Şimdi Ara

[Çözüldü]%0 Disk Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün okuldan geldikten sonra bilgisayarımı açtım ve açılış hızında dahi bir yavaşlama olduğunu fark ettim. Görev yöneticisini açtığımda ise disk kullanımının %0 olduğunu gördüm ne yaparsam yapayım bir türlü normal haline döndüremedim. İnternet'te aratıyorum fakat %100 çıkıyor sürekli. Ne yapmam lazım normal değerlere geri döndürebilmek için. Google Chrome i açarken bile 5 dk zor yükleniyor sayfa bi yardım lütfen [Çözüldü]%0 Disk Kullanımı

[Çözüldü]%0 Disk Kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naxusblade -- 6 Mayıs 2016; 20:55:42 >

• Sistemi yordukca disk kullanımı anlık yükselir gayet normal..

Eğer sistem bosken boşta değil ise şu alintimi okuyun:

Disk kullanimi bir bugtur çözmek için

Calistira services.msc yaz windows search ve hızlı getirme hizmetlerini önce durdur sonra sağ tıkla özelliklerden başlangıç turunu devre dışı birak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorum için teşekkürler.
    Dediklerinizi uyguladım ama disk kullanımı hala %0 da gösteriyor.
    Uyguladıktan birkaç dakika sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve çalışıp çalışmadığına baktım.
    Bu sefer de herhangi bir programı ilk açışımda direkt olarak %100 ü buluyor ani bir kasma oluyor ve sonra yeniden %0 a düşüyor.
    Ayrıca internette gezinirken hala sayfalar çok yavaş bir biçimde yükleniyor yani uyguladıklarım bir işe yaramamış gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naxusblade -- 4 Mayıs 2016; 23:14:57 >
  • Bilgisayardaki yüklü ram boyutu nedir ?
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    4 GB Ram var
  • naxusblade kullanıcısına yanıt
    Regeditten windows searc devre dışı bırak HDD sömürmez normal kullanıma döncektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.