Şimdi Ara

Counter-Strike için port açma(zyxel)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ZyXEL P-660RU modemim var yaklaşık bir aydır filan yapmaya çalıştım ama olmadı eski modemimde hiç uğraşmadan kuruyodum serveri şimdi kuruyorum benden başka kimse giremiyor bi yardım edin

• 1.Serverı hlds'den mi açıyorsun?
    2.Giremiyorlarsa hata falan veriyor mu?
    3.Hata nedir

bu 3ünün cevabını istiyorum
  • 1. evet hlds den açıyorum
    2.hata vermiyorda hani servera bağlanırken establishing fln olur sonra olmazsa işte retrying olur işte onlarda retry(1,2,3) oluyor girmiyor
    3.2 ye bak
  • Ümit abi olaya bi el atsan?
  • Modemin NAT menüsünden, başlangıç portu 27000, bitiş portu 27050, UDP ayarında, kendi alt ağ IP adresine yönlenecek şekilde ayarlamalısın.

Alt ağ ip adresin muhtemelen 192.168 ile başlıyordur. Statik IP yaparsan daha stabil olur.
  • sağol abi vaktim olunca deniycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Modemin NAT menüsünden, başlangıç portu 27000, bitiş portu 27050, UDP ayarında, kendi alt ağ IP adresine yönlenecek şekilde ayarlamalısın.

Alt ağ ip adresin muhtemelen 192.168 ile başlıyordur. Statik IP yaparsan daha stabil olur.

3 yıl onceki konuyu hortladıgımı biliyorum ama sadece 1 port acmak mı gerekiyor.www.portacmak.com da CS için 3 porttan bahsediyordu.ben 3. sünü kaydederken DAHİLİ HATA yazısıyla karsılasıyordum . NAPMAM GEREKİYOR?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 27015'i açmanız yeterli aslında bağlantı için.

http://portforward.com/

Burdan modem modelinizi ve oyunu seçip yönergeleri takip edebilirsiniz.
  • quote:

27015'i açmanız yeterli aslında bağlantı için.

http://portforward.com/

Burdan modem modelinizi ve oyunu seçip yönergeleri takip edebilirsiniz.

ben açtım dedğiniz gibi.ama yinede kimse serverime giremıyor!

Acaba portun ismi önemli mi?
  • Hayır ismi önemli degil, rastgele bişey yazsanız da olur.

TCP & UDP için 27015 portunu açacaksınız.

Ayrıca, alt ağ ip adresinizi sabitlemeniz ve onu girmeniz gerekiyor IP olarak.

192.168.1.7 gibi bir IPsi varsa bilgisaayarınızın, portu ona yönlendirmeniz gerekiyor.
  • quote:

Hayır ismi önemli degil, rastgele bişey yazsanız da olur.

TCP & UDP için 27015 portunu açacaksınız.

Ayrıca, alt ağ ip adresinizi sabitlemeniz ve onu girmeniz gerekiyor IP olarak.

192.168.1.7 gibi bir IPsi varsa bilgisaayarınızın, portu ona yönlendirmeniz gerekiyor.

Peki serverime Millet nasıl girecek?
    zaten portun acık olp olmadıgını emn değilim
  • Dışardan girecek olan oyuncularwww.ipimne.com adresinde görebileceğiniz WAN IP adresiniz ile sunucunuza giriş yapabilirler.
  • quote:

Dışardan girecek olan oyuncularwww.ipimne.com adresinde görebileceğiniz WAN IP adresiniz ile sunucunuza giriş yapabilirler.

Çok Teşekkür Ederim.Ancak umudum kalmadı.Ama denicem.
  • quote:

Dışardan girecek olan oyuncularwww.ipimne.com adresinde görebileceğiniz WAN IP adresiniz ile sunucunuza giriş yapabilirler.

peKİ BEN bu sitedeki ip ile normal plater gibi girbilir miyim?
  • sanmam
  • HLDS İle Server Açan Varsa Lütfen Msn'sini VerSin.ACİL!!!
    Şimdiden Teşekkürler
  • arkdaşlar bu port açma işi online oyuna etkisi nedir bende yaptım ayarları lag ping süreleri azalıyor mu acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.