Şimdi Ara

Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro İnceleme / Windows 7 ve PAX Drivers incelemesi eklendi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
66.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten çok iyi bir cihaz. Ben bu ürünü sanalmarketim.com'dan aldım [Link] fiyatı şu anda ₺ 189.Ürünü Sony DAV-DZ840K 5.1 Ev Sinema sistemimle beraber kullanıyorum. Cihaz haricinde bir de PHILIPS SWA4302S fiber optik ses kablosu aldım. Cihazdan Optik çıkış ile ses sistemime bağlantı sağladım (SPDIF OUT) ve cihazı binlerce şarkı açıp denedim bassı tizini herşeyini kontrol ettim ve şunu anladım bu zamana kadar gerçekten müzik dinlemiyormuşum müziğe bakış açımı değiştirdi bu cihaz müzik bundan önce gürültü uğultu ve baş ağrısından ibaretmiş bunu anladım. Müzik hastası bir insan olarak bir de şunu söyleyebilirim bilseydim seneler önce alırdım bu cihazı. Basslar bu kadar mı dolgun ve yerinde olur tizler bu kadar mı akıcı olur yüksek kısık ses farketmiyor ses kalitesi gerçekten mükemmel müziği en ince detayına kadar sunuyor en kısık seste bile çok sağlam ve bozulmayan bir bass alabiliyorum tabi şunu da belirtmek istiyorum iyi bir sistemle tadından yenmiyor bu cihaz ses sistemime bir kez daha aşık etti beni :D çok iyi harbi çok iyi işte bu diyorum her defasında müzik dinlerken sıkılmıyorum artık o baş ağrıları geride kaldı ! Yalnız ben bu cihazla bir türlü surround ses almayı beceremedim optik çıkıştan surround ses alınıyor mu onu da bilmiyorum bilen varsa anlarım diyen varsa mesaj atsın bana. Bilgisayarınızın onboard ses kartından sıkıldıysanız veya sizi memnun etmiyorsa Çözüm: Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro

    test için dinlediğim birkaç şarkıyı paylaşmak istiyorum:
    özellikle bu parçalardaki bass beni mestetti.
    John Newman - Love Me Again (Kove Remix)
    Kanye West - Mercy (feat. Big Sean, Pusha T, 2 Chainz)
    Frontliner - Weekend Warriors (Official Defqon 1 2013 Anthem)
    Acti - Peralux




  • kadir.uluag kullanıcısına yanıt
    Ayni dediklerin z5500 icinde gecerli :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surround ses alabilmem için ne yapmam gerekli OPTIAL çıkış ile bağlıyım bunun için dts 5.1 formatında film indirmek olmazsa olmaz mı ? ayarlardan DTS audio açık test yaptığımda tüm hepsinden ses geliyor ama film izlerken sanki surround ses alamıyorum ön iki hoparlör etkin ses net geliyor arka hoparlörlerden ses az geliyor hangi ayarları yapmalıyım ?
  • kadir.uluag kullanıcısına yanıt
    Creative entrmaient console den surround oranını %58 yapın

    Edit : Hocam daha demin thx 550 sistemimin midlerini aldım z5500 üme taktım. Ve paylaştığınız şarkılardan en alttakini açtım şansa tiz şarkısı galiba o bir baktım bu ne hal. Harika oldu harikaaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 19 Mayıs 2014; 17:17:44 >




  • Konuyu hortlatıyorum...

    Beyler bu kartı 2. el almayı dusunuyorum. Cod2 de bu kartla surround ses alabilirmiyim kulaklık yardımıyla
  • Arkadaşlar windows 8.1 ile sorunsuz olarak kullanabilen var mı? Önceki dizüstünde win7 vardı, onda sorunsuz çalışıyordu, yeni aldığımda win8.1 de bir türlü dts ses alamıyorum.
  • Meraba arkadaşlar. Forumda yeni bi konu açmama rağmen kimse cevap vermedi burda bana yardımcı olan arkadaşlar olursa çok memnun olurum :) Bu ses kartına sahibim. Bilgisayarımda DTS albümler var bunları gerçek kalitesinde dinlemek istiyorum. DTS ve Dolby Digital destekli ev sinema sistemi almayı düşünüyorum uygun fiyatlı bi şey. Ses kartındaki optik çıkışı ses sisteminin optik girişine bağladığımda DTS destekli şarkıları ya da Dolby Digital destekli filmleri çözüp sesi 5.1 olarak alabilir miyim? Bunun için ne yapmam gerekir? Program olarak ne kullanmam gerek hangi ayarlar yapılmalı? Bi de internette söylenene göre ses kartındaki optik çıkış 2.1 destekliymiş böyle bi şey olabilir mi?

