Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
228.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler en kısa sürede değiştireceğim ...
    aracım dizel arac gibi çalısmaya basladı artık :( sanki kadehlerden ses geliyor yag degısımı yaptım acaba yag kadehın bırıne veya bırkacına ulaşmıyor sankı ? yag filtresinin bunda bı etkisi olabılır mı ?
  • S.a.2000 corsa b gls aracin far acma dugmesinin altunda dikdörtgen bir dugme var.ne ise yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica aracim uzun yolda 35 krs sehirici 50 krs civari yakiyor.nirmal mi sizce.

• ahmet1600 A kullanıcısına yanıt
    otomatik ve benzinli mi. Benm ki ecotec motor ve lpgli en fazla şehir içi 27 kuruş yakıyor. Uzun yoldada 20-22 kuruş arası.
  • Benzinli ecotec motor

• Otomatik

• 1997 model opel corsa swing aldim otomatik vites fakat hiz gostergesi çalışmıyor diyerekten kilometre musurunu degistirdim 100 kilometre sonra yine ayni sikintiyi yasiyorum yardimci olursaniz sevinirim

• mrb.1997 CORSA 1.4 gls Ecotec motor aldım..Alalı daha 10 gün oldu..Açıkcası çok yakmasından ve belki biraz uyguna almış olmayışımdan dolayı pek içim ısınmadı.Umarım ilerleyen zamanda sevindirir....
    Bu arada bilen var mıdır? Bu (97 Corsa GLS 1.4 Ecotec ) araçlar kap beygir? kaç valf? yakıt değerleri nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarihcifss -- 4 Mayıs 2014; 23:31:17 >
  • hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın. ayıptır sorması kaça aldınız? aracınız ecotec motor ise 16Valf 90 beygirdir. Bnde 99GLS var. tüplü. 21-26 krş arası yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallman

hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın. ayıptır sorması kaça aldınız? aracınız ecotec motor ise 16Valf 90 beygirdir. Bnde 99GLS var. tüplü. 21-26 krş arası yakıyor.

Aracı Antlyadan bir galeriden (bu arada galericiden hayatta alış-veriş yapmak istemem ama işte bir an körlük) 12.750 ye aldım.Fiyat olarak içime çok sinmedi daha aşağısı da alınabilir miydi diye düşündüm.Bilemiyorum ama nasip işte.Yakıt olarak da :8 Mayıs Antlya'dan Ankra'ya geldim..Afyon dolaylarında bir yerde benzin almıştım o zaman 282 krş yakmıştı.Daha sonra Ankara'ya yakın bir yerde aldım 249 krş oldu.yanlış ölçmedi isem.Böyle ise süpermiş bunların şehir dışı yakıtı..
  • tarihcifss T kullanıcısına yanıt
    piyasa yüksek olduğu için fiyatlar biraz yüksek ama kilometresi düşükse ve araba temizse sıkıntı değil. Araba uzun yolda fazla basıp zorlamazsan gayet iyi yakıyor. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallman

piyasa yüksek olduğu için fiyatlar biraz yüksek ama kilometresi düşükse ve araba temizse sıkıntı değil. Araba uzun yolda fazla basıp zorlamazsan gayet iyi yakıyor. Güle güle kullanın.

toplamda şuan 1325 km oldu ve sanırım içinde 50 tl filan yakıt kalmıştır tahminen..Korkuteli-Ankara+Ankara ş.içi+Ankara-Korkuteli+K.teli ş.içi+K.teli-Antlya arası toplamda 411 tl eh şuan fena değil gibi bakalım..Umarım daha daha düşer
  • geberit kullanıcısına yanıt
    eyv hocam ama aracı sattım :) uzun zamandırda buraya gıremıyordum. vatandaşın biri o hali ile geldi aldı
  • kardeş sorunu cözemedim ama aracı o hali ile sattım. aracım güzeldi ama son zaman cok tiksindim araçtan. simdi civic yada jetta bakıyorum.
  • Selam arkadaslarr
    Aracim 98 mod orj 82 binde
    Bizim araclarda egr varmi?

• merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım aracım 1993 corsa b 1.4 16v si modelı lpg yok yakıt tuketımı 53 krs lpg ıle ne kadara duser tahmınınız nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharremdmr

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım aracım 1993 corsa b 1.4 16v si modelı lpg yok yakıt tuketımı 53 krs lpg ıle ne kadara duser tahmınınız nedır

Lpgden önce tüketim neden bu kadar fazla bunun araştırılması lazım bence.
  • tarkan4407 T kullanıcısına yanıt
    peki bu motorun normal tuketım degerı ne olmalı kı bana ıstanbul trafıgınde normal gelmıstı halbukı
  • arkadaşlar bu meretler (97 GLS 1.4 Ecotech) normalde de yağ eksiltir mi? Yağ mı yakıyonur ne ama araba duman veriyor arkaya..Ben anlamam kokusundan ama koklayan 3 ayrı kişi ayrı zamanlarda araba çiğ benzin atıyor yakıtın yüksek olması ve dumanın çıkması bundan olabilir dedi.Bilen var mıdır.?
  • Merhaba arkadaslar arabam opel corsa 1.6 16v GSİ buji kablom bozukmus 3 sılındırle gıdıyormusum yolda degıstırdım fakat bujıde degıstırcem tırnak sizce kac olmalı çiftmi yoksa 3 tırnaklımı ?

bu arada aranıza katılmak ıstıyorum

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.