Şimdi Ara

Corsair vs Kingston Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8 gb drr4 2400 mhz ram alıcam
    -Corsair Vengeance
    -Kingston Hyperx fury( 18 TL daha pahalı )

Tavsiyelerinizi bekliyorum 18 tl değer mi ?

• İkisi arasında kalıp Corsair olanı seçtim, kargoda şuan yarın gelir büyük ihtimalle.

Corsair seçme sebeplerim;
    -Samsung marka çip kullanması, Kingston ismini bilmediğim başka bir marka kullanıyordu.
    -20 TL daha ucuzdu. Az bir para gibi ama 100 TL bandı bir ürün için 20 TL ucuzluk önemli bir olay.
    -Kırmızı rengi hoşuma gitti. Kasam pencereli olduğu için siyahtansa kırmızı renk olması gözüme daha hoş gözükecek.
    -Performans manasında ram'lerin pek farkı yok.

Neden Kingston'la arasında kaldım;
    -Biraz daha düşük CL değeri vardı Kingston'un. Corsair CL16, Kingston CL15.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 20 Temmuz 2016; 18:42:29 >
  • Hocam baya iyi yazmışsın böyle sebep li felan kasam penceresizde olsa corsair mantıklı gözüküyor ''Samsung marka memory kullanması, Kingston ismini bilmediğim başka bir marka kullanıyordu. '' maddesinden dolayı. Daha bilgili arkadaşlar varsa tavsiyeleri bekliyorum yarın sipariş vericem.
    Kefelon hocam tavsiyen için teşekkür ederim.
  • Ucuzu.
  • BannerBearer B kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam. Ram konusunda pek performans farkı olayı olmadığı için arkadaşlar yorum yazmıyordur. ydagli42 hocamında dediği gibi ana madde ucuzuna gitmek olacaktır ram de her zaman. (kaliteli markalardan şaşmayın yinede)
  • Corsair ramlerde ömür boyu garanti var ups ile yurtdışındaki merkezlerine karşı ödemeli kargoladığınızda yenisini yolluyorlar
  • Ben olsam kingstonu alirdim cunku bir cok oyuncuya sponsor bir firma ve kullanicilar memnun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kingston alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

İkisi arasında kalıp Corsair olanı seçtim, kargoda şuan yarın gelir büyük ihtimalle.

-Samsung marka çip kullanması, Kingston ismini bilmediğim başka bir marka kullanıyordu.
    -20 TL daha ucuzdu. Az bir para gibi ama 100 TL bandı bir ürün için 20 TL ucuzluk önemli bir olay.
    -Kırmızı rengi hoşuma gitti. Kasam pencereli olduğu için siyahtansa kırmızı renk olması gözüme daha hoş gözükecek.

Hocam zaten CL'si düşük olan RAM'ler daha iyi oluyor. Nettiniz siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RisingSun123

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

İkisi arasında kalıp Corsair olanı seçtim, kargoda şuan yarın gelir büyük ihtimalle.

Hocam zaten CL'si düşük olan RAM'ler daha iyi oluyor. Nettiniz siz

O kadar küçük bir etkisi var ki yani benchmark testlerinde bile anlaşılmıyor.

İngilizceniz varsa şu video baya açıklayıcı;

• Herkese teşekkürler arkadaşlar doların da uçması dolayısıyla corsair sipariş ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.