Şimdi Ara

RED ALERT 2' yi evde network oynayabilme problemi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün RED ALERT ' VE YURI'S RAVANGE oyunlarını aldım.Klasik ama çok sevdiğim oyunlardandır.

Arkadaşımla evdeki 2 bilgisayarla networkten oynamak istedik ama oyunu kurduktan sonra lan oynamak için network bölümüne tıklayınca aynı menüye geri dönüyor.

Options tan network ayarlarına baktım orada IPX protokol ayarları gibi şeyler var biraz karışık gibi. Bu oyunu oynayabilmemiz için ne yapmamız gerekiyor.

Bu ayarları nasıl yaparım?

Deneyen ve başaran varmı?

NOT: iki bilgisayarda da XP pro SP2 yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 20 Şubat 2016; 11:05:59 >

• kardeşim sende ağ bağlantısı varmı.çünkü geçenlerde böyle bir vakayla karşılaştım,ilk önce sen bana onu söyle
  • Arkadaş söyleyim tabii ki ne demek ağ bağlantım tabii ki var olmadan nasıl bağlayayım bilgisayarları o kadar cahil değilim

yani bilgsayarlar arasında ağ kurulu her ki bilgisasarda dosya paylaşımı açık e bilsayarlar birbirini görüyor...sormak istediğin bu ise eğer
  • Bayağı bir uğraşı sonucu çözdüm sorunu

Evde network oynamak isteyen ve bu problemle karşılaşan arkadaşlar ve çözmek isteyenler pm atabilirler yardımcı olurum...
  •  RED ALERT 2' yi evde network oynayabilme problemi?
  • Şimdi bizde intenet yok . biz switch (hub) üzerinden oynuyoruz .
    , genellikle ağ bağlantılarını kurduktan sonra masaüstündeki ağ bağlantılarına sağ tıklayıp çıkan pencerede özellikler ve yine çıkan pencere deki yerel ağ bağlantısına sağ tıkla özellikler de ve çıkan pencerede yükle yi tıkladığında istemci hizmet ve iletişim kuralındaki tüm öğeleri yükledikten sonra Red alert 2 nin network menu kısmı açılıyor.
    oyunu 2 ye 2 oynamak için 4 kişi başta düşman gibi oyuna giriyo daha sonra oyundayken "tab" tuşuna basınca çıkan menude dost olmak istediğin arkadaşına tıklıyosun o da aynısını yapınca dost oluyorsunuz....
    inşaallah yardımcı olabilmişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.