Bildirim
Corsair'dan Vengeange serisi düşük profilli 8 GB DDR3-1600 MHz bellek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
LP 2x4 1.35v olanını kullanıyorum gayet memnunum _____________________________ Dark Orion kasa Kullanıcı incelemesi -
CL 10 mu?
_____________________________ -
Yahu madem bu ramleri düşük profil yapabiliyordunuz ne diye uğraştırdınız bizi koca koca ramlerle.
-
10-10-10-27 nasıl oluyo bilen biri açıklıya bilirmi :)
-
1600mhzde cl 10 çok yüksek
-
Bu yeni mi cikmiski. Ben 2 ay once 2x4 1866mhz low profile almistim
-
Aylardır bunun 2 x 4Gb DDR3 1600 CL9 olan Kitini kullanıyorum.
Hatta şu an kutusu elimde ve kodu da: CML8GX3M2A1600C9
Bendeki bundan önceki normal Vengeance olanları benim Thermalright Ultra120Extreme RevC. ye değiyor, çok zor takılıyor diye arkadaşıma satıp onun yerine bunu almıştım.
CAS 9 yani 10 falan değil. Fiyatı da 129 liraydı. Ama bu 1A yani tek 8Gb.
CL9 u çıksın, fiyat da düşerse geçerim 2 x 8Gb olana...
-
Doğru fırsatı yakaladığın zaman uygun fiyat ile 2 adet alıp sistemine dahil edilebilir ve iyi performans ve verimlilik verebilir.. Ömür boyu garanti ise etkileyici :)
-
Sonunda 32 gb ram e ulaşabileceğiniz çok şükür
-
noctua'yla öyle aman aman çakışmıyor normal hali, zaruri ihtiyaçtan yüksek profilli olan versiyonunu almak durumunda kalmıştım, hala da onu kullanıyorum, fanın yüzde 10 luk kısmı dışarıda kalıyor, ancak fanın önünde 2 fanlık ayrı bir set var oradan kurtarıyoruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler