Şimdi Ara

Counter Gank Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roam yapabilcek bir sup alin ve gorus ustunlugunuz olsun ve wardlarini kirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma gelebilir ama önde olan bir lanede sanki gank yemeye açık gibi bir izlenim yaratırsanız counter gank atarak her gank attığında kafasına vurabilirsiniz.
  • Diğer lanelre aldıgınız heroaları kaçış mekanigi cok iyi olan herolar alın ganag gelince hemen kacarlar . ve sizin ormancıda eli boş durmasın oda sürekli ganglamaya çalısısn işte
  • mid-jungle gerekirse top ve support iletişim halinde rakip bufflara baskı kurun.hatta ilk levelde gidin rakip jungledan birşeyler koparın, red vs alıp rakip jungleı geriye düşürün.
  • Nunu alması rakibin belini kırmak için yeterli olacaktır .
  • Bizde bugün onu farkettik early'de girdiğimiz bütün oyunlarda üstünlüğü ele geçirdik. Nunu gerçekten çok fena oluyor. ^^
  • hızlı jungle dönen, mobil olan veya cc sahibi her şampiyonla yaparsın. nunu, udry, rek, vi, sejuani bunlarla rahat cg yaparsın.
  • Attığımız team rankedların özetini şöyle geçeyim: ilk başta şu bait konusuna çalıştık, wardlı oynadığımız için jungle'ın yeme gelip gelmediğinin hep farkındaydık. Midde baitlediğimiz zaman heleki Nunu ve Udyr (özellikle bu ikisi oldukça viable geldi) early'de oldukça etkili geldi. Oyunu çok kolay domine ettik. İnşallah 9 Mayıs'ta da böyle olur :p
  • sizin jungle nunu alsın adc hyper carry alsın jungle farkını bir nebze kapatırsınız
  • çözüm nunu ayrıca mobil şampiyonlar
  • İyi bir junglerı düşüremezsiniz. Eğer ward atmanıza rağmen gank yiyorsanız zaten basede bekleyin. All in yapın gitsin. 2v3 oynamayı öğrenin. Muhtemelen bot lanede oynuyosun.
  • 2. olduk arkadaşlar, Agresif oynadılar gene karşılık veremedik. Early'de kazandığımız oyunu hep latelyde taktiksel olarak verdik, çalışıp gelmislerdi, hakettiler sağlık olsun

• Hangi şampiyonlar seçilip, hangileri banlandı?
  • çare ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Hangi şampiyonlar seçilip, hangileri banlandı?

Sejuani, Hecarim, Vladimir ve Urgot iki maçta da banlandı. Diğerleri değişiklik gösterdi. İlk oyun Gragas aldı karşı jungle, bizimki Nunu pickledi. Karşı jungle bana bile 5 kez geldi early'de, hemde solo ile birlikte. Kendi jungle'ıma dedim her seferinde gel ya göz korkut, yada girip karşı midi safe oynatmaya zorla ki farm alayım yoksa gank yiyorum diye. Ama her seferinde dinlemedi ve free kill vermeye devam ettim. Çok agresifti karşı jungle hiç karşılık veremedik. (Aynı zamanda ego felan değil ama açık ara turnuvaya katılan bütün midlerden oldukça iyiydim, yemin edebilirim ki 2 oyun camp yedim buna rağmen wardlı oynayarak tam istediklerini elde edemediler üstümde. Final maçında gene geldi etti midin içine ve gitti, en son 1 3'düm. Ama buna rağmen oyunda en fazla hasarı veren bendim.)

İkinci oyun invade giderek first blood aldık, harika domine etmiştik oyunu ama malesef takımda kaptan olmadığı için (samimi arkadaşlarız üstünlük yoktu yani, öyle olunca daha iyi olduğunu düşünüyorduk) hiçbir taktik konusunda karar veremedik. Shyvana bottan pushlarken biz baronu hediye etmeyelim diye salak salak midde dolaşıyorduk en sonunda bota inmeye karar verdik, bu arada her kafadan farklı ses çıkıyordu. ''yanlış yapıyoruz'', ''adam gibi midden pushlayalım''
    , ''wardlamaya bakın'' vs. vs. Tabii gittiğimiz gibi Shyvana TP ile barona gidince bizde tabii koştura koştura barona gittik. Geldiğimizde çok az canı kalmıştı Smite savaşı başladı. Bizimki atamadı, aldılar ama ona rağmen o fighttan üstün çıktık. En sonunda inhibitör açarken katliam verince oyun gitti. Ben Fizz oynuyordum son skor 16 6'ydı. Bu arada bizim jungle J4, karşı Nunu aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DpBy -- 11 Mayıs 2015; 17:58:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Nunu hem tank hem görüş sağlıyor hem taşıyıcısını savunabiliyor hem hasar verebiliyor hem counter jungle atabiliyor hem seri jungle dönebiliyor hem erken seviye de drake alabiliyor vs. vs.

+1

• Kimse de udyr dememiş. Yazıklar olsun foruma

Kardeşim godyr ı alın. (lee sin veya shacco da olabilir) rakibin başlayacağı yerin tersinden başlayın. (örn rakip jung blue başlıyacak. Sen redden başla)
    Sonra git adamın buff u gösterebilecek bir çalı sına totem at diğer çalıda vs bekle. Sonra adamı uygun zamanda kesin.

Kesin derken sizin support dan yardım isteyebilirsin. 1 dk sürmez zaten. Fb alır bir iki canavar daha kesip base atarsınız.

Supportun sana yardım edecektir bu konuda.

• Yöha nehire gelin öğreteyim

Malatyada DHli varmış xd

• quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Yöha nehire gelin öğreteyim

Malatyada DHli varmış xd

Nehirde takiliyoruz zaten adin ne? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DpBy

quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Yöha nehire gelin öğreteyim

Malatyada DHli varmış xd

Nehirde takiliyoruz zaten adin ne? :D

Srsly ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.