Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.238
Cevap
33
Favori
236.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 96 Corsa Swing 1.4 tek nokta enjeksiyon bakımları tam.

LPG 100km/16 litre
    Benzin 100km/13 Litre

Var mı bir fikri olan?
  • ARKADAŞLAR ELİMDE 2000 MODEL CORSA AYNASI VAR (CAMI YOKTUR) SIFIR VE ORJİNAL ÜRÜNDÜR.İHTİYACI OLANLAR PM DEN ULAŞABİLİR.BU ARADA ANKARADAYIM.
     Corsa B Kulübü Corsa B Kulübü Corsa B Kulübü Corsa B Kulübü Corsa B Kulübü

• merhaba arkadaşlar bende opel corsa 1997 model 1.4 swing var

185/55/15 jant lastik taksam arabaya uygun olur mu ?
  • 1 yıldan beri 98 swıng kullanıyorum.
    Daha kullanmaya devam edecem.
    Satıyordum , piyasa temiz araç yok.
    114 binde araçımı kullanmaya devam.

Beni aranıza kabul buyurun....;:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabal_52

96 Corsa Swing 1.4 tek nokta enjeksiyon bakımları tam.

LPG 100km/16 litre
    Benzin 100km/13 Litre

Var mı bir fikri olan?

ben otomatikle,98swıngle yani.
    Şehir içi.
    11,50 tam yakıyorum.
    Ben durum şöyle,2 km gitt stop,3 km git stop.
    Arada bi 50/60 km avmlere gitiyorum çoçuklarla.
    Ozaman iyi.
    Benzin,5,10 olmuş.

Artık arabayla fazla işimiz olmayacak.
    Haftada 50 tl lik benzin işimi görüyor.
    Aylık 200 tl.
    Lpg gerek varmı siz söyleyin.
    Avm sık gitiyorum işçi adamım çoçukları sine ma vs.

• ya arkadaşlar ben de 98 corsa gls otmatik var. aracımdan cok memnunum yol tutuşu konforu sürüş rahatlığı herşeyi ile aracımı cok sevıyorum beğeniyorum. ama aracımda bu ufak tefek arızalar cıkıyormu beni deli ediyor. sinek küçük ama miğde bulandırır. yaklasık 2 hafta önce gebzeden edirneye gelirken herhangi bi yerden gaz aldım yola cıktım 30 40 km gittikten sonra daha istanbula gelmeden araç silkelemeye başladı arıza lambası yaktı. önce pis gaz aldığımı dusundum fakat yol boyu 300 km boyunca sureklı sarsıntı yaptı işin ilginç tarafı benzindede yapıyordu. sonra bir ara yapmadı. 3 4 gun sonra tekrar yapmaya başladı vuruntu. düz yolda vuruntu yapıyor silkeliyor yokuş yukarıda devir yükseltmiyor yuksek devırdeyse 2bıne kadar dusuyor sonra da yokus boyunca ne yukselıyor ne düşüyor. önce katalizatöründen şüphelendık değiştirdik 3 4 gun güzeldı sonra yıne yapmaya basladı. bılgısayara bagladık atesleme bobını agrızası verıyor ama onuda 3 4 ay once degıstırdım sıfırı ıle. hem atesleme bobını agrızası olsa atesleme yapmaz ama marşındada problem yok. ustanın bırı bıraz kafamı bulandırdı sorun şanzımanda olabılır dıye ama şanzımanda olsa bunu sureklı yapar her zaman yapmıyor. edirne gibi sanayı yönunden sınırları cok kısıtlı olan bır yerdeyım otomatık şanzıman ustası yok ama ben sanzımandan olabılecegı ıhtımalını vermıyorum. lutfen bana yardımcı olurmusunuz? fikri olan varmı? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur-oflu

quote:

Orijinalden alıntı: cabal_52

96 Corsa Swing 1.4 tek nokta enjeksiyon bakımları tam.

LPG 100km/16 litre
    Benzin 100km/13 Litre

Var mı bir fikri olan?

ben otomatikle,98swıngle yani.
    Şehir içi.
    11,50 tam yakıyorum.
    Ben durum şöyle,2 km gitt stop,3 km git stop.
    Arada bi 50/60 km avmlere gitiyorum çoçuklarla.
    Ozaman iyi.
    Benzin,5,10 olmuş.

Artık arabayla fazla işimiz olmayacak.
    Haftada 50 tl lik benzin işimi görüyor.
    Aylık 200 tl.
    Lpg gerek varmı siz söyleyin.
    Avm sık gitiyorum işçi adamım çoçukları sine ma vs.

