Şimdi Ara

COUNTER-STRİKE SOURCE TÜRKÇE YAMA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
168.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ii ki hortlanttin he bulamamiştim bunu tnx
    Yama için Teşekkürler @erman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 25 Haziran 2006; 19:10:38 >
  • counter strike source de assault arenası yok yardım ediiinnnnnnnnn
  • çok saolun ;)
  • arkadaşlar ben cs source la ilgili bişi sorcam bu source da bende botlar var ama çok aptallar nasıl güçlerini artırcam oyuna başlarken bi ayar çıkıyomuş o bende çıkmıyo consol dan mı yapmam lazım neden bende çıkmıyo.oyuna başlarken herkesde var bi de ben online hamachi den oynmak için nelere ihtiyacım var onu sorcam hepsini yazarsanız sevinirim yardımlar için saolun.
  • arkadaslar ben counter strike sorunce aldim ama oyunu acamiyorum.acarken steam engine aciliyo ve kullanici adi ve sifre gecersiz diye giremiyorum oyuna,cd nin icinde crack dosyasinda patch diye bisi var onu aciyorum üste sallama bi isim alta sallama bi sifre yaziyorum tamam diyo,o sekilde oyuna girmeye calisiyorum yine ayni hatayi veriyo,ne yapmam gerek?
  • arkadaşla ben Counter-Strike Source internetten nasıl oynandığını bilmyorum lütfen biri bana yardım etsin ayrıca türkçe yamayı indirmek için linkine girdim bişi anlamadım ve yapamadım o nedenle çıktım lütfen biri bana yardım etsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omercenap

arkadaşla ben Counter-Strike Source internetten nasıl oynandığını bilmyorum lütfen biri bana yardım etsin ayrıca türkçe yamayı indirmek için linkine girdim bişi anlamadım ve yapamadım o nedenle çıktım lütfen biri bana yardım etsin...

pm
  • arkadaşlar bot programı ayrı mı satılıyo yoksa cs sourceyi alınca bot içindemi çıkıyo...
  • arkadaslar anladıgım kadarıyla hepımısın bı sorunu war oncelıkle bot denen cııssım bot_add yasınca konsola gelıo ve guclerıde bot_add 100- 80-.... dıe devam edıo benım sorunmda ıntden oynamak ısteyıp oynayamamak yardım please
  • Sağol hocam,bazı arkadaşlar için yararlı olabilir
  • sağol
  • Bende CS 1.5'in türkçe yamasını yüklemiştim.Sesler,yazılar tamamen türkçe oldu.Fakat yamanın hatasından dolayı,orjinal biçimine dönemedim.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • sağol
  • hic bir sorun yaşamamak için en güseli steam i download edin bi kullanıcı hesabı açın daha sonra CS-S nin üstüne gelin purchase diyin sadece 19.95$ verin ne CD ye nede update lere ihtiyacınız olsun
  • ve orjinal kullananlar varsa valve cok yakında 2 tane update cıkarcak ve hicbir meteryal değişikliği yapamicaz + steam e orjinal türkçe update gelcek
  • Yama için saqoL
  • Kardeş Paylaşımın için saol :D
  • Arkadaslar linki yenilerseniz sevinirim calismiyor malesef lütfen yardim.. Yada email olarak birisi bi ahmet yollasin.. Cankan18@yahoo.de tskl simdiden...
  • abiler bi yardım bu oyunu nsl online oynıcazz -?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.