Şimdi Ara

creative kulaklık hakkında yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. bugün creative ep 630 kulak içi kulaklık aldım sıfır ve orjinal denildi bana. fakat kulaklığı aldığımda psp ye taktım fakat gelen ses beni pek mennun etmeni daha gür yüksek ses bekliyordum fakat kısık geldi. 10ytl ye aldığım philips kulaklık bile bundan daha güzel ses veriyor açıkcası. size sorum bu creative kulaklığın orjinal olup olmadığını nasıl anlayabiliriz çünkü duyduğuma göre bu modellerin sahteleri çok varmış piyasada. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

• bende ep-630 kullanıyorum psp de kullanma şansım olmadı ama benim muvo c100 de canawar gibi ses veriyor hele bol bass lı bir şarkı koyup eq dan ayar çektimmi deprem etkisi yaratabiliyor.ama arkadaşın lg kg320 telefona taktığımız zamanses çok kısık geliyor.bence başka bir cihazda deneyin.sizdekinin kutusu nasıl acaba mesela bazılarında kılıf falan oluyormuş kulaklığın normalde kılıf falan yok bunlarda.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.