Şimdi Ara

Counter Gank Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar turnuvalar oluyor beyler. Bizim takım bireysel çok kuvvetli ama malesef en büyük rakibimizin yani finallerde hep karşılaştığımız takımın jungle'i oldukça kuvvetli ne kadar safe oynasakta en hafif bir ittirmemizde bile gank girebilen çok iyi bir oyuncu. Onu etkisizleştirmek için çok wardlı oynuyoruz ama yeterli olamıyor bazen. Counter gank ve rakibin jungle'ini oyundan nasıl düşürebileceğimiz hakkında bilgisi olan deneyimli jungle arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum, kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin jungle beyaz jung itemi alıp cj yapsın.eleman ya bufflari kaptiracak yada gank atamiyacak.

• Örneğin mid i ittirip gelmesini bekleyin ve kafasına binin. Gerçekten görüş avantajınız varsa zaten oltaya gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

Sizin jungle beyaz jung itemi alıp cj yapsın.eleman ya bufflari kaptiracak yada gank atamiyacak.

+1000 +post için teşekkür ederim

• Onu da düşündük ama daima turnuvalarda bir invade söz konusu, yani buff kontrolü neredeyse invade bağlı. Nasıl bir invade gitmek lazım onda da kararsısız, arkaya aldığımızı sandığımız an önümüzde çıkıyorlar yani daha farklı kesin metodlar lazım dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Örneğin mid i ittirip gelmesini bekleyin ve kafasına binin. Gerçekten görüş avantajınız varsa zaten oltaya gelecektir.

Baitlemekten bahsediyorsun sanırım böyle bir durumda wardlı olunca aslında çok mantıklı kardeşim düşüneceğim bunu eyvallah

• Bireysel liginiz ve şehriniz ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Bireysel liginiz ve şehriniz ne

Dia 5 ve Plat 2 arasında bütün takım ayrıca Malatya'dan

• Earlysi güçlü bir jungle alında ct gang atcam diye double vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

Earlysi güçlü bir jungle alında ct gang atcam diye double vermeyin.

Bunun için önerebileceğin birkaç metada şampiyon onerebilir misin dostum? (Tank ve early güçlü olacak biçimde)

• Kesinlikle gragas ve seju en guclu ormacı counter gank için zacta olabilir oda kuvvetli baya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DpBy kullanıcısına yanıt
    Hocam belirli bir seviyeyi aşmış oyuncularsınız ki bu gibi kolay sorulara kendiniz yanıt verebilirsiniz diye düşünüyorum.

Ha illaki yanıt istiyorsanız iyi ellerde tanky Lee Sin hem earlyde iyi iş yapar hem tanky olur hem latede de iş yapar. Late için söylüyorum, karşı takımdaki adamlar iyi pozisyon alıyorsa Lee Sin alan CC'si olan Sejuani kadar iyi iş yapamayabilir.

Xin Zhao, Vi, Pantheon, Nautilus, Jarvan... bir sürü örnek var.
  • Counter Gank atabilecek en ideal hero Gragas ve Sejuani. Rakibin yapmış olduğu ani saldırılara, geç dahi kalsa kitle kontrolleri sayesinde avantajlı taraf siz olabiliyorsunuz.
  • Egwr 2v2 fightlarda gucluyseniz topa ve mide counter gank atabilirsiniz.Ayrica artik supportlar junglelar ile birlikte karsi ormanda gorus sagliyor.Tek gitmesi cok riskli.

• Her şeyden once hepiniz mesajları icin tesekkur ederim. Bu hafta farkli bir kompozisyon deneyecegiz sizin fikirlerinizle, turnuvada yararlı olacagini düşünüyorum, 1. olursak konuyu editlerim

• Ani hasar çıkabilen jungle oynasınlar. Kha'Zix tavsiye etmem. Kendini iyi savunamıyor. Ama. 1v1 de affetmez. Rengar Lee Sin Poppy Udyr jungle öneririm. Jarvan Paşayı unutmayalım.

• quote:

Sizin jungle beyaz jung itemi alıp cj yapsın.eleman ya bufflari kaptiracak yada gank atamiyacak.

O item pek viable değil çünkü resmen ben counter jungle yapacağım diyorsun.Rakip takım visionu alırsa karşı jungle'a girdiğinde kolayca ölebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plaib

quote:

O item pek viable değil çünkü resmen ben counter jungle yapacağım diyorsun.Rakip takım visionu alırsa karşı jungle'a girdiğinde kolayca ölebilir.

Evet amacim cj yapacagimi anlamasi

• Yıllardır Lee Sin bu konuda 1 numara
  • DpBy kullanıcısına yanıt
    Nunu hem tank hem görüş sağlıyor hem taşıyıcısını savunabiliyor hem hasar verebiliyor hem counter jungle atabiliyor hem seri jungle dönebiliyor hem erken seviye de drake alabiliyor vs. vs.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.