Şimdi Ara

Crash Bandicoot (PS3 ANA KONU) Oyun PSN PLUS'a Geliyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cry Engine 2 ile yapılan Crash Bandicoot videosunu hatırlıyorsunuzdur. Oldukça güzel görünen grafikleriyle şaşırtıcı bir video olmuştu. Şimdi Sony, yaptığı açıklamayla bu seriyi PlayStation Plus'a getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Bu açıklamaya göre, serinin; Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3: Warped, Crash Team Racing, Spyro The Dragon,
    http://www.merlininkazani.com/Crash_serisi_geri_geliyor-haber-40878p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Nisan 2011; 11:51:21 >

• CryEngine2 yakışır mı ki bu oyuna?
  • Bu oyunun yenisinin yapılmaması hata gelirse zevkten orgazm oluruz o kadar diyorum.
  • Oyunların Kralı hey gidi günler hey, ben bir oyunu bu kadar eglenerek oynadıgımı hatırlamıyorum. Umarım eski serileri hd görüntü ilede olsa yeniden çıkar. Hele yenisi çıkıyorsa dahada süper.
  • Elemanın biri pc'de modlamış bunu cryengine 2 kullanarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bu oyunun yenisinin yapılmaması hata gelirse zevkten orgazm oluruz o kadar diyorum.

aklıma itin yaptıgı hareket geldı
    çok manyak güzel zevklı oyunları var devamı gelmelı
  • zamanında başka alternatifi olmadığı için oynuyorduk pek bi numarası yok aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mortal Kombat 4 [PC ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi aynı tarzda çok oyun var değilmi nasıl olsa? Oynarken eğlendiren ender oyunlardan birtanesiydi ama nedense ps3 te oyunun neslini devam ettirmediler
    quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

zamanında başka alternatifi olmadığı için oynuyorduk pek bi numarası yok aslında.
  • naughty dog lisansını geri alsa keşke.
  • Bu oyunun isim hakları ne zaman Activision'a gitti yav. Öyleyse bir daha Crash görmek hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

naughty dog lisansını geri alsa keşke.

Güya Jak ile Crash serisini geçeceklerdi ama Jak Crash kadar tutulamadı. Ben açıkcası çok olumsuz bakıyorum tekrardan NDG tarafından çıkacak olma ihtimaline
  • Özüne sağdık kalırlarlarsa ( ki bu zamana kadar çok nadir oldu bu olay ) güzel olabilir.
  • Eski tadı vermez asla. Retrocular ne demek istediğimi anlamıştır.
  • Yeni bir oyun bile yapmasalar eski oyunu HD yapıp sürseler bile alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Eski tadı vermez asla. Retrocular ne demek istediğimi anlamıştır.

Crash 3te tüm elmasları toplayınca o ortadaki yerde yuvarlak bişi açılıyordu onun üstüne çıktığımızda bonusa gider gibi 5 bölüm daha geliyordu hey gidi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Yeni bir oyun bile yapmasalar eski oyunu HD yapıp sürseler bile alınır.

Aynen
  • jak serisinin devamına bile razıyım ya
  • Duydugum en güzel haberlerden biri inş gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 21 Nisan 2011; 14:20:25 >
  • Sony :PSN Plus üzerinden satılacağıni acikladi.

Cry Engine 2 ile yapılan Crash Bandicoot videosunu hatırlıyorsunuzdur. Oldukça güzel görünen grafikleriyle şaşırtıcı bir video olmuştu. Şimdi Sony, yaptığı açıklamayla bu seriyi PlayStation Plus'a getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Bu açıklamaya göre, serinin; Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3: Warped, Crash Team Racing, Spyro The Dragon, Spyro: Gateway to Glimmer, Spyro: Year of the Dragon isimli bütün oyunlarını PSN Plus üzerinden satılacağı açıklandı. Oyunların fiyatı ya da çıkış tarihleriyle ilgili bir açıklama gelmezken, en kısa zamanda PSN Plus üzerine görebileceğimizi düşünüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Sony :PSN Plus üzerinden satılacağıni acikladi.

Cry Engine 2 ile yapılan Crash Bandicoot videosunu hatırlıyorsunuzdur. Oldukça güzel görünen grafikleriyle şaşırtıcı bir video olmuştu. Şimdi Sony, yaptığı açıklamayla bu seriyi PlayStation Plus'a getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Bu açıklamaya göre, serinin; Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3: Warped, Crash Team Racing, Spyro The Dragon, Spyro: Gateway to Glimmer, Spyro: Year of the Dragon isimli bütün oyunlarını PSN Plus üzerinden satılacağı açıklandı. Oyunların fiyatı ya da çıkış tarihleriyle ilgili bir açıklama gelmezken, en kısa zamanda PSN Plus üzerine görebileceğimizi düşünüyoruz.

En kısa zamanda PSN Plus alıyorum ve sevinçten ağlıyorum şuan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.