ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR SORUNUM : CS 1.6 BİLGİSAYARIMDA YÜKLÜYDÜ FAKAT Bİ SORUNLA KARŞILŞINCA SİLMEK ZORUNDA KALDIM SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM TEKRAR YÜKLEYİNCE OYUN YÖNETİCİSİNİN SERVER LİSTESİ GELDİ SİLİYORUM SİLİYORUM YİNE GELİYOR İNTERNETTE ARAŞTIRDIM DNİLELERİ YAPTIM FAKAT YİNE OLMADI SİLDİM CS Yİ OYUN YÖNEİTİSİ HARİCİNDE BAŞKA SİTEDEN İNDİRDİM CS Yİ SERVER LİST BOŞTU DÜZELDİ ZANNETTİM FAKAT PC Yİ KAPADIM AÇTIM YİNE OYUN YÖNETİCİSİNİN SERVER LİST GELDİ DELİ OLMAK ÜZEREYİM YA VALVE>PLATFORM KOMPLE SİLİYORUM OLMUYOR YİNE GELİYOR PC AÇINCA MASAUSTUNEDE SERVER LİST GELİYOR OTOMATİK OYUN YÖNETİSİNİN DELİ OLDUM YA YARDIM EDİN AYRICA ÇOGUNUN YANINDA FALAN BŞİ YAZIYOR TAM 700 TANE SERVER VAR ÇOĞUNA GİRİLMİYOR ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER SAYGI VE SEVGİLERİMLE CEVAPLARINIZI MERAKLA BEKLİYORUM...(RESİM ÇEKTİM FAKAT GÖZÜKMÜYOR)
Yardım Edecek Kimse Yokmu Ya xS platform config kutusuna her pc kanaıp açılışnda cs server ler die bi internet sayfası geliyor klasör gibi siliyorum ama pc kapaanıp açıldıgında yine geliyor :(
Aynı sorundan muzdaribim aylardır
ya bi allahın kulu yokmu şu sorunu çözecek
kendi kendine açılan serverlist silmek
aramada çıkan oyun yoneticisi server listesi gibi buna benzeyen herşei silin
SERVERLIST diye arattırdım ve bulduğum dosyaları sildim. şimdi artık girebiliyorum . teşekkürler...