Şimdi Ara

COUNTER-STRİKE SOURCE TÜRKÇE YAMA (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
168.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Online oynuyor musun? Oynamıyorsan gerekli bilgileri msn den verebilirim.
    Özellikle HL2 Deathmatch oynamak çok zevkli.

msn yardım abi
  • Ya ben kendi konuşmalarımı türkçeleştirdim ama botlarınkilerin başka sesler olmasını istediğim için bot konuşmaları bulamadım nette bu linkte ölmüş. Hem bot konuşmaları hemde ayrıyetten komik sesli yamalar nerden bulabilirim.
  • slm arkadaşlar ben conter strike source yükledim pc me türkçe yama gayet güzel çalışıyo ama çok fazla bölüm yok çok fazla olmasınıda istemiyorum sadece assault olsa yeter bana nasıl yükleyebilirim cs_assault u lütfen bilen varsa yardım etsin sırf bu yüzden günlerce form sitelerinde dolanıyorum yardım edebn olursa çok sevinirim teşekkürler
  • hacı pes 2012 çıkıyo linkten
  • bendeki sourcede zaten vgui_turkish var turkishi sil english yap yeter
    edit: hort!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 2 Şubat 2012; 21:48:47 >
  • Gramer usta çok sağol verdiğin son linki denedim ve işe yaradı:D inanır mısınız bir yıldan fazladır türkçe yapamıyordum şu counter i sonunda yaptım böylesi daha zevkli çok sağol tekrardan...şu anki sevinçli halimi aşağıdaki resme bakarak ta anlayabilirsiniz :D

COUNTER-STRİKE SOURCE TÜRKÇE YAMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grameradam

Bu forumda daha önce de yayınlamıştım ama indirmeyen görmeyen arkadaşlar için yeniden yayınlamak istedim. Kendi yaptığım yama ile oyun tamamen Türkçe hale geliyor. Bot telsiz konuşmaları da Türkçe

YAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN !

Teşekkürler

• Oyunun orijinali zaten 15 dolar mı ne. Hiç gereksiz işlerle uğraşmadan orijinalini Steam üzerinden almanızı öneririm. Orijinali artık Türkçe ve çevrimiçi oynarsınız. Ya da birkaç ay bekleyip yeni versiyonunu satın alın CS: Global Offensive çıkıyor
  • türkçe yama çok önemli değil zaten yapcan işlemlere az bile ingilizce bilsen yapa bilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.