Corona testim Pozitif bana dua edin favipiravir isimli ilacı kullanmaya başladım

-
-
Yazıya bak durumunuz riskli. Ne kadar moral bozucu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7
Yazıya bak durumunuz riskli. Ne kadar moral bozucu.Maalesef ama yapacak bir şey yok
Evde kronik hastalar var onlara bulaştırmamak için odada 14 gün karantina kimseye temas etmiyorum annem geldi allahtan yemeğimi kapının önüne bırakıyor o gittiğinde alıyorum. Pür dikkat şeklinde.
O Kadar dikkat ettim ama muhtemelen toplu taşıma da kaptım hergün mecburen kullanıyordum.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Korona testini özelde kendiniz mi yaptırdınız yoksa bazı belirtiler üzerine hastaneye gittiğinizde mi yaptılar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragonGeçmiş olsun. Allah şifa versin. Korona testini özelde kendiniz mi yaptırdınız yoksa bazı belirtiler üzerine hastaneye gittiğinizde mi yaptılar?
Çarşamba gecesi başlayan eklem ağrılarım ve korkunç bir baş ağrısı ile gittim yaptırdım devlette. Ertesi gün e nabız dan bakınca pozitif sonucunu aldım. Favipiravir getirdi 1 gün sonra fiilasyon ekibi ilk gün 16 tane içtim şimdi sabah 3 akşam 3 şekilde devam ediyor. Acayip bir şekilde dayak yemiş gibi hissediyorum ayağa kalkacak takatim yok
quote:
Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemenÇarşamba gecesi başlayan eklem ağrılarım ve korkunç bir baş ağrısı ile gittim yaptırdım devlette. Ertesi gün e nabız dan bakınca pozitif sonucunu aldım. Favipiravir getirdi 1 gün sonra fiilasyon ekibi ilk gün 16 tane içtim şimdi sabah 3 akşam 3 şekilde devam ediyor. Acayip bir şekilde dayak yemiş gibi hissediyorum ayağa kalkacak takatim yok
Alıntıları Göstertat koku kaybı varmı hocam bende bugün test verdim acaba bu testlerde yanlış pozitiflik çıkıyormu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679tat koku kaybı varmı hocam bende bugün test verdim acaba bu testlerde yanlış pozitiflik çıkıyormu
Alıntıları GösterKoku bugün 4. Gün tamamen gitti hocam tad çok az alıyorum 😪
O ilacı alanlarda birkaç yıl sonra ciğer yetmezliği görülüyor.
-
bazı vatan hainleri covid olduğunu bile bile toplu taşıma kullanıyor toplum içine giriyor
inşallah hepsi vatana ihanet ve cinayete teşebbüsten yargılanır
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANbazı vatan hainleri covid olduğunu bile bile toplu taşıma kullanıyor toplum içine giriyor
inşallah hepsi vatana ihanet ve cinayete teşebbüsten yargılanır
Aynen maalesef öyle şerefsizler var ben 5. Günüm 14 gün karantina dayım odadan adım atmıyorum.
Cok geçmiş olsun kardeşim benim de 5.gunum oldu favipiravir kullanıyorum. Sabah testimin pozitif olduğunu öğrendim ayni gun içinde ilacı filyasyon ekibi gonderdi sağolsunlar
quote:
Orijinalden alıntı: Defolkorona
Cok geçmiş olsun kardeşim benim de 5.gunum oldu favipiravir kullanıyorum. Sabah testimin pozitif olduğunu öğrendim ayni gun içinde ilacı filyasyon ekibi gonderdi sağolsunlarSanada çok geçmiş olsun hocam. Aynen öyle çarşamba testi verdim perşembe e nabız dan bakınca pozitif sonucunu gördüm. Akşam fiilasyon ekibi ilacı getirdi. Farivpavir ilk gün 16 tane aldım artık 3 er tane. Benimde 5.gün koku alma tamamen gitti.
Sağolasın hocam. Son ilaci az önce aldım artik oturup iyilesmeyi beklemek gerek sanırım. Allah bütün hastaların yardimcisi olsun. Siz ekstradan kan sulandirici aliyor musunuz
quote:
Orijinalden alıntı: DefolkoronaSağolasın hocam. Son ilaci az önce aldım artik oturup iyilesmeyi beklemek gerek sanırım. Allah bütün hastaların yardimcisi olsun. Siz ekstradan kan sulandirici aliyor musunuz
Amin evet aslında vermediler ama ben kendim ecopirin alıyorum günde 1 tane ne olur olmaz diye. Sende koku varmı hocam bende hiç yok.
Aynen öyle bana da vermediler ama ecopirin alıyorum gunde 1 tane yine. Koku tat hic gitmedi ama ara ara baş ağrısı oluyor ve öksürük
Alınan her bi ilaç vücudun doğal yapısını değiştirdiği için truva atı gibi ilerde başka hastalıklara yol açıyor.
ilaçlar zaten tedavi değil geçici süre belirtileri bastırma / geçici iyileşme, " aa sorun gitti" izlenimi amaçlı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tioform discair kullanıcı yorumları
- ecopirin pro 81 mg kullanıcı yorumları
- mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları
- grafen nedir vücuttan nasıl atılır
- çiğ süt içilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X