Ben lpg'ye her zaman gerek var diyenlerdenim.

Daha ucuz kullanmak varken neden daha pahalı gideyim.

Masrafını çıkarmıyor denirse de satışta katma değer sağlıyor derim. O yüzden ha günde 10 km yapılmış ha 100

farketmiyor benim nazarımda.

İyi sürüşler.

• Merhabalar 96 corsa gsi kullanicisiyim daha dun aldim araci 96 hyundai accent gt ile takasladim aracin bazi sorunlari var paylasmak isterim 1.km saati bulmam gerek 2. Ise marsa basiyorum calisiyor sorun yok gitmeye basladim diyelim 1-2 dakika icinde bozuk yolda giderken abs isigi yaniyor abs devre disi bazen sonuyor tekrar yaniyor sonra motor isigi yaniyor diyelim vites kuculttun bosa aldin devir 1-0 arasinda gidipgeliyo stop ediyo calistiriyorum tekrar duzeliyor belli zaman sonra yine yaniyor anlsmadim dun de bostanci sanayide cihaza sokalim dedik soketler uymuyo bunlar eski tipmis :( yardimci olursaniz cok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2906

ya arkadaşlar ben de 98 corsa gls otmatik var. aracımdan cok memnunum yol tutuşu konforu sürüş rahatlığı herşeyi ile aracımı cok sevıyorum beğeniyorum. ama aracımda bu ufak tefek arızalar cıkıyormu beni deli ediyor. sinek küçük ama miğde bulandırır. yaklasık 2 hafta önce gebzeden edirneye gelirken herhangi bi yerden gaz aldım yola cıktım 30 40 km gittikten sonra daha istanbula gelmeden araç silkelemeye başladı arıza lambası yaktı. önce pis gaz aldığımı dusundum fakat yol boyu 300 km boyunca sureklı sarsıntı yaptı işin ilginç tarafı benzindede yapıyordu. sonra bir ara yapmadı. 3 4 gun sonra tekrar yapmaya başladı vuruntu. düz yolda vuruntu yapıyor silkeliyor yokuş yukarıda devir yükseltmiyor yuksek devırdeyse 2bıne kadar dusuyor sonra da yokus boyunca ne yukselıyor ne düşüyor. önce katalizatöründen şüphelendık değiştirdik 3 4 gun güzeldı sonra yıne yapmaya basladı. bılgısayara bagladık atesleme bobını agrızası verıyor ama onuda 3 4 ay once degıstırdım sıfırı ıle. hem atesleme bobını agrızası olsa atesleme yapmaz ama marşındada problem yok. ustanın bırı bıraz kafamı bulandırdı sorun şanzımanda olabılır dıye ama şanzımanda olsa bunu sureklı yapar her zaman yapmıyor. edirne gibi sanayı yönunden sınırları cok kısıtlı olan bır yerdeyım otomatık şanzıman ustası yok ama ben sanzımandan olabılecegı ıhtımalını vermıyorum. lutfen bana yardımcı olurmusunuz? fikri olan varmı? :(

yokmu fikri olan arkadaşlar?

• quote:

quote:

ya arkadaşlar ben de 98 corsa gls otmatik var. aracımdan cok memnunum yol tutuşu konforu sürüş rahatlığı herşeyi ile aracımı cok sevıyorum beğeniyorum. ama aracımda bu ufak tefek arızalar cıkıyormu beni deli ediyor. sinek küçük ama miğde bulandırır. yaklasık 2 hafta önce gebzeden edirneye gelirken herhangi bi yerden gaz aldım yola cıktım 30 40 km gittikten sonra daha istanbula gelmeden araç silkelemeye başladı arıza lambası yaktı. önce pis gaz aldığımı dusundum fakat yol boyu 300 km boyunca sureklı sarsıntı yaptı işin ilginç tarafı benzindede yapıyordu. sonra bir ara yapmadı. 3 4 gun sonra tekrar yapmaya başladı vuruntu. düz yolda vuruntu yapıyor silkeliyor yokuş yukarıda devir yükseltmiyor yuksek devırdeyse 2bıne kadar dusuyor sonra da yokus boyunca ne yukselıyor ne düşüyor. önce katalizatöründen şüphelendık değiştirdik 3 4 gun güzeldı sonra yıne yapmaya basladı. bılgısayara bagladık atesleme bobını agrızası verıyor ama onuda 3 4 ay once degıstırdım sıfırı ıle. hem atesleme bobını agrızası olsa atesleme yapmaz ama marşındada problem yok. ustanın bırı bıraz kafamı bulandırdı sorun şanzımanda olabılır dıye ama şanzımanda olsa bunu sureklı yapar her zaman yapmıyor. edirne gibi sanayı yönunden sınırları cok kısıtlı olan bır yerdeyım otomatık şanzıman ustası yok ama ben sanzımandan olabılecegı ıhtımalını vermıyorum. lutfen bana yardımcı olurmusunuz? fikri olan varmı? :(

