. KENDI SITESINDE 500W BURST RMS YAZIYOR. YANI ANLIK DARBE VURUŞLARI COK KISA BIR SURELIGINE O degerlere cıkabılıyor. istediğin kadar araştır. ZATEN SUBWOOFER I OZEL BIR TEKNOLOJI sanırım cam bileşimli bir olayla SESI normalden daha çok güçlendirip o şekilde yolluyormus. Bu nedenle BURST RMS SAYGILAR. BEn logitech kullandığım için söylemiyorum. Zamanında 2 sinden birini alcaktım. Araştırdım. Ama ses kalitesi 2 sininde tartışılmaz. CREATIVE IN TEK kötü yanı dolby çözücü ve kumanda olmaması SAYGILAR...
arkadaşlar İNCE AYRINTILARA LÜTFEN DİKKAT "500 Watts of Total System Burst Power" ANLIK,GEÇİCİ,BİR SÜRELİĞİNE... YANI ne derseniz deyin 500w RMS DEĞİL. BAKIN DIGER yenı cıkacak ürünlerinde böyle birşeyler yazıyormu. ONLARDA DIREK RMS DIYOR. YANI ISIN OZU 500W ama geçiçi durumlarda. BASS ŞİDDETİNE GÖRE YADA SES ŞİDDETİ SAYGILAR...
BURST SÖZLÜK ANLAMI=PATLAMA,TAŞMA OLARAK GEÇİYOR. SES OLARAK TEKNIK ANLAMDA ISE =çok yoğunlaşarak normalin üzerinde bir erişim (reach) ve frekans elde edilmesi... TEKRAR SAYGILAR...
Amigaman arkadasım konu hakkında biraz bilgin olmasına ragmen olaya tam vakif olamamıssın.
Tamam burst power denilen olay anfinin ses sinyalini algılayıp sistemi kısa bi sureligine yani 2-3 saniye kadar o guce cikarabilmesi anlamına geliyor. Logitech z-680 505watt gucunde ve burst power ı 1000w. Fakat Creative Megaworks,gigaworks ve Klipsch Promedia hoparlor sistemleri Indigonun gelistirdigi BASH anfi teknolojisi sayesinde HER ZAMAN burst modda calısıyorlar. Yani her zaman 500w RMS degerini koruyabiliyorlar. <b>Ne derseniz deyin 500w degil demeden once keske biraz daha inceleseydin.</b>
Bende MEGAWORKS 550 Ve en samimi arkadasimda Logitech z-680 var. Ikı sistemi es zamanlı test ettim. Ses kalitesi olarak(ozellikle tiz ve orta frekansta) creative mukemmel. Logitech in bassları biraz daha kuvvetli ve sese daha cok eslik ediyor.
peki soul giga almaya degermi? bide creativin tr distributoru flaan yokmu giga hala gelmedi kiminle gorussek ?
Arkadas ben gigaworks u turkiye piyasasında bulamadım seninde buılabilecegini zannetmiyorum. Ki bulsanda fiyatının 600$ dan asagı olacagını zannetmiyorum.
Bence cok kasma git al creative Megaworks THX550 yi. Tek eksigi digital ve optik baglantısının bulunmaması. Eger ses kartın 99db in uzerindeyse analog baglamak seste herhangi bi kayba ve kalitesizlige yok acmayacaktır. Tabi digitali tutmayacagı bi kesinlik. Bu arada DDTS-100 cozucu de alırsan her kosulda harikalar yaratır bu set.
koyuncuya 1-2 hafta icinde gelcekmis Gigaworks S750 ve 550dolar+ kdv olcakmis, asiri pahali ya...850 milyon civari falan ediyo...megaworks de 450-500'e bulunabilir herhalde, cok fark var arada ya 2 kati nerdeyse...
bu arada DDTS-100 210dolar + kdv galiba, dimi? Soultrap nerde satiliyo ddts biliyo musun hic?
ya aslinda ben 7.1 degil 5.1 giga almak istiyorum fakat sanirim tr ye 7.1 giga getirecekler oda okadar pali olur tabi.. ayrica dekoderin fiyati 150 dolar ciwari eh trdede 180 falan olur (yuh !)
Ha sen Gigaworks s-700 almak istiyorsun. Ama dedigim gibi bulmak cok zor bulsanda bence o kadar para vermeye gerek yok. Ses kalitesinde titanium driverların urettigi daha kaliteli tizler haricinde fark yok. Ha bide digital baglantı yok Megaworks te. Ama usttede dedigim gibi iyi bi ses kartın varsa problem degil yanii.
Git al babalar gibi Megaworks 550 yi<font size='3'><font color='red'>315$ + KDV</font id='red'></font id='size3'> ye
ewt bakalim 2 side arasinda bi secim yapicam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme