Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.238
Cevap
33
Favori
236.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gr4phics

teşekkür ederim verdiğin bilgi için sanırım 13.000 TL temiz corsa bulmak zor gibi.

inşallah bulursun. benim aracıma 15 bın veren cok oldu ama ben kıyamadım veremedım vereceksem de ıstedıgım fıyata vereyım dıye dusundum. satarsam satmamdakı tek sebebim de model yükseltmek olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2906

kardeş benım aracımdada sarsıntı vardı gaz enjektörlerındenmiş sen bilirsin ama baktırmakta fayda var diye düşünüyorum

Kardes benim arac benzinli tuplu degil onu anlamadım cumaya kadarda sanayiye gidemiyorum malum iş güç o sebepten sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah hocam bi deniycem tabiki baktırcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaSerkan06

Şehir içi 30Kr/Km ( Normal Kullanım )
    Şehir içi 40Kr/km ( Dip Gaz )
    Uzun Yolda 23Kr/Km ( Normal Kullanım )

1.6 16valf 105 Fabrikasyon ( Zof 96 130Hp )
    96 model
    Gayet Başarılı Bir araç Biraz Gençlere Yönelik , Hızlı ve performanslı oluşu ilgi uyandırıyor, Birazda Yağ yakması var ama olsun Şöförlük arabayı kontrol etmekle başlar Yağına suyuna ,
    Fazla masraf çıkartmayan bir araçtır Eğer ki Basık bir araç kullanıyor benım gibi 6CM o zaman masrafdan kurutulamazzzsın her 2 ayda bir amortisör helezon takımı alırsın :)))
    Sonra onuda anlarsın sorun gene kalmaz..

ZOF 96
     Corsa B Kulübü  Corsa B Kulübü
     Corsa B Kulübü  Corsa B Kulübü

Serkan kardes dün akşam haliç köprüsünde karşılaştığım corsa senmiydin acaba :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: murattyyy

quote:

kardeş benım aracımdada sarsıntı vardı gaz enjektörlerındenmiş sen bilirsin ama baktırmakta fayda var diye düşünüyorum

Kardes benim arac benzinli tuplu degil onu anlamadım cumaya kadarda sanayiye gidemiyorum malum iş güç o sebepten sordum

ben sana yazmamıştım ki kardeş murattyy e yazmıştım. senın aracındakı sorunla ılgılı hıcbır fıkrım yok. ha dıceksınız kı ne kadar cok yorum yapıorsun. onun sebebı de sanayıde buyumus olmamdan az bucuk arabaları tanıyor olmamdan kaynaklı.
  • merhaba arkdaşlar geçen yazdığım sarsıtnı sorununa hala çözüm bulamadım gaz filtirelerini falan temizlettim gaz bakımı yaptırdım egr valfinin soketini çekmiştim taktım yniden denedim sorun çok hissedileri dercede çıkıyo soketi çekince sorun yine devam ediyor ancak okadar can sıkcıı olmuyor bütün fotumlarda bakıyorum herkesde bu sorun ancak kimse çözüm yazmamış acaba bu çözümsüz bir sorunmu ::) bunla yaşamayımı öğrenmeliyiz ayırca bu hafta sonu hararet problemi çıktı fan 95 dercede açıyor ancak soğutma yetmiyor heralde 100 kadar geliyor tekrar 100 dercede fan açıyor ama 95 derceye kadar düşmüyor hiç başınıza böyle bir durum geldimi sorun termostatamıdır yoksa motorda çok hafif bir inleme sesi geliyor dervir daimde olabilirmi ? başınıza böyle birşey gediyse sonuç yazarsanız sevinirim hata sonuda sanayiyede gidicem baktırcam
  • ben de aranıza katıldım beni de ekleyin 1.2 swing 99 model (emirhan)
  • Beyler 2001 1.4 gls corsa sahibi oldum iki üç gün oldu daha alalı daha önce leonum vardı şimdilik çokkkkk memnunum saolsun kendisi :))) frenleri leon kadar iyi olmasada iyi anlaşıyoruz bir çok konuda ! yakıtını ölçemedim ama ! ne kadar yakar lpg'de bu araç ? Ecotech 90 beygirlik motor versiyonlusu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Beyler 2001 1.4 gls corsa sahibi oldum iki üç gün oldu daha alalı daha önce leonum vardı şimdilik çokkkkk memnunum saolsun kendisi :))) frenleri leon kadar iyi olmasada iyi anlaşıyoruz bir çok konuda ! yakıtını ölçemedim ama ! ne kadar yakar lpg'de bu araç ? Ecotech 90 beygirlik motor versiyonlusu ?

Hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Aracı kullanmana ve aldığın gazın fiyatına göre 15 ile 25 kuruş arası yakar. Bu arada senin aracın Corsa C değil mi? Şimdiye kadar 2001 corsa B bir kere gördüm. O da izmir deydi ve mavi renkteydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallman

quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Beyler 2001 1.4 gls corsa sahibi oldum iki üç gün oldu daha alalı daha önce leonum vardı şimdilik çokkkkk memnunum saolsun kendisi :))) frenleri leon kadar iyi olmasada iyi anlaşıyoruz bir çok konuda ! yakıtını ölçemedim ama ! ne kadar yakar lpg'de bu araç ? Ecotech 90 beygirlik motor versiyonlusu ?

Hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Aracı kullanmana ve aldığın gazın fiyatına göre 15 ile 25 kuruş arası yakar. Bu arada senin aracın Corsa C değil mi? Şimdiye kadar 2001 corsa B bir kere gördüm. O da izmir deydi ve mavi renkteydi

Corsa b benim araç cidden kimsede yok 2001 gls corsa b :)) bendeki kırmızısı..
    Araçtan memnunum şükür aracı sıkıştırmama ve agrasif kullanmama ragmen 55 liralık gazla bu gün yeni kırmızı ışıgı gördüm simit depo 280 km'deyim ne kadar daha gider bilmiyorum....
    Bu arada Allah kimseye kaza bela vermesin ben aldıgım ilk gün büyük kaza yaptım ama Allahtan bende bir şey yok araçtada....

• Merhaba arkadaşlar 98 model corsa b 1.6 gsi hakkında fikrinizi alabilirmiyim...

Yakıt tüketimi
    Yedek parça ve bakım masrafları
    2.el piyasası

• quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Merhaba arkadaşlar 98 model corsa b 1.6 gsi hakkında fikrinizi alabilirmiyim...

Yakıt tüketimi
    Yedek parça ve bakım masrafları
    2.el piyasası

Kontrol ettir temiz bakımlı kazasız oynanmamış hor kullanılmamış ise o araç seni her açıdan tatmin eder..
    İkinci elide bakımlı ve orjinal ise aracın bir günde bile elinden çıkar.
  • Kayseri Avanos vs vs vs git gel gez dolaş toplam 180 km'de depo tam dolu iken çıktıgım yolda dönüşte 26 liralık gaz alabilidim,yanlış hesap etmiyorsam kmde 145 kuruş yaktım arabada 3 yetişkin klima kapalı iken...
    Birde Göremeden çıkışta soldaki vadiyi izlemek için araçla geri geri 60-70 metre tam gaz geri viteste gelince şanzımanı karıştırdım 1 ve 2nci vitesleri kaybettik

• arkadaşlar bu araba nasıl? alışmak maksatlı maks 1 sene için ve kısıtlı kullanım için düşünüyorum. yokuşlarda falan sıkıntı çıkarır mı bu modeller? ve şanzuman vs masraf yapsa kaça patlar bana?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarkan4407

quote:

forumdaki arkadaşlar corsa ile şehir içi 240 bin yaktığını falan söylemişler. bu rakam bana imkansız geliyor. benim aracım şehir içi 350 bin yakıyor nerdeyse lpg de. bana cvp verebilirmi biri? aracım 1.4 ecotec 90bg

lpg ile 35 kuruş çok degil mi? Ben benzinle o kadar yakıyorum.

üstad kafayı yicem normal kullanımda ara ara 400 bını aşıyor. 66 67 lıraya fulledıgım kucuk tup tankı ile 157 km yol yaptım. şehirler arası yakıt ıyı 23 kuruş ama gel gör ki şehirler arası canımı yakıyor. aracım 1.4 16v 90 bg ecotek otomatik corsa b. ufacık araba o kadar güçlü motor ile nasıl bu kadar fazla yakar anlamıyorum. bu yüzden aracımdan soğudum ya. açıkcası satıp otomatik jazz almayı bile düşünüyorum ciddi ciddi.

Oksijen sensörüne baktır bence ,yenisini al yada eskisini temizlet.

SONUNDA ARKADAŞLAR SONUNDAAAAA !!!! ARACIM ŞEHİR İÇİ 25-27 KURUŞ ŞEHİRLER ARASI 18-20 KURUŞ YAKIYOR. ARACIMIN GAZ ENJEKTÖRÜ BOZULMUŞTU GÖTÜRDÜM GARANTİLİYDİ YENİSİ İLE DEĞİŞTİRDİM (BU ARADA EDİRNEDE YAŞADIĞIM İÇİN SANAYİ KONUSUNDA BİRAZ ŞANSSIZIM AMA ANKARALI OLDUĞUM İÇİN MEMLEKETİME GİDİNCE ARACIMI YAPTIRDIM) BİR DE PROGRAM ATTIRDIM ARACIM CANAVAR GİBİ OLDU HATTA SATMA TARAFTARIYDIM SATMAKDAN BİLE VAZGEÇTİM (TABİ İYİ PARA VEREN OLURSA HALA SATABİLİRİM :p ) ARACIMDA SU AN GAZ İLE BENZİN ARASINDA PERFORMANS FARKI YOK GİBİ BİRŞEY. ARACIMA RESMEN HAYRAN OLDUM DİYEBİLİRİM :)

Aracınıza nerde bakım yaptırdınız. Bende ordaki ustaya aracımı göstermek istiyorum. Ankaradayım.

• beyler temiz sorunsuz masrafsız otomatik corsa almak isteyenler aracımı satıyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-hatasiz-otomatik-corsa-138293308/detay/
  • Arkadaşlar 1.2 16v araçta motor ısındıktan sonra taktaktkatka motor vuruntusunun sebebi nedir, performansta öyle bi bariz düşüklük bi sorun görünmüyor ama ses çıkarıyor motor.
  • bu corsa b ler içeriye çok mu motor ve lastik gürültüsü alıyor
    yoksa benim araçta mı bir problem var?
  • Beyler sizin corsa b'lerde tozuttumu havalar sogumaya başlayınca ?

benimkinin tüketimi artmaya başladı iyice.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Arkadaşlar 1.2 16v araçta motor ısındıktan sonra taktaktkatka motor vuruntusunun sebebi nedir, performansta öyle bi bariz düşüklük bi sorun görünmüyor ama ses çıkarıyor motor.

Aynısı bendede oluyordu hava filtresini değiştirdim düzeldi,havala soguyunca yeniden başladı.....
    1.nci vitesten 2 ye geçtigimde yaşıyorum ben gaz yemiyo gaza tam basıncada ökrürüyor gibi oluyor sonra birden gaz yiyor atılıyor......

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.