Mustafa sorunu çözebildinmi merak ettim.Birde EGR Valfi diye bir şey var ama emin değilim 2000 yılından sonraki corsa'larda var galiba seninkindede varsa sorun onda olabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asistan50 -- 30 Mart 2014; 4:10:18 >

• Bende araniza katılmak üzereyim beyler. 27 binde 2000 Edition buldum fiyat fazla ama boya falan yok araçta tertemiz garaj arabası hayırlısıyla bu hafta alabilirim 16 buçuk istiyor adam bu arada.

• Silver Shadow kullanıcısına yanıt
    Arabanın temiz olduğu fiyatından belli zaten. kilometresi orijinalse ve tüp varsa bi de otomatikse on numara olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallman

Arabanın temiz olduğu fiyatından belli zaten. kilometresi orijinalse ve tüp varsa bi de otomatikse on numara olur. :)

otomatik değil tüpte yok o beni düşündürüyor zaten. fiyat fazla geliyor, piyasada araç yok. bu kasaya 20 bin lira isteyen var fiyatlar düşer mi çıkar mı çok kararsızım.
  • Silver Shadow kullanıcısına yanıt
    tek artısı abs-çiftairbag-sürücü hava yastığı öyleyse. bnm de 99 model GLS var tüplü yakıtı çok uygun. km 150000 de orijinal 3. sahibiyiz. sadece sağ ön ve arka kapısında boya var. Sağ arka kapısı orijinaliyle serviste değişmiş, sanayide ki usta görünce değiştiğini anlamıyor. bnde 14.600 TL istiyorum ama bnmde arabam çok temiz.
  • Merhaba ;

2000 MODEL otomatik vites aracın vites ışıkları (P,D,N,R de olduklarını gösteren) gece gözükmüyor, gece vites değiştirirken problem yaşıyorum.Nedeni veya nasıl düzelebileceğini bilen varmıdır? Lamba yandı ise nasıl değiştirebilirim.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasso331 -- 11 Nisan 2014; 13:29:03 >
  • arkadaşlar bende 97 model 1.4 8v swing var 172 binde aldım şu an 180 binde. aldığımda yağ değiştrdim ama üstüne şu güne kadar 3 lt yağ ekledim.

1.bu durum normal mi,yani yağ yakması olası mı.
    2.egzozda kurum oluşmaya başlamış motorla ilgili bir tamir gerektirir mi.?
  • herkese saygı ve selamlar....
    99 model 1.4 gls opel corsam var ...
    VE bugün Castrol M.. 4 lt yağ y.filtresi hava filtresi polen filtresini değiştirdim :(daha yeni 5 saat olmadı araçtan tıkır tıkrı ses gelıyor anlamıs degılım yağdamı bir sorun var acaba castrol m. 10 40 yag konuldu aracın kadehlerınden supaplardan mı ne ses geliyor tıkır tıkır resmen dizel araç gibi çalısıyor ne yapacagım bılmıyorum moralım bozuldu cok daha önce boyle bırsey le karsılasan oldumu sevgili opelci arkadaşlar önerileriniz ve yardımlarınız , fikir alış verişiniz için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergür -- 23 Nisan 2014; 22:38:52 >
  • quote:

quote:

Hemen egr subabına baktır ,temizlet olmassa bilgisayarla iptal ediyolar 2. yöntem altına bir parça kestirip iptal etmek geçmiş olsun.

• sergür S kullanıcısına yanıt
    sarsıntı varmı çalışırken ?
  • emrhn93 E kullanıcısına yanıt
    oksijen sensörüne baktır derim.bende de 2000 corsa var sarsıntı yapıyor ve yakıtı aşırı derece fazlaydı.sensor ve bujileri değiştirince düzeldi.sadece bujilerden de yapabilir.daha önce sattığım corsamın sahibi arkadasım bujıleri değiştirdim sarsıntı geçti abi dedi.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.