    Örneğinhttp://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=HTR5000/01&scy=tr&slg=tr bu ses sisteminin optik girişine taktığım zaman sorun sıkıntı yaşar mıyım?




  • arkadaşlar bu ürün alcam bu ürün hakkında bilgisi olanlar lütfen acil mesaj atsn
  • arkadaşlar lütfen yardım bu ses kartını hicbiryerde bulamıyorum vatanbilgisiyar VB YERLERDE tükenmiş falan diyor


    YER:ANKARA
  • 4RedSea kullanıcısına yanıt
    Bu ürüne sahibim öğrenmek istediğiniz nedir hocam? Yardımcı olmaya çalışiym
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordOfSummer

    Bu ürüne sahibim öğrenmek istediğiniz nedir hocam? Yardımcı olmaya çalışiym

    Hocom Mikrofonda Konuşurken EKO-YANKI EFEKLERİNİ Verebiliyoruzmu onun icin alcım sırf inanın

    bi chat sitesinde takılıyorumda
  • 4RedSea kullanıcısına yanıt
    Onun hakkında bilgim yok malesef hocam. Mikrofonla pek işim olmuyo
  • Bu ürünü kullananlar ACİL PM
  • 1+1 ses sistemine bir katkısı olur mu? microlab solo 7c kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordOfSummer

    Meraba arkadaşlar. Forumda yeni bi konu açmama rağmen kimse cevap vermedi burda bana yardımcı olan arkadaşlar olursa çok memnun olurum :) Bu ses kartına sahibim. Bilgisayarımda DTS albümler var bunları gerçek kalitesinde dinlemek istiyorum. DTS ve Dolby Digital destekli ev sinema sistemi almayı düşünüyorum uygun fiyatlı bi şey. Ses kartındaki optik çıkışı ses sisteminin optik girişine bağladığımda DTS destekli şarkıları ya da Dolby Digital destekli filmleri çözüp sesi 5.1 olarak alabilir miyim? Bunun için ne yapmam gerekir? Program olarak ne kullanmam gerek hangi ayarlar yapılmalı? Bi de internette söylenene göre ses kartındaki optik çıkış 2.1 destekliymiş böyle bi şey olabilir mi?

    Örneğinhttp://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=HTR5000/01&scy=tr&slg=tr bu ses sisteminin optik girişine taktığım zaman sorun sıkıntı yaşar mıyım?

    2.1 stereo dur zaten, herhangi bir bağlantıyla alınabilir, benim bildiğim 5.1 sadece optik bağlantı ile alınabiliyor ve bu cihazı ses sistemine bağladığında istediğin sesi alabilirsin. Ayrıca bir program kullanmana gerek yok sürücüyü yüklediğinde detaylı olarak ayar yapabilirsin. Biraz geç oldu kusura bakma..




  • kackinen K kullanıcısına yanıt
    Estafurullah hocam. Ev sinema sistemlerine 2. el bakıyodum o da hep şehir dışındaydı. Bulunduğum şehirde yoktu. Gezerken bilgisayarcı dükkanında ikinci el Creative GD580 gördüm sordum fiyatını 150 tl dedi aldım. Decoderi bulunan 5+1 sistem. Optik çıkışla bağladım ses kartına ayarlarını yaptım ses kartı sürücüsünden DTS destekli filmleri sorunsuz bi şekilde çözüp sesi 5+1 olarak veriyo bi sorun yok :)
  • Windows click sesleri normale dönmüş bende yeni farkediyorum.
  • bü ürünü kullanan acil pm creative sound blaster x-fi 5.1 usb
  • güncel driverının linkini özelden vericek arkadaş varmı?
  • z5500 ile kullanıyorum basslardan memnun değilim fikri olan varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.