Şimdi Ara

counter da oyunda konusma mikrofonla??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
60.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sslm arkadaslar arakasla ag da oynuyoruz ama kulalıkla konusamıyorz nasıl ayarları yapılııyor????

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Mikrofonla Konuşma

Counter-Strike: Global Offensive'de (CS:GO), takım arkadaşlarınla sesli iletişim kurmak için bir mikrofon kullanabilirsin. Bu özellik, oyun içi stratejileri koordine etmek ve düşman konumları hakkında bilgi paylaşmak için hayati önem taşır.

Mikrofon Tuşunu Atama

CS:GO'da konuşma tuşu varsayılan olarak "K" olarak ayarlanmıştır. Bu tuşu değiştirmek için şu adımları takip et:

1. Oyun ayarlarını aç.
    2. "Kontroller" sekmesine git.
    3. "Ses" bölümünde "Konuşma Tuşu"nun yanındaki tuşu değiştir.

Mikrofonu Açma

Mikrofonunu açmak için konuşma tuşuna bas ve basılı tut. Takım arkadaşların seni duyabilir, sen de onları duyabilirsin.

Mikrofonu Açma Kodu

bindtoggle k komutunu konsola yazarak konuşma tuşunu toggle (anahtarlama) tuşuna ayarlayabilirsin. Bu, konuşmak için tuşa sürekli basmak zorunda kalmamanı sağlar.

CS 1.6'da Konuşma

CS 1.6'da konuşma tuşu varsayılan olarak "Y" olarak ayarlanmıştır. Yukarıda belirtilen adımları izleyerek de değiştirebilirsin.

Konuşma tuşunu kullanmak, takım arkadaşlarınla etkili bir şekilde iletişim kurmak ve CS:GO oyununda başarılı olmak için gereklidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bildigime göre k basili tutunca konusuluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanimavrupa

Bildigime göre k basili tutunca konusuluyordu
    onun iiçin bi ayarlama yapmnak gereklimi bastım ama olmadı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibrit

onun iiçin bi ayarlama yapmnak gereklimi bastım ama olmadı ya

Alıntıları Göster
    2 kişide açık olsun öle dene kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kad_kad

2 kişide açık olsun öle dene kardeşim

Alıntıları Göster
    olmuyor yak harfi iki kişi acık zaten tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engnclskan

olmuyor yak harfi iki kişi acık zaten tek

Alıntıları Göster
    ewt bende 2 kişi denedim olmuyooo ama
  • quote:

ewt bende 2 kişi denedim olmuyooo ama

Alıntıları Göster
    dene dostum eger K ye bastıgında Kosede Bı mıc Sımgesı Cıkıyo Eger Gene Olmassa Optinos Keybord Orda Key ayarlarını Sıfırla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRaTT_44

dene dostum eger K ye bastıgında Kosede Bı mıc Sımgesı Cıkıyo Eger Gene Olmassa Optinos Keybord Orda Key ayarlarını Sıfırla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTT_44

BENDE YAPDIM OLMADI K LEY İLGİLİ HİÇ BİŞEY YOK SITANDARTA DÖ DEDİM GİNE BİŞEY GELMEDİ.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTT_44

BENDE YAPDIM OLMADI K LEY İLGİLİ HİÇ BİŞEY YOK SITANDARTA DÖ DEDİM GİNE BİŞEY GELMEDİ.

Alıntıları Göster
    Valla bende k diye biliorum bide optionsda ayarlardan bak micle konustugunda ordaki grafik büyüyorsa calısıyodur

• arkadaşlar bende sizin gibi sorun yaşamıştım ses ayarlarından mikrifon açık olup countere girip konsola +voicerecord diye yazıp sonra k ye basım konuşabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahit47

arkadaşlar bende sizin gibi sorun yaşamıştım ses ayarlarından mikrifon açık olup countere girip konsola +voicerecord diye yazıp sonra k ye basım konuşabilirsiniz..
    buu deneyecem bıde beyler harıta ndırdım netten ama orada bot kullanmıyorum nıee acabaa
  • quote:

buu deneyecem bıde beyler harıta ndırdım netten ama orada bot kullanmıyorum nıee acabaa

Alıntıları Göster
    Menuden ayarlar(options) bolumune gir. Oradan Klavye bolumunu sec. Buradan `Use voice Communicite` kisminin uzerinde `enter` tusuna bas. Sonrada atamak istedigin tusa bas. Bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MâxeLL

Menuden ayarlar(options) bolumune gir. Oradan Klavye bolumunu sec. Buradan `Use voice Communicite` kisminin uzerinde `enter` tusuna bas. Sonrada atamak istedigin tusa bas. Bu kadar...

Alıntıları Göster
    önce sag alttan mikrofon ayarlarını yap sonra cs 1.6 ise voice ayarlarına gir ordan ayarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

önce sag alttan mikrofon ayarlarını yap sonra cs 1.6 ise voice ayarlarına gir ordan ayarla

Alıntıları Göster
    Çok kolay sana hemen sölüm. Consolu açıyorsun ve şunları yazıp entere basıyorsun;

/bind k +voicerecord

bu kadar. Artık oyunda iken k tuşuna bastığın sürece mic' den konuşabilirsin.

Kolay Gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko1903

Çok kolay sana hemen sölüm. Consolu açıyorsun ve şunları yazıp entere basıyorsun;

/bind k +voicerecord

bu kadar. Artık oyunda iken k tuşuna bastığın sürece mic' den konuşabilirsin.

Kolay Gelsin.

Alıntıları Göster
    bende oyle bırsey olmadı ıkı kısıde acık oldugunda calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

Yukarıda bashettiğim ayarlar CS 1.5 için geçerli, eğer 1.6 veya Source dan bahsediyorsan onlardan hiç anlamam.
  • quote:

quote:

Yukarıda bashettiğim ayarlar CS 1.5 için geçerli, eğer 1.6 veya Source dan bahsediyorsan onlardan hiç anlamam.

Alıntıları Göster
    BEN BULDUM EN KOLAY YOLU SU MSN Yİ AÇ MİKRAFONUDA AÇ SONRA OYUNU AÇ VE SINIRSIZ KESINTISIZ OYNA KONUŞ
    DENEDİM BÖLE OLDU

• quote:

BEN BULDUM EN KOLAY YOLU SU MSN Yİ AÇ MİKRAFONUDA AÇ SONRA OYUNU AÇ VE SINIRSIZ KESINTISIZ OYNA KONUŞ
    DENEDİM BÖLE OLDU

Alıntıları Göster
    K Tuşu...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jacko1903

quote:

1.5 te oylemi cok sacmaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Orjinalden alıntı: jacko1903

quote:

1.5 te oylemi cok sacmaymış

Alıntıları Göster
    Neresi saçma dostum,

Mic kullanmak için gerekli komut

+voicerecord

bunu yazdığın zaman mikrofon sürekli açık kalır ve her konuştuğun hatta nefes alma vermelerin dahi oyuna yansır.

K tuşuna basıp konuşmak istersen,

/bind k +voicerecord

yazarsın k tuşuna bastığın anda mikrofon devreye girer.

Bu kadar basit, bunun neresi saçma ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.