Şimdi Ara

Corolla renk meselesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
12.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar. Allah nasip ederse 2019 Corolla alacağız. Fakat renk meselesi bizim için çetrefilli bir mesele haline geldi. şöyle ki biz iç mekanın bej olmasını istiyoruz dış mekanına metalik gri veya opak beyaz olabilir diyorduk. Sanayi esnafıyla görüşmemiz sonucu metalik boyalara düzeltme yapmanın ve boya atmanın zor olduğu söylendi. Opak beyaza karar kıldık bu sefer içinin siyah renk olması bizi düşündürdü çünkü hiç bize hitap etmiyor. Sizce lansman rengi (metalik buzul gri) alınmaya değer mi bize çok sıkıntı çıkarır mı??

• Arabayı kullanmadan kazayı düşünmeyin bence.O kadar para veriyorsun düz beyaz almayın 2019 corollaya beyaz da hiç yakışmıyor çok sıradan duruyor.

Lansman rengi aldım ben memnunum beyaz ile çok fark var

Araçta bir karış toz var yakından bakınca belli oluyor ama biraz uzaktan bak araç tertemiz gözüküyor lansman rengi benim çok hoşuma gitti
    içine sinen beğendiğin rengi al...Sanayi esnafı her zaman kılçıksız balık yemek ister..Metalik boya 3 kat vuruluyor..Uğraşmak istemiyorlar..Opak oldumu iki fısss fısssss bas cilayı al git...Ver parayı.... İstedikleri bu...Metalik boya her zaman daha dayanıklı...Beğendiğin rengi seç....Al... Onlar işlerine geleni tavsiye ediyorlar...Ciddiye alma....
    Yapay Zekanın Yanıtı

Corolla Renk Meselesi: Lansman Renginin Önemi

Toyota'nın popüler kompakt aracı Corolla, sunduğu geniş renk yelpazesi ile dikkat çekiyor. Lansman rengi, genellikle bir aracın ilk tanıtımında sergilenen ve o modelle özdeşleşen özel bir renktir.

Corolla'nın lansman rengi, buzul metalik gri olarak bilinmektedir. Bu çarpıcı gri ton, aracın şık ve sofistike görünümünü tamamlar. Corolla'nın en çok tutulan rengi olarak öne çıkmaktadır ve birçok sürücü tarafından tercih edilmektedir.

Lansman rengi, yalnızca estetik bir tercih değil, aynı zamanda pazarlama stratejisinde de önemli bir rol oynar. Aracın ilk izlenimini oluşturur ve hedef kitlenin ilgisini çekmeye yardımcı olur. Otomobil üreticileri, lansman rengini dikkatlice seçerek aracın karakterini ve hedeflenen müşteri tabanını yansıtmayı amaçlar.

Corolla'nın buzul metalik gri lansman rengi, aracın güvenilirliği, şıklığı ve çok yönlülüğü gibi özelliklerini vurgulamaktadır. Bu renk, geniş bir kitleye hitap ederek hem genç hem de yaşlı sürücülerin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Sonuç olarak, Corolla'nın lansman rengi, aracın genel imajı ve pazar başarısı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Buzul metalik gri tonu, Corolla'nın modern, şık ve güvenilir bir araç olarak konumlanmasına yardımcı olmuştur ve modelin en çok tutulan renklerinden biri olmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arabayı kullanmadan kazayı düşünmeyin bence.O kadar para veriyorsun düz beyaz almayın 2019 corollaya beyaz da hiç yakışmıyor çok sıradan duruyor.

Lansman rengi aldım ben memnunum beyaz ile çok fark var

Araçta bir karış toz var yakından bakınca belli oluyor ama biraz uzaktan bak araç tertemiz gözüküyor lansman rengi benim çok hoşuma gitti
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Skoda simgesi sanırım eski arabanızdan dolayı. Lansman rengi ve içi bej çok kafamıza yattı sanırım alacağıx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opak beyazın içi bej rengi olanları da var.

• Bende Honda Civic alırken öyle söylemişlerdi.
    Beyaz hariç diğer metalik renklerde sürtme, darbe vs sonrası boya tonu tutmuyor demişlerdi.
    Ben beyaz almıştım.

Ama fümede alınır.
  • Rengi seviyorsan dikenine katlanırsın. Bizim araç sedefli kırmızı bir yerinde çizik mevcut rötuş attırdım boya koduna uygun renk geçici çözüm bir süre sonra kalktı eski haline çekildi.

Lokal tutmaz ton farkını dışardan kolayca görebilirsin. Polonun çamurluğu boyatmak için Antalyada methedilen bir boyacıya gitmiştik. İnci beyazı corolla bakınca boyanan kısım ben burdayım diyordu.

