Telefonuma takıyorum müziğin sesi %10'da ancak arka planda ince bir ses var nasıl anlatsam bilemiyorum böyle hafif rüzgâr gibi birşey. Bende başka kulakık takıyorum gene aynı şimdi bilgisayarımda denedim gene aynı belki benim cahilliğim bilemiyorum ama son zamanlarda dikkatimi çekmeye başladı akşam kulaklıkta müzik dinleyerek uyumak bile istemiyorum o derece
Kulaklığın kalitesi vs olabilirmi diye düşünmeye başladım ama elimde she6000 var.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kulaklık player'a takılı değilken de geliyor mu?
Player'a takılı fakat çalmazken geliyor mu?
Player'a takılı ve çalarken mi geliyor?
Dip gürültüsüdür büyük olasılıkla.Elektronik gürültü. Düşük empedanslı kulaklıklar bu gürültüyü bastıramaz ve o arkada duyduğun susmak bilmeyen ince ses oluşur. Seçeneklerin : Kulaklık amfisi kullanmak. Empedans adaptörü kullanmak. (Kaynakla kulaklık arasına 50-100ohm civarı direnç atmak) Yüksek empedanslı kulaklık almak. Kaynağı kullanmamak.
quote:
Orijinalden alıntı: H.
Kulaklık player'a takılı değilken de geliyor mu?
Player'a takılı fakat çalmazken geliyor mu?
Player'a takılı ve çalarken mi geliyor?
Gelmiyor
Gelmiyor
Geliyor
Telefonumdamı sorun var anlayamadım
Bu arada şu soruyu sormayı unutmuşum;
Kulaklık takılı müzik çalmaz fakat listede felan gezinirken geliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Gelmiyor
Gelmiyor
Geliyor
Telefonumdamı sorun var anlayamadım
yok ondada gelmiyor
@pea.
Sanırım doğru söylüyorsun elektronik bir gürültü olabilir.
Söylediklerini yapmak istiyorum ama bazı konularda bilgim olduğundan tam olarak anlayamadım ben she6000 kullanıyorum çok da güzel kulaklık daha yeni aldım ancak ek olarak empedans adaptörü derken ne demek istediniz o kısmı anlayamadım.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
@H. Artık çoğu alet müziği kapatınca kulaklık çıkışını kapatıyor güç korumak için , o yüzden gürültü gelmiyor olabilir.
Problem şarkılarda/müziklerde bana göre. Dirençle felan olacak birşey değil bana göre. Müziklerini değiştirmen gerek.
pea.'cığım ne kadar kulaklık çıkışını kapasa da HDD veya ekran'ın statik gürültüsünü alabiliyor kulaklık çıkışı...
Bende laptopta sesi kapatınca gürültü de gidiyor , ondan şey ettim. Dosya sorunluysa o ayrı tabi
Dinlediğim müzikte problem yok 320kbps kalitesi gayet güzel yani. Resimdeki gibi birşeyi arayıp bulabilirsem almak isterim hepsiburada da varsa hemen sipariş veririm gerçi.
İlgileriniz için çok teşekkürler.
Aynı dip gürültüsü hem farklı kulaklıkta, hem de farklı kaynakta var ve halen şarkıda problem olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Peki.
quote:
Dinlediğim müzikte problem yok 320kbps kalitesi gayet güzel yani. Resimdeki gibi birşeyi arayıp bulabilirsem almak isterim hepsiburada da varsa hemen sipariş veririm gerçi.
İlgileriniz için çok teşekkürler.
Bundan öncekinde yok gibiydi ya da ben farketmemiştim sonra sağ tarafı bozulduğundan çöpe attım ilk kez kulak içi kullandığımdanmıdır nedir anlayamadım bir türlü
Daha iyi bir kulaklığın daha iyi bir hassaslığı olur. Bu sebepten yeni farkediyor da olabilirsiniz.
quote:
Bundan öncekinde yok gibiydi ya da ben farketmemiştim sonra sağ tarafı bozulduğundan çöpe attım ilk kez kulak içi kullandığımdanmıdır nedir anlayamadım bir türlü
Aynen ikilemde kaldım diyebilirim sesler artık eskisinden daha iyi geliyor bir o kadarda şu arka plandaki elektrik gürültüsüne alışmam gerekicek gibi
aynı durumun benzeri bende de var.. laptopta arka planda ses yokken kulaklıkta hafif bi cızırtı geliyo ama güç kablosunu çıkarıp bataryayla kullanınca ses kesiliyo
quote:
Orijinalden alıntı: barlass
aynı durumun benzeri bende de var.. laptopta arka planda ses yokken kulaklıkta hafif bi cızırtı geliyo ama güç kablosunu çıkarıp bataryayla kullanınca ses kesiliyo
+1 bende denedim şimdi evet olmuyor pea'nın dediği gibi elektronik bir gürültü olabilir.
bu durum h.'nın dediği gibi sanırım biraz daha iyi kulaklıkla hissediliyo daha önce ep 630 vardı böyle bi sesin farkına varmamıştım şimdi xears td100-ii kullanıyorum rahatsız edici düzeyde bi cızırtı tarzı ses arka planda başka ses yokken.. sırf bu yüzden bazen laptopa gelen elektriği kesiyorum.. ama cep telde ve mp3 playerda böyle bi cızırtı yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme