Şimdi Ara

CREATIVE I-Trigue 5600 5+1 Speaker ( GARANTİLİ SIFIR NE İSE BUDA ÖYLE!!! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 3 Haziran 2010; 2:29:30 >

• Güzel ürün, öncelikle hayırlı satışlar. İki sorum olacak;

1) Takas varmı?
    2) Uzaktan kumanda var (kablolu) demişsin. Hem uzaktan kumanda, hem kablolu ne oluyor anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

Güzel ürün, öncelikle hayırlı satışlar. İki sorum olacak;

1) Takas varmı?
    2) Uzaktan kumanda var (kablolu) demişsin. Hem uzaktan kumanda, hem kablolu ne oluyor anlamadım?

2) Kablolu uzaktan kumanda oluyor.

Şaka değil, gerçek; firmalar bu şekilde yazıyorlar ürün tanıtımında sonuç olarak ses/bass ayarını herhangi bir uydu yada subwwofer üzerinden yapmadığın için uzaktan kumanda deniyor

• Uzaktan kumandası kabloludur, sanırım 1,5-2 mt. civarı kablo uzunluğu. Takas düşünebilirim ürüne bağlı.

Ek bir not:

Creative Gigaworks G500
    Megaworks THX 550 vb. Gibi Creative in cogu ses sistemi hatta %90 kadarı kablolu uzaktan kumandaya sahiptir.
  • SATIŞA DEVAM!
  • s750 satılıkmı?
  • Hayır sadece 5600 satılık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • PM CEVAPLANDI SATIŞA DEVAM
  • ürün paket halindeyken ağırlığı ve boyutu ne kadar yada şöyle söylüyeyim izmir e kargo ne kadar a gelir
  • cihaz da güzel di aslında
  • banada indirim yapmadı
  • olay indirim değil!!
  • olay bindirim
  • adamın istediği fiyat verilirde lakin kendine yöneltilen suçlamalara hiç bir cavap yazmamış milletin gözünde şüpheli hale gelmiş bu da yetmemiş gibi ilanını aktif hale getirerek baş sayfalara almışdır pes yani pes daha ne diyiğim.
  • önce ürün sonra para teklifi vermekten başka bişey gelmiyo elimden..kabul edersen ürünü aldım kardeş
  • Slmlart , öncelikle çalıştığım için ilanı sürekli takip şansım malesef yok. Gelen mailler ile takip etmeye çalışıyorum ancak maillerde sanırım bir sorun var konuya atılan hiç bir mesaj için bir bildirim gelmedi.

Öncelikle: termo6556 demiş ki:

BU URUNU ALACAK OLANLAR DİKKATLİ OLSUN BU SATICIYA ALACAĞIM DİYE MESAJ ATTIM ÜSTELİK ARADIM KONUŞTUK HALLETTİK AMA BANA BİR TÜRLÜ GERİ DÖNMEDİ. DEFALARCA ARADIM VE ANLAŞTIM VE BU SATICIYI 1 GUN BOYUNCA EVDE BEKLEDİM CUNKU SÜREKLİ MASLAK TARAFINA DÖNECEİĞİNİ İDDA ETTİ AMA BİR TÜRLÜ GELMEDİ.O GELMEZSE BEN ONA GİDERİM DİYE DÜŞÜNDÜM 1 GÜN DAHA BEKLEMEYE KARAR VERDİM YİNE ARADIM BU SEFER BANA ÜRÜNÜ SATTIĞINI VE KUSURA BAKMAMAMI SÖYLEDİ AMA GÖRÜNEN O Kİ TEKRAR SATIŞA ÇIKARMIŞ. BENİM SİZE TAVSİYEM DİKKATLİ OLUN VE EŞŞŞEĞİNİZİ SAĞLAM KAZIĞA BAĞLAYIN...

Kendisi bana ücreti yarı/yarıya ödemeyi teklif etti elimde fazlalık durması yerine satmayı düşündüğüm için evet demiştim, bu teklifini hem telefon hem de mesaj ile yaptı ikisindede olumlu cevap verdim. Daha sonra bir arkadaş arayarak (Karşıdan avrupa yakasından) mesaj atmıştım geliyorum almaya dedi bende ok dedim bekledim sözleştik grileo aradı fakat söylediği zaman 15 gün değil sanırım 1 ay belki 1,5 ay önceydi, başka bir müşterinin ürüne bakmaya geleceğini söyledim. Almak isteyen arkadaş geldi konuştuğumuz şekilde ona verdim gelen kişinin kim olduğunu bilemem haliyle ben termo olarak düşündüm mesaj falan attımda diyince neyse ürünü verdim 2 gün sonra beni aradı çok sıkıştığını ve 100 liraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu sürede ben diğer taliplere ulaştım, bir kısmı bana ulaştı ve ürünün satıldığını belirttim. Ürünü alan arkadaş 100 lira karşılığı ürünü rehin bırakabileceğini söyledi bende kendisine parasını komple iade ettim ve ürünü geri aldım böyle birşeyle uğraşmak istemediğim için. Sonrasında belirli zamanlarda ilanı güncelledim.

Kısaca bir kişiyi karalamadan önce:
    1- Siz ne kadar doğru olarak olayı anlatıyorsunuz bunu ölçün.
    2- Bu kişinin işi sürekli internetde gezinmek değil (öyle olsa telefonumu bırakmazdım) bunu unutmayın.
    3- Samimiyetine inanmadığınız biri ise o ürün bedava bile olsa almayın
    4- Gereksiz yorumlardan kaçının.

ve son olarak opticalmouses aslında kendinizin olduğu birşeyi başkasına yakıştırmayın.

• kardeslerim fiyat idare eder urun guzel elden alınca cok yi bi alısveris olur arkadasta ikna edici bi acıklama yapmıs guvenilir biri olduguna ben ikna oldum sahsen!! evde 4 tane set olmasa almak istedigim yegane sistemlerdendir bu!! %100 tavsiyemdir!! bu arada ı truqe urunlerinin kalitesi sahanedir yani gidipte g51 alırım bilmem sunu alırım bunu alırım demeyin fiyat performansta creative in ı truqe serisi superdir
  • Dostum son kez bir daha açıklama getiriyorum ve yineliyorum, ürüne olan aşırı talep sebebiyle bazı şeyler karışmış olabilir bahsettiğiniz olay net olarak tam 2 ay öncenin olayı. Bir derdin sıkıntın varsa ki anladığım kadarıyla ürünü alamadığın için çok gücüne gitmiş bu senin sorunun. Eğer bir malı almaya niyetliysen ararsın, telefonda anlaşırsın ve 3 gün beklemezsin kalkar gelirsin. İkinci hususa geldiği zaman, sen değilsen büyük ihtimalle grileo %50-%50 ödeme teklif eden. Ben kimsenin ayağına mal getirmek zorunda değilim, buna rağmen konuşmaları azda olsa hatırlıyorum. Hafta sonu karşıya geçebileceğimi ve eğer imkan olursa getirebileceğimi söyledim buraya kadar sorun yok. Fakat hiç bir zaman kalkıpta "Şu vakitte kesin geleceğim, beni bekle" demedim. Şimdi burada kim haklı, kim haksız tartışmasına başlarsak kimse birşey anlamaz ve rahatsızlık verici bir durum olur. Sanırım derdin ürünü alamamak ve bu konuşmalarından sonra ürünü sana teslim etmediğimede gayet memnunum. Çünkü sadece kıskançlık ve haset yüzünden gerekli gereksiz tartışma ortamı doğuruyorsun. Cihaz satılsada olur, satılmasada çokta umrumda değil çünkü:

1- Paraya muhtaç değilim, öyle olsa hergün mesajlar geliyor fakat müsait olamadığımdan ne ürünü götürebiliyorum, nede insanları işime veya evime çağırabiliyorum.

2- Sorunlu alışveriş sevmem, alıcı arkadaşlardan birisi ile uzunca görüştük. Bir hafta sonu onu kıramayarak ürünü işyerime (Bostancı) getirdim ve ürünü kutudan kurmak için çıkardığımızda kumandanın kırıldığını fark ettim. Ürünü satın aldığım firma eski firmam olduğu için o gün cumartesi olmasına rağmen gittim mahçup olmamak için kumandayı değiştirdim. Ancak ellerinde sıfır kumanda olmadığından eski bir kumanda verdiler ve yenisi geldiği zaman değişeceklerini söylediler, Alıcıyı orada aradım durumu anlattım tamam dedi. Ben şirkete döndüm ürünü almak için alıcı yolda beni aradı biraz tedirgin gibiydi kumanda 2. el ile değiştiği için (Aldığını ürünün eski kumandasıda 2. el olmasına rağmen) tek bir cümle kurdum bu durum karşısında "Kardeşim sen benim ürünümü alma, ileride sorun falan yaşamayalım seninle" dedim ve kapattım.

3- Satılmazsada dediğim gibi evde dursun, sıkıntı yaşamaktansa satılmaması daha iyi.

Son olarak termo6556 ; BEN PAZARLIK YAPMADIM BURDA YALAN KONUŞMAYACAKSIN. eğer baskasıyla anlaştıysan bana neden olumlu cevap verdin neden benimle anlaştın da ben 3 gün eve mahkum ettin. senden haber gelecek diye gunlerce bekledim. ama seni her aradığımda bana dedinki sorun yok ben maslak tarafına gelince arıyacagım dedin. kesinlikle YALANCISIN.

Bu cümlen yineliyorum hiç hoş değil, burasıda Salı Pazarı değil, pazarcı ağzı ile, seviyesiz ve üslubu bozuk konuşacaksan rica ediyorum bir daha benim konuma yazı yazma, akıl ve mantık çerçevesi içinde kimse "Eve 3 Gün Hapsolup" bir malı beklemez, bu kadar değerli bir malse MSN adresimden, telefonuma kadar herşey mevcut. Ben gelemediysem sen atlar gelirsin.

Bir şeyi daha eklemek istedim, ilanlarımdan görüldüğü üzere ben sadece ürün ararım, bu ürünler ihtiyacım olan, piyasanın altında almak istediğim ürünler olur genelde. Satışa yönelik 2 ilanım vardır bir tanesi bu diğeri ise bir arkadaşımın elinde topluca bulunan ADSL modemlerdir. Ticari kaygımın olmadığı bir yerde oyalamak, dolandırmak, yalan konuşmak vb. gibi bir durum söz konusu olamaz. Çünkü yineliyorum ben satıp kar etme peşinde değilim, öyle olsa ürünün fiyatı gerçek seviyesi olan 220-240 YTL de olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 21 Ekim 2008; 10:42:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.