elimde 3 adet bıcak ve 1 adet eldiven var. türkiyede bynogame kesintisinin fazla olması ve yurt dışı satış sitelerin daha az komisyon alması sebebiyle orada daha hızlı gidiyor. Bu konuda biraz acemiyim envanterimin toplamı 5 bin dolar üzeri csfloat çok fazla tavsiye edilince oraya koymak istedim ama 2 bin doları geçtigi için oda ayrı bi yazı cıkıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz hangi siteden satmalıyım hangisi güvenilir ve hangisinden rahat parayı çekebilirim |
cs2 skin satma (yardım)

-
-
Csfloat parayı stripe ile atıyor yani banka hesabınıza, bayağı kesinti yapıyor ödeme ekranında + yurtdışından hesabıma ödeme almak istemedim. Ben oynamalık alıp 1-2 ay içinde fiyat artarsa lis skins e satıp ödemeyi kripto olarak alıyorum. Ortalama 2-2.5 milyon TL lik satışım var lis skins üzerinden. Direkt site satın alıyor bir bakın tatmin ederse.
-
Teşekkür ederim 🙏 ama biraz geç oldu hepsi satıldı 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Ben nasıl bulduysam konuyu illaki bir gören olur işine yarar.
Skin place isimli sitede güzel ödeme yapıyor buff fiyatının %5-10 altına satın alıyor. Eskiden buff fiyatından bu kadar indirim yapar satardık şimdi bazı arkadaşlar buff fiyatının üstüne koyup satmaya çalışıyor :D (google da reklam veren dolandırıcı linke dikkat), yayıncı olofmeisterin yayınında gördüm onun kodu ile girince %2.5 fazladan ödeme geldi haliyle lis skins üstünde bir fiyat çıkardı.
-
Teşekkür ederim buna bı bakacağım sonradan yapabileceğim satışlar için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X