Şimdi Ara

CPU % 100 çalışma sorunu(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an cpu kullanımı 100de 100 güzüküor nedeni nedir anlamadım virüs vs olabilirmiİ? sabah yüzde 5 ti ısınmadan kaynaklı bişey olabiirmi

arkada hiçbirşey çalışmıyor pc de aşırı şekilde yavaşlama var

http://img444.imageshack.us/my.php?image=adsznv8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertoxin -- 5 Ekim 2008; 20:36:17 >

• Nero Index Manager açıkmı bir kontrol et.

görev yöneticisi- işlemler kısmına bir bak açıkmı.

Genelde bu sorunların önemli bir kısmı bu programdan kaynaklanıyor. Neronun dandik bir hizmeti.
  • İşlemler sekmesinden kangi işlemin CPU yu kullandığına bak ve bize söyle. Virüs olma ihtimali var fakat arka planda çalışan başka bir uygulama da CPU yu kullanıyor olabilir. Hangi işlem olduğunu bilmemiz gerek.
  • gözle görülür bişey yok fakat en yüksek cpu kullanımı firefox 80 k civarında ama daha önce başıma hiç böyle bi olay gelmemişti
    + nero programı açık deil arkadada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertoxin -- 4 Ekim 2008; 21:18:07 >
  • yardım yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertoxin -- 4 Ekim 2008; 21:31:30 >
  • Firefox %80 ini kullanıyor demişsin. Firefox'u kapattıktan sonra sorunun biter. Eğer emin olmak istiyorsan Firefox'u kapat ve de işlemlerin görüntüsünü buraya koy. Tehlikeli işlem var mı diye bakalım? Bu arada işlemcin nedir? Kötü bir işlemcin varsa normal bir programda da %100 olabilir.
  • firefox nasıl kullanır o kadar işlem gücünü yaw? öyleyse kaldır at firefox u ama ben düzeleceğini sanmıyorum. en baba oyun bile full %100 kullanmıyor işlemciyi. Orthos yapar o olayı bir tek açık falan mı kaldı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 5 Ekim 2008; 7:45:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.monitör sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun düzeldi arkadaşlar tabi formatla
  • :D format atma sebebin virüs değilmi?
  • ertoxin firefox yüzde 80'ini kullanıyor dememiş ki. 80k yani 80000 kullanıyor demiş. Firefox bende de çok bellek kullanıyor.

Format kesin çözüm tabiki de sorunu bulup çözmek daha iyi olurdu.
  • O bellek kullanımına bakmış cpu kullanımına bakmamışki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeoTrinity

:D format atma sebebin virüs değilmi?

maalesef :) ama ilk defa bu kadar uzun dayanabildim formatsız 3 ay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.