Bildirim
cpu hiçbirşey yapmazken %30 kasıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
evet bilgisi olanlar yokmu cevaplarınızı bekliyorum _____________________________ 
-
görev yöneticisinden meşgul eden programa bak ,durdur bu kadar _____________________________ -
işte sorun orda görev yöneticisinde meşgul eden program gözükmüyor _____________________________ 
-
Process Explorer diye freeware bir yazılım var, netten aratıp bulabilirsiniz.
Böyle ne idüğü belirsiz işlemci kullanımlarında, işlemciyi hangi programın kullandığını Process Explorer ile detaylıca inceleyebilirsiniz._____________________________ -
bu program benim de işime yarayacak saolasın clique
Uğraşmak istemiyorsanız da CCleaner ile başlangıçta çalışan programları kapatın. Sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatın._____________________________ Eski kullanıcı adı: Ferfecir
İsmine hasret kalmış insanların coğrafyasında yaşadı ve öldü Barış. -
quote:
Orjinalden alıntı: renzokuken
bu program benim de işime yarayacak saolasın clique
Ne demek memnuniyetle..
Process Explorer gerçekten ileri düzeyde kullanıcılar için altın değerinde bilgiler sunar.
Biz bu yazılımı bazı sunucularda performans çalışmalarında kullanıyoruz.
Oldukça işe yarıyor..!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clique -- 16 Temmuz 2009; 12:10:41 >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- philips tv kendi kendine kanal değiştiriyor
- canon yazıcı renkli yazdırmıyor
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- bios şifresi nasıl kırılır
- bilgisayar mouse görmüyor
- güvenli önyükleme açma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- silinen dosyaları geri getirme
- telefon çok ısınıyor
- bin dosyası açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler