Şimdi Ara

Covid-19 Günlüğüm - İyileştim [25/08-07/09] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
17
Favori
15.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiçbirsey olmaz adamı ihbar ediyoruz, kaymakamlığa bildiriyoruz, bi cacık olduğu yok dene bakalım madem, ilacın gelene kadar iyileşmiş olursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Haklıyken haksız duruma düşeriz, riske atılacak bir konu değil. 112 yi aradığımda gelmezse her şey kayıt altında olacak en azından. 2 kez 184 numaralı hatta da kaydım var.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    keşke herkes sizin gibi dikkatli olsa ama normalde ilçe sağlıkta aranan hastalar 50 yas üstü veya 18 yas altıysa hamileyse ilaçlarını hastaneden alması için yönlendiriliyor, ambulans veya götüren kimse olmuyor herkes kendi imkanlarıyla gidiyor, ayrıca ambulansa alsa bile geri getirmiyor, yine hasta kendi imkanıyla evine dönüyor. Yazılan para cezaları da affedilir gider kimse odemez zaten, geçmiş olsun. son olarak verilen ilaç hidroksiklorokinin (plaquenil).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinant1 -- 30 Ağustos 2020; 1:13:4 >
  • determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Çok doğru, dikkat önemli bu konuda. İş yerim çıkışımı yaptığında eve halk otobüsü veya dolmuşla dönebilirdim ama birçok insanı riske atacaktım bu şekilde. Taksi tuttum ve taksiciye pozitif olduğumu söyledim. Çift maske ve camlar açık şekilde evime geldik. Biz bu kadar önemserken, 112 yi aradığımda hastaneden ilaç almamı istiyorlarsa pes doğrusu cidden, yarın durumu bildiririm yine konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 30 Ağustos 2020; 1:16:34 >

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • Geçmiş olsun.En kisa zamanda atlatirsin umarim.Yas kac bu arada?

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Akciğere indiği için stresliyim zaten. Bogazda olsa rahat olurdumda..

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim,

Çok tehlikeli durun.

Annem ve babamda ne ateş, ne halsizlik ne bulanti ne kusma ne bir belirti hic birşey yokken böyle oldu. Akciğere indiği için tedirginim

Kendim haayanede calisiyorum ve gördüğüm için açıkçası korkuyorum ..
    İlk kez

umarım geçerler
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Bu ne sacmalik ilaclariniz hala gelmemis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Stres yapmayın.Virüs bendede akciğere indi ama nefes darlığı olmadan atlattım.Akciğere indi diye kesin nefes darlığı yaşayacak yada çok ağır geçirecek diye bi olay yok ( kronik bi rahatsızlığı yoksa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 30 Ağustos 2020; 1:28:47 >

Anneme 40 hap verdiler ilk gun 8, 8 sonra 3,3 covid ilaci adini unuttum

Babamda daha hafif normal parol ve azitro ilaci verdi buradaki doktor

Sürekli su ve c vitamini beslenin diyorum ama inşallah atlatirlar.

Sizede geçmiş olsun

• qun4L kullanıcısına yanıt
    Sağolun geçmiş olsun bahsettiğiniz ilaç favipiravir bende aynı şekilde kullandım.ilk 5 gün içinde bi sıkıntı olmadığı takdirde atlatacaktır inşallah.

• Oncelıkle hepınıze gecmıs olsun acıl sıfalar dılerım.Acıl onlemler alınmaz ıse dahada kotu olacak

• Merhabalar bende de oldugundan suphelıyım suan. Sormak ıstedıgım soru şu. Bu koronadakı bogaz agrısı tam olarak hangı noktada oluyor ? Benım agrım tam adem elması dediğimiz çıkıntının altında kalan kısımda cunku. Farenjıt mı yoksa corona mı oldugunu cozemedım bır turlu. 2 gun yuksek ates oldu ama son 2 gundur normalım sadece o bogazdakı takılma hıssı duruyor.

@xxberkerxx sorunuzun yanıtını en iyi hekim verir, acile gidip kontrol ettirmenizde fayda var. Bende boğaz ağrısı bademciklerin orada oluşmuştu.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

@gunesindostu @webliner teşekkürler, sizede geçmiş olsun.

@xxberkerxx sorunuzun yanıtını en iyi hekim verir, acile gidip kontrol ettirmenizde fayda var. Bende boğaz ağrısı bademciklerin orada oluşmuştu.
    COK tesekkur ederım kac zamandır aklımdakı soruydu ve sadece bogaz agrısı yazılıyor ama yerını merak etmıstım. Bugun ozelde kımse olmadıgı ıcın yarın gıdıcem hastaneye onlıne gorusmede farenjit ile coronanın bıre bır etkılerde oldugunu soyledıler. Test yapalım dedıler. Sıze cok gecmıs olsun dıyorum takıpteyım en kısa zamanda sız ve sevdıklerınız saglıgına kavusur ınsallah

• Benim ilaçlarım geldi sabah. Favirapivir mi ne biri ilk gün 8+8=16 tane icilecekmis. Diğeri de hidrosik bilmemne. O da günde iki tane. Bir kan sulandırıcı iğne verdiler onu da kendimiz yapıyoruz artık.

Bende belirtiler hafta başında başladı. Yoğun baş ağrısı , yutkunma problemi , ağızda pas tadı , sürekli boğazın kuruması, aşırı halsizlik ve eklem ağrıları.

Şu an benim ciğere inmiş. Tomografi de buzlu cam görüntusu çıktı. Ağır bir rahatsızlıgim yok ama hafif kırgınlık , nefes darlığı, cigerde batma hissi bir de aşırı bir moralsizlik ve yasamama isteği var. Bundan daha ağır gripler geçirmistim hatta zatürre de olmuştum ama bence bu hastalık daha tehlikeli.

Çünkü sinsi ilerliyor yavaş ve derinden ilerliyor. Cigerim içten içe gidiyor hissedebiliyorum, derin nefes almaya kalkınca gücüm yetmiyor.

Ben de kendimi çok korurdum ama bizdeki bu mal halk kitlesi olduğu sürece korunmak imkansiz. Markette vs adam ta ensene kadar girip senin üstüne üstüne öksürüyor. Az terslesen kopeklesiyor üstüne saldırıyor. Yani bu kitle ile olmaz kacariniz yok .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.