Şimdi Ara

CPU Isısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bilgisayarı yaklaşık 2-3 saat açık tuttuktan sonra kapattım ve 1 saat sonra yeniden açtım ancak masaüstü geldikten sonra bilgisayar otomatik kapanıyor tekrar tekrar yaptım kapanıyor biostan cpu ısısına baktım 75 C 'de bunun sebebi işlemcimidir?Ne yapmam gerekir?

• sanmam.sürekli olması cpu dan olma olasılığını azaltıyor.
  • bilgisayarda overclock filan varsa onları kaldırın
    birde o sıcaklık yüksek ondan olabilir
  • overclock filan yok
  • hocam genelde işlemciler max 70 dereceye kadar sınırlıdır 70 üstüne çıkıldığında reset atar.

cpu fanı dönüyormu ? bilgisayarın içinin genel temizliğini ne sıklıkla yapıyorsunuz. Enaz ayda 1 kere fanları temizlemeniz gerek
  • cpu fanı normal hızında dönüyor ve temizliğini yapıyorum bir türlü çare bulamadım 2 gündür pcyi kullanamıyorum
  • hocam işlemciyi hiç söktünüzmü , işlemci ile soğutucu arasında termal macun olur. Isıyı en iyi şekilde iletilmesi için.

Eğerki yoksa problem çıkarır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Fan Hızı Ayarlayamıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemcin nedir? işlemci ile soğutucu arasında ki temas ne durumda. eğer soğutucuyu tekrar takabileceksen sök ve işlemci üzerine termal macun sürerek tekrar bak sıcaklığa. eğer geçmiyorsa donanımsal bi arıza olma ihtimali var
  • işlemciyi hiç sökmedim durduk yere oldu akşam eve giderken termal macun alıcam denicem
  • belki de sorun yazılımdadır
    pc açılırken bios ekranına gel ve oralarda olaş 10 dk fln beklesin pc bakalım reset atıcakmı atmazsa sorun windowstadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.