Şimdi Ara

Corsair Obsidian 750D İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt kısımda filtre olmaması ve PSU titreşim engelleyici olmaması çok bozdu beni, napıyoruz şimdi alıyor muyuz

Seni en kısa zamanda bir işe sokmak lazım yoksa bu incelemelerin önünü alamayacağız

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    sağlam bir inceleme olmuş akşam çayımı alıp okuyum eline sağlık hocam

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• Süper inceleme kasa yanımda duruyor kurulum yaparken bu kadar detay bilgiye sahip olmamıştım

Filtre sorunsa bir kadın çorabı alıp yollayayım. Gerersin alta mis gibi

@Poyri

Aşamalarını ve final halini bekliyoruz
  • @OneTreeHill Yine her zaman ki gibi mükemmel bir inceleme dostum Donanım editörü olarak geçinen birçok kişiden daha kaliteli incelemeler yapıyorsun ayrıca o lightboxun ebatı nedir ki içine 750D sokabildin

@cianni Benden habersiz kasa mı alınırmış bro yapma böyle şakalar birlikte 450D alıcaz büyükler bizden geçti artık

Orijinalden alıntı: zhee

@OneTreeHill Yine her zaman ki gibi mükemmel bir inceleme dostum Donanım editörü olarak geçinen birçok kişiden daha kaliteli incelemeler yapıyorsun ayrıca o lightboxun ebatı nedir ki içine 750D sokabildin

@cianni Benden habersiz kasa mı alınırmış bro yapma böyle şakalar birlikte 450D alıcaz büyükler bizden geçti artık

Lİghtbox u terk edeli çok oldu Sinan. Gecen matbacidan büyük kagitlar aldim iste onla idare ediyorum. Zaten bu resimlerin hepsini PS de te tek temizledim ben . Hatta gecen beyaz nesneleri çekmek için siyah bir backdrop ayarladim PVC dek filan stand yaptim
    http://i.hizliresim.com/wj9Ygj.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

760t ye hazirlik yapiyorsunda incelemeyi ne zaman gorecegiz

Özellikle boyutu çok iyi.c70 delikli ve dar pencere bozuyor işi.

Birde kasa ile gelen fanlar çok önemliymiş onu anladım.Diyat farkı bir şekilde çıkıyor.c70 100tl dha ucuz ama yanınd gelen fanlar uğuldayıp duruyor.

Sadece fan fiyat farkı bile bu kasa için değer bence.
  • Hocam bu alt kısıma takılan fanlar içeri hava üflediği zaman kasa içi tozlanmaz mı?
    Yada egzoz fan içeriğe üflerse?

Bunu arkadaştan denk getirip inceledim onu da bakalım bu fiyat seviyesinde gelirse kendim alıp incelerim

@nfsworld

İhtiyaç meselesi full tower fakat ,c70 de iç hacim bakımından epey elverişli ve geniş bir kasa. İçindeki bileşenler değişmeden kasa değiştirmek biraz lüks kaçıyor.

@trktlh

Filtre olmazsa tozlanır.Alt tarafa fan önermemin nedeni , önde ki fanlar 5.25 sürücülerine çarptığı zaman hava yavaşlıyor ve alttaki fanların önünde engel olmadığından daha efektif oluyor.Arka kısımdaki fanın içeri üflemesiniyse eğer su soğutma varsa tavsiye ediyorum.Malum kullanıcılar daha fazla verim alabilmek için radyatöre konumlandırılan fan konumu taze havayı dışarıdan alarak radyatöre üfleyecek şekilde konumlandırıldığında kasa içi sıcaklığı yükseliyor ama benim bahsettiğim durumda bu olay ortadan kalkıyor.

• Kişisel kanaatim high tower kasalar içinde en iyisi.
    CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K''
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Kişisel kanaatim high tower kasalar içinde en iyisi.

Kafa dolu herhalde hocam high tower full tower la high power in harmanlanması gibi olmuş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Sınıfının en iyi kasası full tower olarak bunla cosmos se var.Bu cosmosdan daha iyi.

Bi üstünde de abisi 900d ultra towerda numero one
    CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K''
    Hocam kasanın hiç bir şekilde toz almasını istemiyorum.Lakin bu derdi çektim.Titizim biraz.Her gün toz filtresini temizleyecek kadar.
    Sıvı soğutmamı(h80İ) garantiye verdim.Büyük ihtimalle kupon veya ürünün sıfırını verecekler bende satarak H110 almayı planlıyorum.Radyatörü göründüğü gibi üst kısma monte edeceğim.Bu doğrultuda hava sirkülasyonum en iyi nasıl olabilir?
    Aklımda bulunan hava sirkülasyonunu kaba taslak çizdim.Yuvarlak içine aldığım kısımdaki fanlar dışarıya mı üflemeli?Lakin içeriye üflerse tozlanacak..

Radyatörün yeri değişebilir..
    Corsair Obsidian 750D İncelemesi

• Radyatörün yeri doğru yukardan dışarıya doğru üfleme yapıcak.4 fanlı kullanmanı öneririm.Altta ki çizdiklerin ise içeri üfleyecek yoksa dışarı üfletirsen önden giren soğuk havanın bi kısmını alttan dışarı geri atarsın.
  • Pek Begenmedim Sade Bi goruntusu Var
    Küfre sapanlar, seni tutup bağlamaları yahut öldürmeleri ya da yurdundan çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.)
  • Hocam radyatörde 4 fan var.Bu fanlar içeriye soğuk hava üflese diğer tüm fanlar dışarı üflese nasıl olur?
    Birde kasanın üst kısmındaki toz filtresinin delikleri büyük.Toz rahat girer sanırım.

• @tktlh

Alt kısımda iki slota da fan takmaya gerek yok .Zaten taksanda öndeki fanlarla çakışacağından mantığı yok. Güç kaynağına takın yere takan yeter kasanın içine üfleyecek şekilde.H110 için push pull yapmaya gerek yok boşa masraf olur .Hava girişlerinin olduğu yere şu mıknatıslı filtrelerden alırsın. Corsair de kurulum kitapçıgına bakarsan fanların üstte havayı dışarıdan alcak şekilde i montajlandığını görürsün.Bunu ilk nedeni diğer türlü montaj yaptığında ekstradan dört tane daha fan istemesi ve bu şekilde direkt olarak kasada k ısınmış hava yerine dışarıdan taze daha serin havayı alınca daha başarılı şekilde ısı uzaklaştırılır.Bu durumun olumsuz etkisi radyatördeki sıcak hava kasanın içine doluyor. Benim dediğim şekilde egzoz fan kasa içine bakacak şekilde üflediğinde radyatörde ki fan konumları da senin verdiğin resimdeki gibi olursa radyatöre giden hava dışarıdaki hava olacak.

• Üstad öyle bir inceleme hazırlıyorsun ki ; Stüdyolardaki profesyonel çekimleri aratmıyor :) Hem işçilik hem detay hârika. Elinize sağlık.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.