Bazen tüm parçayı boyayıp genede tüm parçalara bakınca tonu farklı olanlar oluyor.

https://forum.donanimhaber.com/avrupada-boyada-renk-tutmama-olayi-yok--139742841

Şurada en beğenilen mesaja bak faydalı olur. Opak renk boya yapmak çok mu kolay dersen değil onlarada lokal boyada tonu tutturamıyorlar ama kabak gibi gözükmüyor, dikkatli bakarsan ton farkını görebilirsin yukarıda attığım konuda sebepleri yazıyor aynı tonu tutturabilmek çok zor bir iş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• turkerp T kullanıcısına yanıt
    Piyasada çok az. Üstüne para istiyor çorum plaza

• quote:

Orijinalden alıntı: SayımOmen

Skoda simgesi sanırım eski arabanızdan dolayı. Lansman rengi ve içi bej çok kafamıza yattı sanırım alacağıx
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-2019-corolla-1-6-vision-izlenimlerim--137745216?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#137745216 dan görsellere ulaşabilirsin

içi bej ben araçta eşya da taşıyorum bisiklet vs kapı üstleri zaten plastik silince çıkıyor koltuklar da da oturama yerleri siyah sırtlar beyaz sadece komple siyah olunca çok koyu oluyor araç

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Şirket arabası için çok iddialı bir renk hocam İncelemenizi önceden okumuştum elinize sağlık

• Lansman rengi buzul mavisi kesinlikle yeni corollada beyazdan iyi duruyor, ben olsam o rengi alırdım.

• Corolla'ya bence en çok yakışan renk Buzul Metalik Gri...

Bir de...Satıcının sizi yönlendirmesine aldanmayın...Ellerinde hangi renk varsa o renk en iyisidir onlar için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 7 Eylül 2019; 12:13:12 >
  • +

• 2. Sahibini bu kadar düşünmeyin cefasını siz sefasını 2. Sahibi mi sürsün ?
    İyi bir boyacı birebir boyar renk tutturamama işi kuş ustalarının korkulu rüyasıdır arkanıza bakmadan kaçın
    Toyota iyidir güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Rengi seviyorsan dikenine katlanırsın. Bizim araç sedefli kırmızı bir yerinde çizik mevcut rötuş attırdım boya koduna uygun renk geçici çözüm bir süre sonra kalktı eski haline çekildi.

Lokal tutmaz ton farkını dışardan kolayca görebilirsin. Polonun çamurluğu boyatmak için Antalyada methedilen bir boyacıya gitmiştik. İnci beyazı corolla bakınca boyanan kısım ben burdayım diyordu.

Bazen tüm parçayı boyayıp genede tüm parçalara bakınca tonu farklı olanlar oluyor.

https://forum.donanimhaber.com/avrupada-boyada-renk-tutmama-olayi-yok--139742841

Şurada en beğenilen mesaja bak faydalı olur. Opak renk boya yapmak çok mu kolay dersen değil onlarada lokal boyada tonu tutturamıyorlar ama kabak gibi gözükmüyor, dikkatli bakarsan ton farkını görebilirsin yukarıda attığım konuda sebepleri yazıyor aynı tonu tutturabilmek çok zor bir iş...
    " İnci beyazı corolla bakınca boyanan kısım ben burdayım diyordu."

corollada 2 tane beyaz renk seçeneği var. birisi opak beyaz diğeri "sedefli beyaz"

muhtemelen sizin gördüğünüz araç sedefli beyazdı. opak bir beyaz araçta boyanan kısım ben burdayım diye bağırmaz. çok çok çok dikkatli bakarsanız görebilirsiniz ancak.

• Ben 2018 inci beyazı aldım içi özellikle siyah istedim. Öncelikle krem iç çok istenen bişey değil bence. Çok kir gösteriyor. Uzun süre kullanımda lekeler oluyor. Siyah içi daha kullanışlı ve iyi. Bence metalik renkler daha hoş duruyor ister inci beyazı ister gümüş. Opak beyaz çok ucuz duruyor. Evet boya konusu can sıkıcı ama bunu düşünerek alacaksak tank al en iyisi. 🤔 zaten kasko yapılacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • içine sinen beğendiğin rengi al...Sanayi esnafı her zaman kılçıksız balık yemek ister..Metalik boya 3 kat vuruluyor..Uğraşmak istemiyorlar..Opak oldumu iki fısss fısssss bas cilayı al git...Ver parayı.... İstedikleri bu...Metalik boya her zaman daha dayanıklı...Beğendiğin rengi seç....Al... Onlar işlerine geleni tavsiye ediyorlar...Ciddiye alma....
  • Beş yıldır İnci beyazı metalik Avensis kullanıyorum..Çok memnunum...Alırken Granit gri aradım bitmişti...Avangart bronz istedim açık sütlü kahve bitmişti..İnci beyazı dediler...Peki alıyorum dedim...2014 te...Çok şükür bir sıkıntı yok..Işıldıyor...Çok beğeniyorum..Koltukları bej...Her insandan fikir al... İşine geleni, içine sineni yap....Buzul gri nefis......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Eylül 2019; 13:22:43 >
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Buzul gri ye heves ettik sırf kaportacıların gönlü olsun diye beyaz almayalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.