Şimdi Ara

corsair xms2 2*1 667 arkadaşlar bu rami alsam oc sorunu yaşarmıyım.. yoksa 800mhz mi almam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    800mhz olanlar biraz daha pahalı o yuzden bunu alsam performans farkı olurmu

e6600 ve asus dh dekuxe var bende... tek istediim yuksek mhz ramden ziyade , işlemciyi oc yaparken bana engel çıkarmayan ram istiyorum

saygılar

• 2x1 Corsair XMS2 DDR2 675 MHz (4-4-4-12) belleklerden almanı şiddetle öneririm dostum

Overclock için çok iyi az bir voltaj ile 1000 MHz görüyorlarmış bu bellekler

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2110
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

2x1 Corsair XMS2 DDR2 675 MHz (4-4-4-12) belleklerden almanı şiddetle öneririm dostum

ooo fatih kardeşim
    sen de olmasan şu forumda yuzumuze bakan yok yaw

007 kankalığı bizimkisi :):):)

kardeş benim işlemciyi 3.0 yapmama engel olmasın yeter die düşünüyorum
    ya değilse 1200 mhz ram hızı falan gerekmez bana
    zaten ramlerin MHZ değerleride pek bi işe yaramıyor bildiğim kadarıyla

umarım yanılmıyorumdur

• quote:

Orjinalden alıntı: said007

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

2x1 Corsair XMS2 DDR2 675 MHz (4-4-4-12) belleklerden almanı şiddetle öneririm dostum

ooo fatih kardeşim
    sen de olmasan şu forumda yuzumuze bakan yok yaw

007 kankalığı bizimkisi :):):)

kardeş benim işlemciyi 3.0 yapmama engel olmasın yeter die düşünüyorum
    ya değilse 1200 mhz ram hızı falan gerekmez bana
    zaten ramlerin MHZ değerleride pek bi işe yaramıyor bildiğim kadarıyla

umarım yanılmıyorumdur

007 kankalığı bunu sevdim

Bu ramler ile işlemciyi çok rahat 3.0 GHz yaparsın hatta daha fazla yaparsın

Zaten bellekler 1000 MHz hıza çıkıyorlar Fiyatlarıda 49$x2 = 98$+kdv toplam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 11 Eylül 2007; 23:58:50 >

• ama tek satılan ramler dual olarak çalışırmıı???
  • quote:

ama tek satılan ramler dual olarak çalışırmıı???

2 tane alırsan çalışır
  • hımm neyse artıkın bi arkadaşımlan sozleşmemiz vardı o olmassa gidip o ramlarden alırım
    sağol fatih
    007 nin GÜCÜ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hımm neyse artıkın bi arkadaşımlan sozleşmemiz vardı o olmassa gidip o ramlarden alırım
    sağol fatih
    007 nin GÜCÜ

Eyvallah dostum hayırlı olsun ramlerin

• ama senin verdiğin link de OC ile 800 oluy die yazmış yinede 1000 e çıkabilirmi ki??
  • quote:

ama senin verdiğin link de OC ile 800 oluy die yazmış yinede 1000 e çıkabilirmi ki??

Dostum forumda bu bellekleri kullanan arkadaşlar var. 1000 MHz yapıyorlar. Overclock içinde son derece kaliteli bir ram.

DigitalWorld hocam bu rami kullanıyor ona bir pm ile danışmanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 12 Eylül 2007; 0:12:51 >
  • 007fatih
    Hocam peki bu rmlarden tek tek 4 tane alıp çalıştırsak uyum sorunu yaşarmıyızki
  • Gigatek e toplattığım bilgisayar şimdi geldi..2 adet corsair DDR2 675 ram takılı ama bir tanesi yeşil yuvaya bir tanesi pembe ye takılı doğrumudur.Biryerde okumuştum aynı renklere takılı olmalı diye...değiştireyim mi kalsın mı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeriko-1

Gigatek e toplattığım bilgisayar şimdi geldi..2 adet corsair DDR2 675 ram takılı ama bir tanesi yeşil yuvaya bir tanesi pembe ye takılı doğrumudur.Biryerde okumuştum aynı renklere takılı olmalı diye...değiştireyim mi kalsın mı...

o durum anakarttan anakarta değişebiliyo, bazılarında aynı renge bazılarında ayrı renge takılınca dual oluyo.
    emin olmak için en iyi yol anakartın kitapçığınına bakmak..
  • zaten toplayan arkadaşlar takmış.Herhalde yanlış takmamışlardır.Yanyana ve bir yeşil bir pembe olarak takılı...teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.