Şimdi Ara

COUNTER-STRİKE SOURCE TÜRKÇE YAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
168.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda daha önce de yayınlamıştım ama indirmeyen görmeyen arkadaşlar için yeniden yayınlamak istedim. Kendi yaptığım yama ile oyun tamamen Türkçe hale geliyor. Bot telsiz konuşmaları da Türkçe

YAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 8 Şubat 2007; 10:54:44 >

• Çok saol çok yadımcı oldun
  • quote:

Orijinalinden alıntı: _Badboy_

Çok saol çok yadımcı oldun

• SAOL
  • quote:

Orijinalinden alıntı: heroraptor2

SAOL

• Serhan saol...İngilizce oynuoduk hep vuruluodum..belki Türkçe olunca daha iyi oynarım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS}

Serhan saol...İngilizce oynuoduk hep vuruluodum..belki Türkçe olunca daha iyi oynarım

Ah sendeki pc bende olacak var ya

Online oynuyor musun? Oynamıyorsan gerekli bilgileri msn den verebilirim.
    Özellikle HL2 Deathmatch oynamak çok zevkli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • HL2 deathmatch için msnden bi bilgi şeettir bana...

webportalimin dediği herseyi çekmiştim netten deathmatch ile ilgili ama daha kurmak nasip olmadı...

weya serhan en iyisi birer orjinal kupon alak hl2 için..böyle çok kasıyor walla
  • Ya arkadaşlar ben bir counter fanatiğiğim.Ama sourcede bot yok diyorlar.CD satan adamda dedi.E buna tamam.Bende 256k adsl var.İnternetten oynamak istiyorum ama orjinal cd olmadan internetten oynanmıyormuş.Ya bot var mı?Orjinal olmadan internetten oynanmıyor mu?Birde 256k ile türk ve yabancı serverlerde ping kaç olur.Sabah akşam farketmez.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: xmen

Ya arkadaşlar ben bir counter fanatiğiğim.Ama sourcede bot yok diyorlar.CD satan adamda dedi.E buna tamam.Bende 256k adsl var.İnternetten oynamak istiyorum ama orjinal cd olmadan internetten oynanmıyormuş.Ya bot var mı?Orjinal olmadan internetten oynanmıyor mu?Birde 256k ile türk ve yabancı serverlerde ping kaç olur.Sabah akşam farketmez.

Source da bot var yanlış bilgi almışsın. Lisanssız CS Source ile internet üzerinden oynayabiliyorsun ama biraz zahmetli bir çalışma gerektiriyor. CS Source varken CS 1.5 oynanmaz. Tavsiye ederim mutlaka oynayın.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ermanTR

quote:

Ya arkadaşlar ben bir counter fanatiğiğim.Ama sourcede bot yok diyorlar.CD satan adamda dedi.E buna tamam.Bende 256k adsl var.İnternetten oynamak istiyorum ama orjinal cd olmadan internetten oynanmıyormuş.Ya bot var mı?Orjinal olmadan internetten oynanmıyor mu?Birde 256k ile türk ve yabancı serverlerde ping kaç olur.Sabah akşam farketmez.

Source da bot var yanlış bilgi almışsın. Lisanssız CS Source ile internet üzerinden oynayabiliyorsun ama biraz zahmetli bir çalışma gerektiriyor. CS Source varken CS 1.5 oynanmaz. Tavsiye ederim mutlaka oynayın.

