Bildirim
CPU AC Black Flag için yetersiz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Pek sanmıyorum.İşlemciniz o kadar eski değil.Denemeye değer. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cringer
İyi günler, bilgisayarımı oyun için için tarattığım zaman her özellikten geçiyor yalnız Cpu yetersiz kalıyor oyunu indirip oynasam oyanrken çok sıkıntı çıkarır mı ?

Benimde genel olarak işlemciden kaybediyor bilgisayar ama oynuyorum sende oynayabilirsin. Sitenin verdiği sonuçlara çok takma._____________________________ -
dostum işlemcin hiçbir sıkıntı çıkarmaz ama anladığım kadarı ile laptopta oynuyorsun çok yüksek performans ekleme çünkü bu oyun optimizasyon özürlü diye duydum bu arada oyun bilgisayarıma olurmu diye hiç can you run it adlı siteye bakma berbat bir sitedir onun yerine gamedebate adlı siteyi kullanmasını öğren yüzlerce kat daha iyidir _____________________________ || AMD Ryzen 7 7800X3D || ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER || Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 7200MHz || MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI ||
|| Asus Rog G731Gu 1660 Ti Laptop || -
bendede işlemci kaldırmıyordu o siteye göre,çogu şey low çevre mediumda 20-30 fps arası oynuyorum
amd x2 7750 2.5 ghz işlemci bu arada_____________________________ -
Tavsiye edilen çift çekirdek işlemci için 2,6 ghz seninki 4 çekirdek olduğuna göre sıkıntı olmaz. -
indir oyna, çalışır _____________________________ -
Herkese tek tek teşekkür ediyorum, bilgilendirdiniz beni. _____________________________ -
Aynı sorun bende de var. Laptop'ta oynayacaktım ama işlemcim yetersizmiş güya.Çekirdek hızları yüksek olmasa da i7 işlemcinin bu oyuna yetmesi lazımdı ama Ubisoft öyle özürlü bir oyun çıkarmış ki şaşırmamak elde değil. _____________________________ -
sene 2014 hala bu tür sitelere inananlar var mı ? _____________________________ Intel Core i7 3630qm 3.4 Ghz. 3 Nesil.. GT 650M 2GB. 8 GB RAM 1600 MHZ. 750 GB HDD. 7200rpm -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
sene 2014 hala bu tür sitelere inananlar var mı ?
Bi ben vardım işte._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler