Şimdi Ara

Creative x-fi extreme gamer 159 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten 200 liraya almaya hazırlanırken tesadüfen gözüme çarptı ve kaçırmadım tabiki. yer mersin media markt arkadaşlar. diğer şubelerinde var mıdır bilmiyorum ama mersinde ben aldıktan sonra 2 tane daha var. ayrıca cardfinansa da 5 taksit yaptırdım 159 liraya.ilgilenen varsa kaçırmasın....

• zuhahaha biz bu kartları aldıkta galiba bu kartlarda bi sıkıntı var :D
  • Doların yüksek olduğu şu günlerde fiyat oldukça iyi.

qEccE: Nasıl bir sıkıntı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qEccE

zuhahaha biz bu kartları aldıkta galiba bu kartlarda bi sıkıntı var :D

Bizim Mavi'den aldığımız kartlar bundan değil hocam. Karıştırdın herhalde...
  • sıkıntı nedir bende merak ettim valla
  • onun yerine vatan'dan creative x-fi titanium pci-e almak daha mantıklı bence

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36394

187tl / 5 taksit çok güzel bir fiyat bence. yani aradaki farka da değer
  • ya bişey merak ediyodum, bu ses kartları ne gibi farklar yaratıyo ?

30 dolarlık bi ses kartı ile ya da 24 bitlik bi o/b ses kartı ile bunun arasında fiyat farkına değecek ne farklar var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pardon yanlış oldu :D x-fi görünce atladım :D
    @Intensifier doğru diyorsun karıştırdım
    @paramparca öylesine dedim hocam bizde başka bir modeli çok ucuza aldık dedim kartlar patlakta kakalamaya mı çalışıyorlar el altından :P
    @tstdrvr sıkıntı yok arkadaşım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

ya bişey merak ediyodum, bu ses kartları ne gibi farklar yaratıyo ?

30 dolarlık bi ses kartı ile ya da 24 bitlik bi o/b ses kartı ile bunun arasında fiyat farkına değecek ne farklar var ?

Bende olaya sizin gibi bakanlardandım, enstruman da çalan birisi olmama rağmen (ki müzik kulağım iyidir) ses kartları bana hep gereksiz görünen şeyler olmaktan ileriye gidememişti...

Onca yıl sonra nereden esti bilmiyorum, kalkıp paraya kıydım ve Creative X-FI Platinium FATAL1TY Champion ses kartı aldım 1 ay önce. 1 ay ve ondan önceki uzun seneler arasındaki farkı şöyle betimlersem sanıyorum abartısız bir anlatım olacaktır; BEN HİÇ FİLM İZLEMEMİŞ, HİÇ MÜZİK DİNLEMEMİŞ, HİÇ GİTAR KAYDI ALMAMIŞIM...

Şimdi şu şekilde düşünüyorum; bilgisayarımı satabilirim, ama ses kartım benimle kalıyor...

Kısacası bu ses kartları fark yaratmıyor, mucize yaratıyorlar...

• xi-fi gamer sahibiyim +1903
    quote:

Orjinalden alıntı: Brain Wave

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

ya bişey merak ediyodum, bu ses kartları ne gibi farklar yaratıyo ?

Bende olaya sizin gibi bakanlardandım, enstruman da çalan birisi olmama rağmen (ki müzik kulağım iyidir) ses kartları bana hep gereksiz görünen şeyler olmaktan ileriye gidememişti...

Onca yıl sonra nereden esti bilmiyorum, kalkıp paraya kıydım ve Creative X-FI Platinium FATAL1TY Champion ses kartı aldım 1 ay önce. 1 ay ve ondan önceki uzun seneler arasındaki farkı şöyle betimlersem sanıyorum abartısız bir anlatım olacaktır; BEN HİÇ FİLM İZLEMEMİŞ, HİÇ MÜZİK DİNLEMEMİŞ, HİÇ GİTAR KAYDI ALMAMIŞIM...

Şimdi şu şekilde düşünüyorum; bilgisayarımı satabilirim, ama ses kartım benimle kalıyor...

Kısacası bu ses kartları fark yaratmıyor, mucize yaratıyorlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mene
    onun yerine vatan'dan creative x-fi titanium pci-e almak daha mantıklı bence

aynen katılıyorum. xtreme gamer için bu fiyat bile fazla.
  • @Brain Wave, süper yorum gerçektende :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

quote:

Orjinalden alıntı: Mene
    onun yerine vatan'dan creative x-fi titanium pci-e almak daha mantıklı bence

aynen katılıyorum. xtreme gamer için bu fiyat bile fazla.

gene de düşünenler için 200 lira vermekten iyidir

• x-fi gamer için verilecek maksimum fiyat 110 tl olmalıdır. sırf dolar arttı diye kart değerlenmez ki! 2. elde bizim türk lirasının değer kaybetmesi sonucu oluşan bu durumdan çok faydalanan insan var. sırf onlara para kazandırmayım diye sıfır x-fi titanium ses kartı kaldım ve çok memnunum.
  • benım creatıve ses kartında 24 bıt olayının fark yarattığını hıssedemedım ama 44.1 khz den 96 khz ye alınca ust frekanslarda barız bı berraklık olusuyo

o yuzden sımdı 192 khz desteklı bı kart almayı dusunuyorum

ayrıca crystalızer ozellığınden nefret edıyorum
  • Merhaba arkadaşlar benim anakartım Asus p5k-se onboard ses kartına sahip.
    5.1 ve 7.1 destekli Realtek HD Auidio.Sizce aradaki farkı verip X-Fi almaya değer mi?
  • Onboard ile arasında dağlar kadar fark var söyliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler7

Merhaba arkadaşlar benim anakartım Asus p5k-se onboard ses kartına sahip.
    5.1 ve 7.1 destekli Realtek HD Auidio.Sizce aradaki farkı verip X-Fi almaya değer mi?

Değer hocam aynı anakart bendede var ve x-fi extreme music edıtıon ses kartı var ses kartından çıkan ses ile bu onbord ses kartından çıkan ses arasında dağlar kadar fark var almayı düşünürseniz öneririm ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 1 Mart 2009; 18:06:36 >
  • Almayı düşündüğüm ses kartları arasında x-fi gamer da vardı. Ancak şu anda herhalde tavsiye edilmiyor.
    Onun yerine x-fi titanium tavsiye ediyorsunuz. Ben de o zaman bu kartı almaya bakayım. Ancak ürün
    Vatana göre Hepsiburada'da pahalı. 280 lira. Neden acaba? Exa'da 215 lira. Nakite belki 200 olur.
    Şu anda heralde x-fi gamer yerine x-fi titanium almak daha sağlıklı bir seçim olacak..
    Tavsiyeler için teşekkürler..
  • bende almadan önce yaptığım araştırmalarda bu fiyattaki en iyi oyun performansının extreme gamer'da olduğunu görmüş ve almıştım. keşke titaniumu da göz önünde bulundursaymışım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.