Şimdi Ara

## Creative X-Fi İçin Yeni Driver: Oyunlardaki Sorunlar Gitmiş ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Creative X-fi için yeni bir driver yayınladı. Bu driver doğal olarak birçok hatayı giderirken en dikkat çekici özellikleri oyunlarda karşılan bazı problemleri giderirken OpenAL 1.1'e ta destek veriyor.

Yeni Driver'ın Özellikleri;

For Quake 4 (version 1.04)

* Resolves the issue of the computer not responding when the error message "Quake 4 has encountered an error and needs to close" is displayed
    * Resolves the issue of mono speaker out in surround sound environments
    * Allows you to hear audio from speakers when you select the OpenAL X-Fi option as the audio driver
    * Allows audio channels to stream to correct speakers

For Battlefield 2

* Allows the Ultra-High Audio setting in a multi-player game

For Battlefield 2 (version 1.12)

* Allows you to hear audio from speakers when the X-Fi audio driver option is selected

For Doom 3 (version 1.3)

* Allows you to hear audio from speakers when EAX 4.0 is enabled
    * Resolves the "pop" issue during the Chainsaw attack sound effect sequence
    * Removes "hiss" from the front left speaker
    * Allows panning
    * Plays the Ambient sound effects correctly

Download:
    http://ccftp.creative.com/manualdn/Drivers/AVP/9363/0x90EB4840/SBXF_PCDRV_LB_2_09_0001.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 3 Temmuz 2006; 17:32:41 >

• sagol bilgiler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ezmuro

sagol bilgiler için

Yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • q4 v.1.2 cikali aylar oluyor burda ise bahsi gecen q4 v.1.04 nasil bir guncelleme bu anlayamadim
  • çok fazla satılık 2. el x-fi seskartı görüyorum nedeni oyunlardaki sorunlarmı acaba
  • quake oynarken 1900xtx olduğu halde takılırdı.hatta mavi ekran bile almıştım. ama sattım kartı..yoksa hemen denerdim..ama bence yinede acaba demekte yarar var.. çünkü creative uzun süre reddetmişti x-fi nin sorunlarını...inşallah düzelmiştir...
  • pek fazla tutulmadı galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1391

quake oynarken 1900xtx olduğu halde takılırdı.hatta mavi ekran bile almıştım. ama sattım kartı..yoksa hemen denerdim..ama bence yinede acaba demekte yarar var.. çünkü creative uzun süre reddetmişti x-fi nin sorunlarını...inşallah düzelmiştir...

Bende audigy2 zs vardı satıp x-fi fatality aldım, aldığımın 3. günü geri götürdüm ama almadılar, merak edenler olmuş yerden yere vurayım creative'i.

Live 5.1 serisinden beri creative in ses kartları digital çıkıştan 5.1 i desteklemekteydi (creative live 5.1, audigy, audigy2 zs hepsi) Inspire 5700 digital ses sistemim vardı ve üzerinde analog giriş yoktu (5.1 için) digital bağlantıdan kullanıyordum, x-fi aldık ne göreyim digital 5.1 çıkışı kaldırmışlar sadece digitalden 2.1 çıkış var, bu sorunu söyledim bu kusur değil dediler almadılar geri,ses sistemini değiştirip mecburen analog ses sistemi aldım (300 $ hopörlörleri abime verdim)

Uzun zamandır bilgisayarı sp1 yüklü kullanıyordum, geçenlerde sp2 yükledim ve tombraider legend da 2 dk içinde mavi ekran gelmeye başladı, hatayı bulana kadar çatladım, ses kartını disable ettiğinizde sorun çıkmıyor yurt dışı sitelerine baktım bir çok oyunda mavi hata ekranı getiritiyormuş meret, neyseki 2 hdd var bende ve eski sistemimin sp1 yüklü olanın klonu vardı 2. hdd de, ordan tombraider legend ı oynamaya devam ettim. Bakalım daha nelerle karşılaşıcam....

Derseniz Audigy2 ZS - inspire 5700 digital ses sistemi neyine yetmiyordu diye, haklısınız şeytan dürttü, 280 $ x-fi fatality, 290 $ GIGAWORKS G500 5.1 570 $ + kdv harcamam oldu, iyi yönü yokmu...? var.. özellikle kulaklık performansı müthiş, 5.1 ses sisteminide kullanırken belli bir fark yaşadım...ama okadar masrafa değmez, çünki adamlar vurdumduymaz, destek sıfıra yakın.