Arkadaş bende var diye biliyorum.Ama şimdi gidip alacam bir de baktım ki bot yok.Boşu boşuna param gidecek.Öyle sap gibi ortada kalmayalım yani.Birde source kaç cd biliyor musun?Ayrıca diyelim ki oyuna girdik sourcede.Botları nasıl yükleyeceğiz?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş bende var diye biliyorum.Ama şimdi gidip alacam bir de baktım ki bot yok.Boşu boşuna param gidecek.Öyle sap gibi ortada kalmayalım yani.Birde source kaç cd biliyor musun?Ayrıca diyelim ki oyuna girdik sourcede.Botları nasıl yükleyeceğiz?
    Ben 2 senedir oynuyorum. Bot var. Bot eklemeyi bilmeyen bot yok diyor. Online oynamayı bilmeyen Source online oynanmaz diyor. Sen rahat ol. Source tek cd. Bot var. Online oynanıyor ( ama çok zahmetli - bir sürü download yapman gerekir. - ) Benim online oyunla işim yok diyorsan al. Cs Source varken 1.5 oynanmaz. Arada uçurum denilebilecek kadar grafik farkı var. CS 1.5 ile Source u karşılaştırmak Anadol ile Ferrari'yi karşılaştırmaya benziyor. Ben Anadol severim diyorsanız siz bilirsiniz. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bot eklemek için konsola "bot_add" komutu yazılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 28 Ağustos 2005, 17:01:42 >

• COUNTER-STRİKE V 1.5 İLE COUNTER-STRİKE SOURCE'U KARŞILAŞTIRMAN İÇİN SANA İKİ SCREENSHOT İKİSİ DE CS_ASSAULT BÖLÜMÜNDEN ÇEKİLMİŞ AMA BİRİ CS 12 DE BİRİ CSS DE

COUNTER-STRİKE 1.5

COUNTER-STRİKE SOURCE

• Counter-Strike Source Türkçe Yama

Yukarıdaki link sizlere ömür. Buradan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 28 Ağustos 2005, 17:39:18 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 2 senedir oynuyorum. Bot var. Bot eklemeyi bilmeyen bot yok diyor. Online oynamayı bilmeyen Source online oynanmaz diyor. Sen rahat ol. Source tek cd. Bot var. Online oynanıyor ( ama çok zahmetli - bir sürü download yapman gerekir. - ) Benim online oyunla işim yok diyorsan al. Cs Source varken 1.5 oynanmaz. Arada uçurum denilebilecek kadar grafik farkı var. CS 1.5 ile Source u karşılaştırmak Anadol ile Ferrari'yi karşılaştırmaya benziyor. Ben Anadol severim diyorsanız siz bilirsiniz. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bot eklemek için konsola "bot_add" komutu yazılıyor.

abi tamam alıyorum.

• senın alacagın 2 mılyonluk cd ben gozumu kırpmadan 70 mılyon verıp orjınal aldım kardesım alıcaksan al orjınal tek oyunda kalma counter source botlara karsı oyna onlıne oyna sonra half lıfe 2 oyna ılerleme onlıne oooo super vallahı arkadasım orjınal al
  • ben bu patch olayını nezamandır takip etmiyordum.Şimdi bu türkçe patchi kurunca en son counter strike mi olmuş olacak?
    Yoksa ondan önce başka bişey dahamı gerekecek?
    Bide internette oynamak istiyorum.Elimdeki halflife orijinal değil ben oynayamacakmıyım yani?
  • Alıcağınız lisanssız Counter Strike Source cd si Güncelleştirme yamaları yapılmamış durumda olacak. Sizin 5. güncelleme paketinden başlayarak 19. güncelleme paketine kadar kurmanız gerekli online oynamak için. Bu da bayağı bir download yapmanızı ve bayağı bir emek harcamanızı gerektiriyor. Güncelleştirmelerihttp://webportal.farvista.net/index.php bu siteden indirebilirsiniz. Benim verdiğim Türkçe yamanın güncelleştirmelerle alakası yok. Girdiğin forumda ermanTR adını görebilirsin. Bana oradan soru sorarsan cevapsız kalır. Eskiden admindim o sitede istifa ettim.
  • Counter Strike Source'yi Yükledim Ancak Oyunu Açtığımda Şu Hata Çıkıyor:

Avaible memory less than 128MB!!! 133677056

Yardımlarınızı Bekliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.