Şimdi Ara

Corona testim Pozitif bana dua edin favipiravir isimli ilacı kullanmaya başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corona testim Pozitif  bana dua edin favipiravir isimli ilacı kullanmaya başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazıya bak durumunuz riskli. Ne kadar moral bozucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

Yazıya bak durumunuz riskli. Ne kadar moral bozucu.

Maalesef ama yapacak bir şey yok

• Evde kronik hastalar var onlara bulaştırmamak için odada 14 gün karantina kimseye temas etmiyorum annem geldi allahtan yemeğimi kapının önüne bırakıyor o gittiğinde alıyorum. Pür dikkat şeklinde.

• O Kadar dikkat ettim ama muhtemelen toplu taşıma da kaptım hergün mecburen kullanıyordum.

• Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Korona testini özelde kendiniz mi yaptırdınız yoksa bazı belirtiler üzerine hastaneye gittiğinizde mi yaptılar?

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Korona testini özelde kendiniz mi yaptırdınız yoksa bazı belirtiler üzerine hastaneye gittiğinizde mi yaptılar?

Çarşamba gecesi başlayan eklem ağrılarım ve korkunç bir baş ağrısı ile gittim yaptırdım devlette. Ertesi gün e nabız dan bakınca pozitif sonucunu aldım. Favipiravir getirdi 1 gün sonra fiilasyon ekibi ilk gün 16 tane içtim şimdi sabah 3 akşam 3 şekilde devam ediyor. Acayip bir şekilde dayak yemiş gibi hissediyorum ayağa kalkacak takatim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Çarşamba gecesi başlayan eklem ağrılarım ve korkunç bir baş ağrısı ile gittim yaptırdım devlette. Ertesi gün e nabız dan bakınca pozitif sonucunu aldım. Favipiravir getirdi 1 gün sonra fiilasyon ekibi ilk gün 16 tane içtim şimdi sabah 3 akşam 3 şekilde devam ediyor. Acayip bir şekilde dayak yemiş gibi hissediyorum ayağa kalkacak takatim yok

Alıntıları Göster

tat koku kaybı varmı hocam bende bugün test verdim acaba bu testlerde yanlış pozitiflik çıkıyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

tat koku kaybı varmı hocam bende bugün test verdim acaba bu testlerde yanlış pozitiflik çıkıyormu

Alıntıları Göster

Koku bugün 4. Gün tamamen gitti hocam tad çok az alıyorum 😪

• O ilacı alanlarda birkaç yıl sonra ciğer yetmezliği görülüyor.

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt

bazı vatan hainleri covid olduğunu bile bile toplu taşıma kullanıyor toplum içine giriyor

inşallah hepsi vatana ihanet ve cinayete teşebbüsten yargılanır

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

bazı vatan hainleri covid olduğunu bile bile toplu taşıma kullanıyor toplum içine giriyor

inşallah hepsi vatana ihanet ve cinayete teşebbüsten yargılanır

Aynen maalesef öyle şerefsizler var ben 5. Günüm 14 gün karantina dayım odadan adım atmıyorum.

• Cok geçmiş olsun kardeşim benim de 5.gunum oldu favipiravir kullanıyorum. Sabah testimin pozitif olduğunu öğrendim ayni gun içinde ilacı filyasyon ekibi gonderdi sağolsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Defolkorona

Cok geçmiş olsun kardeşim benim de 5.gunum oldu favipiravir kullanıyorum. Sabah testimin pozitif olduğunu öğrendim ayni gun içinde ilacı filyasyon ekibi gonderdi sağolsunlar

Sanada çok geçmiş olsun hocam. Aynen öyle çarşamba testi verdim perşembe e nabız dan bakınca pozitif sonucunu gördüm. Akşam fiilasyon ekibi ilacı getirdi. Farivpavir ilk gün 16 tane aldım artık 3 er tane. Benimde 5.gün koku alma tamamen gitti.

Sağolasın hocam. Son ilaci az önce aldım artik oturup iyilesmeyi beklemek gerek sanırım. Allah bütün hastaların yardimcisi olsun. Siz ekstradan kan sulandirici aliyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Defolkorona

Sağolasın hocam. Son ilaci az önce aldım artik oturup iyilesmeyi beklemek gerek sanırım. Allah bütün hastaların yardimcisi olsun. Siz ekstradan kan sulandirici aliyor musunuz

Amin evet aslında vermediler ama ben kendim ecopirin alıyorum günde 1 tane ne olur olmaz diye. Sende koku varmı hocam bende hiç yok.

Aynen öyle bana da vermediler ama ecopirin alıyorum gunde 1 tane yine. Koku tat hic gitmedi ama ara ara baş ağrısı oluyor ve öksürük

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Alınan her bi ilaç vücudun doğal yapısını değiştirdiği için truva atı gibi ilerde başka hastalıklara yol açıyor.

ilaçlar zaten tedavi değil geçici süre belirtileri bastırma / geçici iyileşme, " aa sorun gitti" izlenimi amaçlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.