Şimdi Ara

Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro İnceleme / Windows 7 ve PAX Drivers incelemesi eklendi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
12
Favori
66.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben de leptopuma bağlayacağım x530 için bunu almayı düşünüyorum w8,1 kullanıyorum bazı arkadaşlar driver kurarken sıkıntı yaşamış, acaba böyle bir sorun yaşamam muhtemel mi?
  • Güncel link için tıklayınız

    News:
    - Updating the audio driver to version 1.2.61.0.
    - Updated ASIO Driver USB Driver version 1.00.00.
    - Update Panel Audio Control Panel to version 3.01.03.
    - Updated to version 1.45.01 utility ALchemy.
    - Update Utility Entertainment Console version 3.01.03.
    - Update Utility version 2.21.17 Volume Panel.
    - Improved Dolby Digital Live (DDL) with games based on the audio XAudio2 API (Windows Vista/7/8/8.1).
    - Support for Windows ASIO playback Vista/7/8/8.1.

    Creative forumdan alıntıdır Cevapta bir yanlışlık mevcutsa adminler cevabı silebilir. Teşekkür ederim..




  • Merhabalar bu üründen almayı düşünüyorum fakat Lg LED Tv'ye optik çıkış ile bağlayıp 5+1 Creative ses sistemime çıkış vermeyi düşünüyorum bu söylediklerim mümkünmüdür acaba ?
  • jodhpurs kullanıcısına yanıt
    Surucu desteği olsa bile öyle bir bağlantı şeklinin sağlanabileceğini zannetmiyorum. Cihazdaki optik bağlantı sadece çıkış görevi görüyor. Ses usbden alınıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakaya_o

    Surucu desteği olsa bile öyle bir bağlantı şeklinin sağlanabileceğini zannetmiyorum. Cihazdaki optik bağlantı sadece çıkış görevi görüyor. Ses usbden alınıyor.

    Cevabınız için teşekkürler, istediğim gibi bir bağlantı şeklini ses decoderi ile yapabileceğim sanırım.
  • Arkadaslar bu ses kartina hangi 5+1 tavsiye edersiniz fazla pahali olmadan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.com'da satılan "Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB Audio System with SBX SB1095" THX sertifikalı mı? Üzerinde SBX yazanlar nasıl oluyor?
  • merhabalar,
    lenovo miix 2 tablet/bilgisayara sahibim..aynı zamanda z5500 ses sistemim var..şimdi ben bu cihazı alsam; dts sesleri logiteche yollayarak dts dinleyebilir miyim?
    yani bilgisayarımda normal kulaklık çıkışı ve usb çıkışı var..usb den alıp sesi dts pass ile logiteche yollamaya çalışıyorum..bilenler yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar Merhaba.

    Bu Ses Kartını Alsak 5+1 i laptop a baglıyabilirmiyiz?+ iyi verim alırmıyız teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4RedSea

    Arkadaşlar Merhaba.

    Bu Ses Kartını Alsak 5+1 i laptop a baglıyabilirmiyiz?+ iyi verim alırmıyız teşekkürler

    Bende o niyetle almıştım şu an masaüstünde kullanıyorum iyi bir ses sistemi ile çok güzel akustik sesler elde edebilirsin.

    Bende şuan creative SB X-fi 5.1 pro USB ses kartı + Creative Gigaworks T3 var çok memnunum.
  • Arkadaşlar bu sabah ses kartım çıtırtı yapıyor yeni driver felan varmı diye araştırırken tesadüfen bu ses kartlarının firmware ile omni ye çevrilebildiğini öğrendim ve uyguladım sorunsuz bir şekilde ses kartım creative omni oluverdi ilgilenenler için yeni konu açtım oradan bakabilrsiniz.
  • Omni de nedir?
  • Creative omni diye googledan aratın. Usb ses decoderi.
  • Ama bu şekilde sadece yazılımı dönüştürmüş olmuyor muyuz? Donanım değişmedikten sonra fark olur mu ki?
  • Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro USB ses kartımı win 7 yüklü laptopta sorunsuz kullanıyordum, geçen hafta win 8.1 64 bit yüklü yeni bir laptop aldım, kurulum yaptım fakat There are no supported audio device avaible. mesajı çıkıyor ve cihazı 5.1 kullanamıyorum. önce gelen driver cd ile kurmuştum sona en son driverları indirdim ( XFXA_PCDRV_L11_1_02_0061a ) kurdum yine aynı hatayı veriyor. win 8.1 32 bit yüklü başka bir laptop a kurdum çalıştı ama benimkinde hep hata veriyor. Ne yapabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 yıldır bir problemim var ama şimdi şimdi kulaklığa sarınca beni ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı. Problemim kulaklık mikrofonumumdan ses eş zamanlı olarak tekrar bana geliyor. Mikrofonu kapattığımda bu durum çözülüyor tabi ki ama görüşme yaptığım için böyle bir şansım yok. Kendi sesimin eş zamanlı olarak tekrar bana gelmesi son derece beni rahatsız ediyor. Ses kartımın ayarlarında böyle bir seçenek yok. Bilgisayar ayarlarında da bulamadım. Kullandığım ses kartı CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI , harici bir kart. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hykr0

    Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 yıldır bir problemim var ama şimdi şimdi kulaklığa sarınca beni ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı. Problemim kulaklık mikrofonumumdan ses eş zamanlı olarak tekrar bana geliyor. Mikrofonu kapattığımda bu durum çözülüyor tabi ki ama görüşme yaptığım için böyle bir şansım yok. Kendi sesimin eş zamanlı olarak tekrar bana gelmesi son derece beni rahatsız ediyor. Ses kartımın ayarlarında böyle bir seçenek yok. Bilgisayar ayarlarında da bulamadım. Kullandığım ses kartı CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI , harici bir kart. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

    slm microfon sesini biraz kısıp deneyim
  • Hykr0 kullanıcısına yanıt


    playback i kapatın.
  • Arkadaşlar düzgün bass alamayan varsa,ilk sayfadaki pax driver linki kalkmış, bu pax driverı kurabilir.(zamanında oradan indirmiştim) http://www.mediafire.com/download/bs5nb33wiylrwdg/PAX+X-Fi+Surround+5.1+Pro+V2.25.rar

    5+1 seçili olsun. Speaker sekmesinde "subwoofer gain" ekleniyor onu tikleyin.(2+1 seçili iken çıkmıyor bu seçenek) Thx ThrueStudio Pro sekmesinden de ayarlardan "crossover frequency" yi biraz arttırın.Ben 109hz yaptım.Siz deneyerek yapabilirsiniz.Basslar çok daha etkin oluyor.




  • Bugün ürünü aldım 240 liralık bir ücrete mal oldu z523 ile kullanıyorum gayet memnunum %30 luk bir kalite farkı söz konusu.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.