Şimdi Ara

Topladığım sistem için kasa ve sıvı soğutma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler diliyorum. Amd Ryzen 7 7800x3d, msı x670e tomahawk anakart ve 5070 ti ekran kartlı bir sistem toplamaya çalışıyorum. Bu sistem için şu iki kasadan birisini almayı planlıyorum;

Öncelikle bu kasalardan hangisini önerirsiniz? Sonrasında ise sanırım lian li de dahili fan yok bu kasayı alacak olursam kaç adet fan almam lazım ve önerileriniz neler olur? Yine kullanacağım işlemciyi göz önüne alırsak 360m sıvı soğutma önerisinde bulunabilir misiniz? Parça başına 6-7 k ya kadar bütçe oluşturabilirim.

• Msi olani alsan uste 360 lik sivi sogutma altada 3 lu fan alirsin istege bagli bitti.
    Lian li icin uste sivi sogutma olsa , on ve arka toplam 5 alta 3 fan toplamda 8 fan.

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-ii-360-a-rgb-sivi-sogutma-fiyati,1367214260.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 3 Temmuz 2025; 14:54:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NZXT H6 Flow bakabilirsiniz, dahili 3 fanla geliyor yeterli olacaktır görüntü ve performansı da hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneri için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesaakby -- 3 Temmuz 2025; 17:26:17 >
  • öneri için teşekkür ederim sanırım böyle yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.