Şimdi Ara

Counter Strike Source Deathmatch ip lazım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:Source dolu deathmatch server ip verebilirmisiniz arkadaşlar? game-monitor'den baktın ama türk serverlarında hiç dm gözükmüyor.Yabancı serverlarda da versiyon hatası veriyor.

• netten aramana gerek yok ki. cs source nin bu özelliğini kullan server arama yerine gel . açılan yerde map ismi yazılan yer var hemen onun üstündede boşluk var yani orası ne yazarsan ona yakın şeyleri buluyor death mach yaz ya da sadece DM yaz bulur bir sürü server sana zm yz ze yaz zombie çeşitli serverler
  • ARKADAŞLAR PROFESSİONAL BİR KİŞİ TARAFINDAN EĞİTİLMEK VE İYİ ZAMAN GEÇİRMEK OYNAMAK İSTİYORSANIZ ŞU İP YE GELİN =connect 192.168.1.33

• quote:

Orijinalden alıntı: Nein

netten aramana gerek yok ki. cs source nin bu özelliğini kullan server arama yerine gel . açılan yerde map ismi yazılan yer var hemen onun üstündede boşluk var yani orası ne yazarsan ona yakın şeyleri buluyor death mach yaz ya da sadece DM yaz bulur bir sürü server sana zm yz ze yaz zombie çeşitli serverler

Non-steam arıyorum ben?NS'de var mı o özellik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: owentoko11

ARKADAŞLAR PROFESSİONAL BİR KİŞİ TARAFINDAN EĞİTİLMEK VE İYİ ZAMAN GEÇİRMEK OYNAMAK İSTİYORSANIZ ŞU İP YE GELİN =connect 192.168.1.33

Yazdım ama çıkmadı.Non-steam değil mi bu?

• arkadaşlar 22.10.2012 itibariyle güncel bi cs source deatmatch türk server var mı? ruslarla oynaya oynaya rusçayı sökecem:))
  • 109.87.22.150:27017 cevaplayan kimse yok, madem öyle gelin şu server da takılalım.. dm, benim nik de crazy_turk :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel bi link vermişsin.. eywolle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.