< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Covid 19 İçin İlaç Veriyorlar mı?

-
-
Vermiyorlar 7 gün yatış hadi yine iyisin bol bol PAINLERSIN artık stajdan 7 gün offsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olm isin ucunda ölüm var omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamza geçmiş olsun, bol bol dinlen, beslenmene ve uykuna dikkat et, istersen doktora ya da aile hekimine aklındakileri sor, bilgi al. Toparlanmaya bak, şifa diliyorum.
-
Sagol reis
Bol sıvı al ve beslenmene dikkat et. Bolca uyu, erken yat. Önceden favirapir diye bir ilaç veriyorlardı ama artık ilaç vermiyorlar parol içmeyi öneriyorlar onu da eczaneden alabilirsin, içip içmemek sana kalmış. D ve omega vitaminlerini alabilirsin içmeni öneririm. Geçmiş olsun Hamza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 22 Mart 2022; 20:22:34 > -
Hocam geçmiş olsun. Şu süreçte kafanıza hiçbir şeyi takmayın tüm hafta netflix youtube takılın derim ben. Dh'ye de girmeyin fazla kafa dinleyin umarım kısa sürede toparlarsınız
-
Hocam niye kalktı ki o ilac
Hic kimseye mi ilac vermiyorlar
Karaciğeri süngere çeviriyor...
-
Gecmis olsun, ihmalkarliktan vs degil de ilaci yok parol vs ile gecistiriyorlar mecburen.
-
Ben ilaçsız geçirdim ağrı kesici bile almadım gerçi hiç bir etki yapamadı sadece burnum akıyordu. Ben evde müziği kökleyip dans ediyordum Bolca sanal yaptım.
genç adamsın korkma ölmezsin.
Devlet ilaç vermedi mi
Bence vardir kesin de devlet para gitmesin diye vermiyordur hocam
Hocam romanyada da oyle parolun rumen versiyonu paracitamol diye bi ilac var onu alin olmadi nurofen alin diyip yolluyorlar agir durum yoksa, agirsa hastanede yatiyorsun zaten.
-
Vermedi versede kullanmazdım. Hiç bir şey yok durduk yere o ne idüğü belirsiz hap grubunu yutmazdım. Bu hükümete hiç güvenmiyorum her kararları anı kurtarmak üzerine olduğunu düşünüyorum.
grip için ne kullanıyorsan onu kullanacaksın.
covid bitti, ukrayna rusya savaşı da bitti şimdi bakalım ne çıkacak.
-
devletin dağıttığı favicovir gerçekten de işe yaradı, faidesi tecrübe edildi.. o zaman çok bol olduğu için, bize de fazladan verdiler, hala daha ne olur ne olmaz diye saklarım
-
şimdi niye yok
-
işe yaramadığı açıklandı ve gözden düştü
Benzer içerikler
- genize yemek kaçması
- ayran içtikten kaç saat sonra balık yenir
- kredi kartını kuryeden almazsam ne olur
- sıfırdan siyasete nasıl girilir
- tanıştıktan ne kadar süre sonra sevgili olunur
- nişasta bazlı şeker nedir
- tüketici hakları 2 defa aynı arıza
- ikinci el telefon alırken nelere dikkat edilmeli
- elektrikli bebek arabası
- misafir ol org
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X