Şimdi Ara

creative t6060 çok ilginç bi sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hoparlörün kumandasından hoparlörü kapatıyorum cızırtı başlıyor.hoparlör açıkken de birazcık cızırtı geliyor.hoparlör geldi geleli sürekli sorun çıkartıyor.aldığıma bin pişman oldum

• Kapatıyorum derken sesi sonuna kadar mı kısıyorsun? Ses ayar potuna yağlı kontak spreyi sıkmayı dene. Tamircilerden rica ediver hacı .
  • Hoparlörü kapattıktan sonra gelen cızırtı bana hoparlörün bağlı olduğu prizdeki veya o elektrik hattındaki bir problemden kaynaklanıyor gibi geldi..Değişik prizlerde deneyerek anlayabilirsin tabii bu sadece bir ihtimal..
  • evet sesi sonuna kadar kısıyorum hoparlörü kapatıyorum cızırtı geliyor.
    atalayalper
    cevabın için teşekkürler. başka prizlerde deneyim bi de.ama bana göre hoparlörün kendisi de sorun.arka 2 uydudan da hafif kulağı rahatsız eden cızırtı da geliyor.
  • Bencede büyük ihtimalle prizde sorun var. Cızırtılar bu yüzden geliyordur prizi değişin düzelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _K_A_R_A_

Bencede büyük ihtimalle prizde sorun var. Cızırtılar bu yüzden geliyordur prizi değişin düzelecektir.

teşekkür ederim
  • elektrik tesisatının kalitesizliğinden kaynaklanıyordur setin sorunu değil topraklama olduğu sürece bu tür şikayetler olmaz bu tarz prizleri tercih edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten garantiye göndermiştim aynısını tekrar yollamışlar.orda bi problemle karşılaşmamışlar demekki.prizi değiştircem bi an evvel.yardımlarınız için saolun
    fakat hoparlör ilk geldiğinde böyle değildi.1 hafta içinde cızırtı başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Şubat 2009; 20:41:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.