• ben şimdi creative x-fi almamam ve gidip creative augly volume alsam ondan daha mı iyi diyorsunuz...
  • eskiden ses kartı alacağız diye deli olurduk şimdi dönüp bakmıyoruz bile hayret
  • creative bu seriyi çok pahalı satıyor.
    ses kartının fiyatına 5+1, 7+1 lik anakartlar var. çok tutulmaması dogal.
    elite pro 300+$ ne demek yaa. eski serilerde 200+$ dı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

creative bu seriyi çok pahalı satıyor.
    ses kartının fiyatına 5+1, 7+1 lik anakartlar var. çok tutulmaması dogal.
    elite pro 300+$ ne demek yaa. eski serilerde 200+$ dı

Kesinlikle katılıyorum
  • ses kartı biraz zevk işi sen onboard sesle idare ediyorum diyosan lafım yok
    ama oyunlar filmler adam gibi ses çıkarsın diyorsan harici ses kartı almaya mahkumsun baska yolu yok
    ama audigy2 zs den x-fi ye atlanırmı o tartışılır ama bu aletlere verilen paraları hak ediyorlar bence zevk işi bu sonuçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

ses kartı biraz zevk işi sen onboard sesle idare ediyorum diyosan lafım yok
    ama oyunlar filmler adam gibi ses çıkarsın diyorsan harici ses kartı almaya mahkumsun baska yolu yok
    ama audigy2 zs den x-fi ye atlanırmı o tartışılır ama bu aletlere verilen paraları hak ediyorlar bence zevk işi bu sonuçta

evet dediklerine aynen katılıyorum ayrıca creative sb live 5.1 ses 16bit kartından p5wd2 asus anakartın kendi ses kartına geçince attan inip eşeğe binmiş gibi olmuştum , bence onboard seskartları okadarda tatmin edici boyutta değil ,enazından benim için değil
  • arkadaşlar bu x-fi modellerini almaya gerek var mıdır ileride almayı düşünüyorum, bende şu an onboard ses kartı var 7.1 ve dolby-eax2.0 destekli
    tam karar veremedim audigy2 mi alsam yoksa x-fi serisinden bir kart mı alsam, tabi bunu çok ilerisi için düşünüyorum, oyun ve multimedya dışında bir işim yok, ses düzenleme fln yapmıyorum
  • x-fi yi sattıktan sonra anakartın onboard ses kartını kullanıyorum..arada elbette fark var ve bunu farkediyorum..ama bir kere soğuduk x-fi den..hem bu kadar sorunlu hem bu kadar pahalı..audigy e dönmek en iyisi..ayrıca kimse bu driveri deneyip yazmamış sonucunu..bence craeative yeni bir seri için acele etse iyi olur..bu driver sorunu gidermemiştir ve yeni seriye kadar böyle oyalayıp duracaklar..
  • Şu anda f/p oranı en iyi creative ses kartı hangisi acaba biraz baktım da piyasada artık eskisi kadar bol çeşit yok olanlar stokları tüketmiş yenisi gelmiyor galiba. Misal, CREATIVE SB AUDIGY 2 ZS var birde CREATIVE SB AUDIGY ZS var bu 2 ibaresi nedir? value olanı en dandik olanı galiba arası varmıdır?
  • Biraz araştırdım Audigy 2 Value heryerde satılıyor bu serinin en düşük kartı 30-35 dolar + kdv aralığında. Birde Audigy 2 ZS var ki bu daha iyi bir kart orta düzey diyebiliriz ama bu bunu hiçbiryerde bulamadım şimdilik fiyatınıda bilemiyorum ama eğer 50 dolar gibi bir fiyat varsa bence gayet makul olur.

http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=4915

Bu markanın türkiye distirbütörü mutimedya sitesine üründen bahsetmiş demek ki zamanında vardı bu türkiyede ama stoklarda kalmamış olabilir.

http://www.multimedya.com/detail.php?Type=22

• driver çok iyi olmuş dün gece kurup yükledim bende zaten hiçbir sorun yoktu şuandada yok x-fi hiçbirşeye değişmem x-fi daki problemler anakartlardan dolayı oluyor yoksa x-fi ile alakalı bir durum değil ayrıca dün gece zaten ben bir topic açmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_7922402/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 4 Temmuz 2006; 19:35:32 >
  • Bende Audigy 2 ZS 7.1 Platinum var. 1,5 yıldır kullanıyorum, mükemmel bir ses kartı. Zaten Audigy de Creative'in en başarılı serilerinden. X-Fi almayı zaten düşünmüyordum, şimdi hiç düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.