Şimdi Ara

Counter Gank Hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

quote:

Orijinalden alıntı: DpBy

quote:

Yöha nehire gelin öğreteyim

Malatyada DHli varmış xd

Nehirde takiliyoruz zaten adin ne? :D

Srsly ?

La mustafa abi sen misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas5511

quote:

quote:

quote:

Malatyada DHli varmış xd

Srsly ?

Vay vay vay

Mustafa abiye selam :D

Beratı bildin mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Malatyada DHli varmış xd

Srsly ?

Vay vay vay

Beratı bildin mi ?

Bilemedim ama mutlaka görmüşlüğüm vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Malatyada DHli varmış xd

Srsly ?

Vay vay vay

Beratı bildin mi ?

Bilemedim ama mutlaka görmüşlüğüm vardır.

Şişko hep yanağını sıkıyolar

Knight da oynuyor alt kattalar hep bende arada geliyorum aynı okuldayım onla vahap adım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Hangi şampiyonlar seçilip, hangileri banlandı?

Sejuani, Hecarim, Vladimir ve Urgot iki maçta da banlandı. Diğerleri değişiklik gösterdi. İlk oyun Gragas aldı karşı jungle, bizimki Nunu pickledi. Karşı jungle bana bile 5 kez geldi early'de, hemde solo ile birlikte. Kendi jungle'ıma dedim her seferinde gel ya göz korkut, yada girip karşı midi safe oynatmaya zorla ki farm alayım yoksa gank yiyorum diye. Ama her seferinde dinlemedi ve free kill vermeye devam ettim. Çok agresifti karşı jungle hiç karşılık veremedik. (Aynı zamanda ego felan değil ama açık ara turnuvaya katılan bütün midlerden oldukça iyiydim, yemin edebilirim ki 2 oyun camp yedim buna rağmen wardlı oynayarak tam istediklerini elde edemediler üstümde. Final maçında gene geldi etti midin içine ve gitti, en son 1 3'düm. Ama buna rağmen oyunda en fazla hasarı veren bendim.)

İkinci oyun invade giderek first blood aldık, harika domine etmiştik oyunu ama malesef takımda kaptan olmadığı için (samimi arkadaşlarız üstünlük yoktu yani, öyle olunca daha iyi olduğunu düşünüyorduk) hiçbir taktik konusunda karar veremedik. Shyvana bottan pushlarken biz baronu hediye etmeyelim diye salak salak midde dolaşıyorduk en sonunda bota inmeye karar verdik, bu arada her kafadan farklı ses çıkıyordu. ''yanlış yapıyoruz'', ''adam gibi midden pushlayalım''
    , ''wardlamaya bakın'' vs. vs. Tabii gittiğimiz gibi Shyvana TP ile barona gidince bizde tabii koştura koştura barona gittik. Geldiğimizde çok az canı kalmıştı Smite savaşı başladı. Bizimki atamadı, aldılar ama ona rağmen o fighttan üstün çıktık. En sonunda inhibitör açarken katliam verince oyun gitti. Ben Fizz oynuyordum son skor 16 6'ydı. Bu arada bizim jungle J4, karşı Nunu aldı.

Counter jungle tamamen çalışılarak çözülecek birşey değil. Team olarak oynuyorsanız bütün takımın warding bilgisi olması ve jungle oyuncunun tecrübeli olması lazım. Siz vision konusunda yardımcı olursunuz, rakip jungle hareketlerini görüp ona göre rahat call verebilirsiniz. Camp yedim bir bahane değil, lane değişirsin, fazla ward alır midgamede toparlamaya çalışırsın.

Birde call konusunda son sözü söylecek birisi kesinlikle gereklidir. Dünyadaki hiçbir takımda kimse tek başına bütün calları vermez, hareketi kim yapacaksa o konuşur. Bu kimi zaman toplane oyuncusu, kimi zaman jungle veya supporttur maçına göre değişir. Ama öyle anlar vardırki yapıp yapmamayı tartışamazsın o an yapman gerekir, birinizin sözünün geçmesi lazım yani. Ben bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum, oynadığım takımlarda son kararı ben verirdim takım sorgulamadan yapardı bu inanılmaz şekilde takımı rahatlatan birşeydir. Tabi call verenin işi biliyor olması lazım, 2 kere yanlış call verirsen birdaha lafını dinletemezsin.Warding konusundada mid-late gamede supportun istediği şekilde vision sağlama ve temizleme olayını halletmeniz güzel olur.Time olarak supportlar daha bilgili olduğu için vision işini onun isteği doğrultusunda hallederseniz bir süre sonra herşeyi konuşmadan yapmaya başlarsınız

• Gank yollarina totem atin eger sadece gang yemek istemiyosaniz jungleriniz ct jung yapsin ve kesif tasi alip rakib ormana gorus saglasin bu durumda sizin junglenizde gang atmaya zaman bulamayacaktir ct gang ise yine totem gorusunden geciyor eger 15-20sn evelden gang geldigini gorurseniz ct jung atabilirsiniz bunun icin rakip ormancinin nerde oldugunu bilmek cok onemli

• Malatya Ankara ya mı bağlıydı XD

• Sizde baskın almadan oynayabilecekseniz supportunuzla birlikte karşı orman görüşü sağlayın ve baştan sona o nereye giderse sizin jungle oraya lanelerde sürekli takip yani bir nevi sıkı markaj ya da bir lane üzerine çalışın sürekli oraya gitsin ister istemez rakip o koridora gelecek gelişi gözlenip tuzak kurulsbilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

Malatya Ankara ya mı bağlıydı XD

Gel vese nub ankara malatya'nın ilçesiymiş eskiden

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

sizin jungle nunu alsın adc hyper carry alsın jungle farkını bir nebze kapatırsınız

+1 nunu karşı ormanda görüş için birebir
    W ADC at keyfine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquaductus cerebrii -- 13 Mayıs 2015; 0:21:33 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.